Pretpostavljam da vas samo prca što on ima taunt a vi ne :D
Printable View
Pretpostavljam da vas samo prca što on ima taunt a vi ne :D
Pa skini je opet, bit cemo najbolji medic + heavy tim ikad= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Imam al mi se neda više :(
Wtf, gitara? Wat? Jel to neki skin?
Netko je preorderao Brütal legend.
Pozz, buraz davno igrao tf2, meni dopizdio kad su došli itemi pa me znaima može li se šta od ovog prodati za pravu lovu?
http://www.tf2items.com/profiles/76561198003061005?p=1
Ne baš, tj. može na marketu al' za siću
Hvala društvo :)
Ako ti se ne da puno zajebavat, imaš ~$11 od ovih vintage hatova samo
Iskreno, igrao sam TF2 tek kad je izasao iz bete , uopce ne kotnam te iteme ni nacin na koji mogu prodati. Vidio sam da neka ekipa to prodaje pa sam pomislio možda i ja mogu.
Prodaš itemeSza metal/keyeve, prodaš metal za keyeve, a keyeve prodaš na Steam marketu za Steam wallet (više dobiješ, ali to onda možeš i trošit samo na Steamu)
Ok, da stavljam ovu cijenu koja mi je preporučena ili smijem malo povisiti? Jel se automatski item transfera ili moram ja?
Ovo na backpack.tfu je okvirna cijena, pa odi na tf2outpost na search i vidi za kolko su drugi stavili i za kolko se prodaje. I nije automatski, tu se samo javljaju na trade zainteresirani, i ti onda preko Steama tradeaš s kim odabereš.
A ako pitaš za keyeve i Steam market, onda je automatski.
Sviđa mi se par stvari, oš se trejdat :D
Inaće i boju i sve vintage iteme možeš direktno na market roknut. I to ide automatski, kad neko kupi, samo ti prebace pare na wallet. Sve ostalo možeš craftat u metale, ali se više isplat probat prodat za metale pa sa njima onda ključeve kupovat.
Ček za taj valet treba imat kreditnu, rajt? Jer imam dosta tih vintiđa.
mislim da ne, to su nofci direktno vezani za Steam acc.
Ah moj bed mislio sam da samo krejtovi i keyevi idu na Steam market
Kaj onda sve ide direkt na steam market?
:P :P
Zašto je HCL prazan? Trebali bi ovaj tjedan jednom složit gej noć.
Napušten je do daljnjega, long story. Da ne ulazim u detalje previše, plan je to rehostat i onda uredit kak spada uz par pljugivona da bude malo više pub friendly. Ja se nadam soon. Možemo pickat neš prazno pa na tome gej najt složit, imam par servera koji isto zjape prazni 24/7.
Ja sam za reddit UK, dosta se brzo napuni i ima kvalitetne igrace.
Tam nećemo svi stat, osim ak je prazniji neg prije server.
Nene, to je Euro reddit koji je uvjek pun, UK reddit zjapi prazan vecinu vremena.
Ovaj video je zamka.
Apdejtali su sors. Brzi loadtimesi. Ajmo partijat veceras.
https://support.steampowered.com/kb_art ... -QPFN-2491
Jedino ako se organiziramo na guruju. Ne da mi se na random serverima.
Supač. Mislio sam da sam jedini kojemu treba minuta-dvije da se TF-2 upali.= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer