Ne, to je ime one ghostice, kad biraš ili nju ili Tosha za onu misiju. Žena čak i kaže "My name is Nova". Misije se zovu "Breakout", odnosno "Ghost of a Chance".= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
Sry na dbl postu, nisam skužio prije.
Printable View
Ne, to je ime one ghostice, kad biraš ili nju ili Tosha za onu misiju. Žena čak i kaže "My name is Nova". Misije se zovu "Breakout", odnosno "Ghost of a Chance".= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
Sry na dbl postu, nisam skužio prije.
To je MISIJA. Rekao sam Supernova na što je on to skužio kao "Nova". Rekao sam - to je ime ghostice ali Supernova je jedna misija do koje još ti vjerovatno nisi došao. I teška je - malo, dok ne skužiš kako je se prelazi.
= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
This is all I´m gonna say...= Citat =:
Izvorno postao Aral
Aral je normalno rekao kako je izabrao Tosha umjesto Nove. Ime misije uopce nije bilo u pitanju...
Ja sam se nadovezao na ovo jer me je QUOTAO. Nije skužio da mislim na misiju, a ne na ghosticu. Čak sam i prije toga ili poslje napisao da se radi o Dominionovoj ghostici. Ali ima i misija koja ima u svojem imenu dio njezinog.= Citat =:
Izvorno postao Aral
samo se izvlaci. svi sad znamo da nisi znao nesto o sc-u.
Prc! 8)= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
Evo priša sam i ja kampanju na hard težini. Zadnja misija je bila za živce pogubna ali napokon sam uspija je privest kraju. Epski napravljeno i opet moram reci svaka cast blizzardu. Sad mislim da cu na normal krenit ponovo 8)
Ako si bio na hard valjda ćeš sad na brutal :O
mozda se zeli iskaliti na nepriajtelju sad :P
Idem drugi put s guštom laganini, sudeci prema hardu brutal bi mi ipak bija previše :D= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
Ja sad fino na normal, onda na casual pa tek onda prelazim na težu razinu. Walk in the park...
Čemu casual, što ti neće biti prelagano? Baš se želiš iživiti na Ai-u :D
Normal je sasvim normalan po mojim standardima. Mogli bi napraviti neki vodič za brutal.
I kako se otključat secret (misija) na onoj misiji, Media nešto.
A da, čisto iz zajebancije. Normal je onak čist ok za prosječnog gamera. Za onu secret misiju proguglaj, pun je net toga.
StarCraft II Wings of Liberty IGN Review
9.0
Evo kako se dobije secret misija.
http://pc.ign.com/articles/110/1109942p1.html
osobno sam počeo na brutal ali sam odustao odmah na prvoj misiji jer su mi pogubili raynora...
na hard mi je za sada taman kak treba, mislim da je sve ispod piece of cake..
Oni koji su propustili igrat StarCraft, imaju ovaj recap u 5 min. Uživajte.
http://pc.ign.com/dor/objects/850126/st ... 2310b.html
koji je ovaj Tosh kralj, to je za nepovjerovat... :D
btw, igra je prejebena, blizzard je ponovno pokazao kako se rade igre... vjerujem da sljedećih 10ak godina ponovno neće izaći nijedna igra koja će se tolko igrati... :pray:
upravo presao kampanju i sto reci?
ekipa is je dala truda i ucinila svaku misiju jedinstvenom,
nove jedinice se uvode postepeno, cut scene su odlicne i lako se uziviti u pricu,
igrao sam na normal i jedino sma zadnju misiju morao pokrenuti ispocetka zbog pogresne taktike,
opaska na zadnju cut scenu
Evo i recenzija sa hcl-a ^^
http://www.hcl.hr/recenzije-starcraft-2 ... 63-18.html
trebam pomoc,nemogu zavrsit zadnju misiju nikako,neznam koju taktiku da rabim,stalno zapnem na 70% kad ih ima previse,steta sto nisam uzeo onaj time dilation device umjesto mind control.Ne odgovara mi ta terran tehnologija protiv zerga,protossi su mnogo kulniji,pogotovo colossusi koji bi bi bili savršeni za ovakvu invaziju
Ponovno sam dokazao kakav sam no-lifer za Blizzard.. posudio od frenda acc, instalirao, i odigrao u jednom sjedenju..
j e b e n i c a
eto ti moje= Citat =:
Izvorno postao Constantine
bc,bc,bc,bc,bc,bc,bc... :thumbs2:
Budu barem dvije. Zovu se StarCraft II: Heart of the Swarm i StarCraft II: Legacy of the Void. Nadam se da ste svi strpljivi :p= Citat =:
Izvorno postao IGoR_2803
koristio sam ih samo iz jednog razlog, a to je da zatvorim put zerglinzima prema tenkovima,= Citat =:
Izvorno postao Constantine
uvijek sam pokusavao imati par firebatova + medic koji bi rjesavali zerglinge ako uspiju proci barazu.
evo zaigral sam malo i ja to čudo :D
a ono nisam ljubitelj rts-a, ovo igram zbog jebenih animacija :D
i btw sviđa mi se blues soundtracks ^^ Sweet home Alabama :D
@ bozz
osobno stun nisam isprobavao na njoj posto mi kroz kampanju niti na jednoj boss jedinici nije palio
Sutra možda kupujem igru, ako nagovorim roditelje da mi daju 150 kuna.