Evo ja sam sad ušao, neznam koji server da odaberem.
edit: Odabrao sam Whiteside Ridge.
edit2: Počeo kao Elementalist, Nord. Sve je na maximumu kaj se tiče grafike, super ide, fino izgleda, sve u svemu stvarno super izgleda, preorder sigurno pada.
Printable View
Evo ja sam sad ušao, neznam koji server da odaberem.
edit: Odabrao sam Whiteside Ridge.
edit2: Počeo kao Elementalist, Nord. Sve je na maximumu kaj se tiče grafike, super ide, fino izgleda, sve u svemu stvarno super izgleda, preorder sigurno pada.
Koji server da odaberem? Tojest na kojem vas ima najvise?
edit: odabrao whiteside ridge, posto vidim da vas ima par tu...
Kaj se već može ući? :O
ffs, sad opet neš dowloada, aaaaaajdeeee
Kako se mogu naci s nekim tko je sa mnom u ptu? Nigdje nemozemo kanale promjenit ni nista.
ušo saaaaam, ajme Asurićiiiiiii <3<3
ffs moram za pola sata off :( :(
Ja napravim lika i odoh spavat.
Ojebote, ovo je mega može.
Kreirao lika, obavio jedan quest večeras. Sutra nastavljam, kada odigram malo više, napišem neke dojmove :)
Kakva brutalna igra.
Važna napomena - renown hearts vam nisu dynamic eventovi, da ne bi bilo da idete okolo i obavljate njih pa ste si "hurr durr kakvi dynamic eventovi vo su samo obični questovi" :)
Nek me doda ako netko zeli malo co-op
Zillaboy
Starting area za Asure šije sva moja prijašnja BWE iskustva. Jako, jako zabavni eventovi!
I čini mi se da su poradili na optimizaciji. Unatoč nakrcanoj zoni, i rajom na eventovima, igra nije niti jednom štucnula...zasada.
Kako je ovaj Rata Sum genijalan!
Jedino izgleda ima problema sa pop-up efektima jer mi se iznenada od nikud pojavljuju likovi na 10 metara udaljenosti.
Pod kojim nickom igrate?
Kroati heer. Tek sam nedavno zapoceo, l4.
Paash, lvl 2, Whiteside Ridge world (iako sam trenutno u Metrica Province overflowu)
Savanger, Whiteside Ridge.
Uf ovo bi moglo biti dobro :)
Stvarno je, pitam se tko se je sjetio to napravit. Damn, samo hodam okolo i divim se.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Ne mogu se odlučit jel mi se više sviđa The Grove ili Rata Sum. Genijalni su.
Apdejta se novi build. Lajkam zasad.
Diste vi picke, ja u Black Citadelu, rjesavam Charr questline, l8.
Gle, vec je 5 ujutro.
Make it 7 AM :D. Igra mi je super, taman sam se rijesio tog iscekivanja i razmisljanja o tome kako bi mi isla. Malisha, Pujdo i Firleek su mi likovi zasad pa ako naletite, vicite :D. Je li iko primjetio Sir Gawain and the Green Knight reference u Sylvari personal story-u? :$
Hah, ovih Assassin's Creed dijelova sa pogledima nije bilo u prijašnjim BWE-ima...Zgodan dodatak!
omg vražju mater, igrao sam sinoć valjda 10 minuta... sad moram na put, tako da ne mogu ni danas, nego tek sutra ujutro valjda..
Kakvi su dojmovi po pitanju performansi?
Vidim da je bilo nekakvih oprečnih stajališta... kad je ArenaNet objavljivao requirementse bili su sumjivo niski (još su i rekli da dizajniraju tako da bude igrivo na slabijim konfama), a kod nekih likova koji igraju betu i uploadaju videe po YouTubeu kažu da je FPS/zahtjevnost jedan od problema .. wutufu? O_o
Neznam kakvi su requirementsi, al na mojoj konfi leti sve ma max u 1080, s tim da normalno nekad kašljucne kod većeg učitavanja itd. Makar bilo 50 likova odjednom na ekranu, ide super.
Igra je nevjerojatna, prvi MMO koji se isplati igrat (po mom mišljenju), sa stajališta arta, gameplaya, atmosfere itd.
edit: Black Citadel :pray:
Mislim da mi se Elementalist svidja vise od Necroa. Jos warriora da probam. ^^
Svratio do Rata Suma, impresivno, iako je Black Citadel bolji. Al opcenito, artstyle igre je predivan.
Cim nadem novaca ce se igrati i full verzija. :D
Pictures, or it didn't happen!
Ja cu sad ispast totalni nub i ljenivac, ali di se nalaze Rata Suma i Black Citadel? :$
Jel to neko pocetno podrucje ili...?