Znam. Ali će se ipak tako zvati njihove reinkarnacije.
Samo sam htio spomenuti kako mi se ženski lik zove Theho a muški Castrathan, i da je ta imena igra smislila sama nakon samo jednog i tri klika na random gumb.
Printable View
Znam. Ali će se ipak tako zvati njihove reinkarnacije.
Samo sam htio spomenuti kako mi se ženski lik zove Theho a muški Castrathan, i da je ta imena igra smislila sama nakon samo jednog i tri klika na random gumb.
Ja cu jednostavno cekati da dodje u ducane. Ne da mi se zajebavati sa preorderom a i u to vrijeme imam kolokvij pa mi je u interesu da malo kasnije pocnem igrati.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Kako kome. Meni su ispiti u drugom mjesecu pa se stignem za vrijeme blagdana i prvom mjesecu još naigrati :)
Da, ovaj puta tko prvi uđe u igru, odmah copy-paste naziv servera ovdje :)= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Mda al nesto mi govori da cete ici na PVE servere sto meni nimalo ne odgovara. A ionako ste republikanci kolko sam ja cuo :/
Ma kakav PVE. Jest da mrzim genkanje, ali sam mazohist pa uvijek završim na PVP serverima x)
Mi ćemo biti na PVP serveru, to je sigurno.
Jezik pregrizo.= Citat =:
Broj pre-ordera samo za Ameriku - 900,756.
http://www.vgchartz.com/charts/preorders.php
Vjerojatno znate i netko je već napravio sve, ali imate mogućnost već unaprijed se organizirati putem guild creatora na stranici.
http://www.swtor.com/guilds
Prvo probaj ToR, onda mi to reci= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Falus, četvero ljudi u gildi mora preorderati.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Uništili su Revana i Exile i sve što je bilo dobro u vezi njih.= Citat =:
Dovoljno da ga ne moram gledat više.
Pa ne znam baš.
Igrao sam quest u ToR beti vezan uz Revana i nešto se spominjao njegov sukob s carem, problemi oko dark councila itd. Na kraju questa ne saznaš ništa konkretno jer što se desilo točno, to znaju samo ovi "na vrhu".
Treba vidjeti endgame :)
Došao si do 40. levela i bio u flashpointu s Revanom?
^Ovo je išlo Malokija.
Cek, cek, to fakat ima? :D
Ukoliko da... <3
Zašto bi to morao napravit da znam da su sjebali cijelu tu priču?
Detalji se znaju i dali su Revanu i Exileu lica. Pritom su ignorirali dosta dijelova dvojke.
Time su uništili KotOR serijal i ne trebam kupit igru i plaćat mjesec (ili možda dva) dana da bi to i sam potvrdio.
Trebalo se ili napravit treći nastavak ili jednostavno ne dirat uopće u KotOR serijal.
BioWare kurve četničke.
Ti isto pretjeruješ. Jebi ga, ne radi ToR Obsidian, niti BioWare ima spisateljsku kvalitetu Obsidiana. Svejedno, nije loše obuhvaćen lik Revana u igri kao što sam mislio da će biti. I kažem, prvo probaj igru, onda davaj neke konkretne komentare.
Igru vrijedi kupiti radi zabavnih questova,PvP-a i svijeta u kojem se igra. Oduvijek govorim da su MMOi smrt za lore ali nazalost MMOi donose najvise para i izgleda da je to postao los trend da nakon par nastavaka neke uspjesne igre taj serijal pretvore u MMO kako se ne bi trebali zajebavati oko stvaranja neke kvalitetnije price. Ljutilo me to u WoW-u di su mi zajebali Kel'Thuzada i Zul'jina ( :'( ), zivciralo me to u Warhammeru: Age of Reckoning di je Mythic radio dosta gluposti vezano u lore ali sam ipak igrao oba MMO-a kao sto cu i Star Wars. Preporucujem da barem probas TOR jer mozda ce ti se svidjeti ostali aspekti igre a u vezi Revana i Exilea mislim da cemo svi po forumu srati i whineati kad saznamo u prvom licu sta im se desilo.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Slažem se posve sa peteyem. Skoro svi koji smo igrali KOTOR-e ćemo bičati po sudbini Revana i Exilea, ali biti će još novih kul priča u igri zbog kojih će se isplatiti odigrati. Čak PVP nije loš, osim što će IMO morati malo optimizirati global cooldown.
Stoga, Maloki, ne budi drama queer! :P
Global cooldown je u banani, da, ali imaj na umu da ni u WoW-u koji je već 7 godina na sceni PVP nije balansiran do 85. lvl-a.
To se jos treba provjeriti u potpunosti. I u Warhammeru mi je Pvp bio kul do rank 20 kao i u ToR-u. Treba jos vidjeti kako ce sve izgledati nakon tih levela. Kao u svakom MMOu i ovdje se bojim da ce igra tijekom rank 50 biti agonija.= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Iskreno čisto sumnjam da ću igru probat prije proljeća, ovaj izlazak u zimi mi je malo u banani kaj se obaveza tiče.
Nije balansiran ni na 85. lvlu. Svake sezone imaju klasu-dvije-tri koje su OP za arene, i koje postaju jezgre timova. Dobro, ne znam kako je zadnjih mjeseci, ali prije je uvijek bilo tako x)= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Opet sam dobio poziv za betu. BioWare očigledno želi dokrajčiti i ovo malo socijalnog života što mi je ostalo :(
I ja! Ne znam sad da budem sretna i odgodim sve što imam ili...ma, nema "ili". :D
Za kad je ta zakazana? Sutra? :)
sutra popodne, da :)
Bokte.
Super. Bas lijepo stignem probat klase koje nisam, najmanje do 10. levela.
Sutra u 8 naveče'. Jel se brišu likovi od prošlog vikenda ili će me dočekati?