Signed, ali još nešto što se meni posebno svidjelo su steampunk elementi u priči... The Drill, pa oni tenkovi, podmornice, cepelini... A sve pogonjeno bendanjem. :pray:
EDIT: Zadavit ću croata, pročitao je 72 chaptera Hellsing mange u jedan dan. :(
Printable View
Signed, ali još nešto što se meni posebno svidjelo su steampunk elementi u priči... The Drill, pa oni tenkovi, podmornice, cepelini... A sve pogonjeno bendanjem. :pray:
EDIT: Zadavit ću croata, pročitao je 72 chaptera Hellsing mange u jedan dan. :(
12 sati da te ispravim.
Od 3 popodne kada sam dosao kuci i poceo citati do 3 ujutro.
I izmedu toga sam imao nap od 3 sata.
http://www.mangatoshokan.com/read/hellsing/485/12/16
Jedan od dijelova na kojem covjek jednostavno crkava od smijeha.
Danas bih trebao dovrsiti serijal.
:(
Ali imam jos The dawn ^^
Jos nesto, mi moze netko objasniti malo detaljnije Schrodinger's cat.
Procitao Hellsing u 2 dana.
Jebeni kraj.
Ovo je jedan od rijetkih slucajeva gdje me prevale osjecaji.
Drugi put u pet godina.
Pusa predator.
Znam da me sada mrzis iz dna duse.
Iz najmrklijeg dna svoje duse.
I sve zbog jednog kvouta.
Enter sam slucajno stisnuo. (zamijeti da je nedostajao drugi ", jer sam poceo brisati poruku)
Ubićute. Tačka.
Evo reprizirati ću ovih dana Sword of the Stranger, predobar anime film u srednjovjekovnom Japanu o agentima iz Kine koji su poslani ne bi li osigurali caru napitak za besmrtnost i o Bezimenom (hehe) junaku. Epski film sa odličnom koreografijom i glazbom koji preporučam svima... fak, emocije u zadnjoj borbi su svuda, posebno usljed jednog naizgled beznačajnog događaja. I da, film je povijesno utemeljen što ga čini još čudnijim... i potvrđuje da su Kineski carevi bili spaljeni.
E da, 100. stranica. :)
Da, 100. stranica, nice ^^
Dolazi live action Naruto Movie, od Universal Studia, da mi je to vidjet :rotfl: Inace gledam Outlaw Star, isss koji anime, ko da si tamo kad gledas!
P.S. Bacit cu oko na Sword of the Stranger, looks nice! 1080p BluRay x264 THORA...nice nice :pray:
Afro samurai.
Se isplati gledati film ili citati mangu?
Pa ono, gledao sam i prvi i drugi dio, meni je bio fenomenalan. Ako vec i budes citao mangu onda svakako i pogledaj film.
Ljudi moji...Evangelion 1.11 You Are (Not) Alone...rebuild Neon Genesis Evangeliona...presavrseno, obavezno pogledat! Koja animacija, isss!
Polako čitam Hellsing mangu i isčekujem slijedeći OVA... Imam trenutačno hrpu animea na ''to watch'' listi, ali strpit ću se do slijedećeg mjeseca, kad uzimam flat.
In other news, zabrinut sam za kroatija, čini mi se da se ozbiljno napalio na Schrödingera. :D
Za neupućene, to vam je ovaj:
http://static3.animepaper.net/upload...RES__88623.jpg
Inače, maloprije sam se odvalio na ovo:
http://danbooru.donmai.us/data/9418c...b4793ff9b1.gif
:rotfl:
OMG :o :o prestrasno
Aachi & Ssipak
obavezno pogledat, nabavit, kak god znate...anime je korejski, ovako nesto ludo nacrtano, animirano, osmisljeno, smijesno jos nisam imao prilike vidjeti. Ovo mi je jedan od top5 animea kaj sam gledao ikad :pray: Ovako nesto dobro japanci nece nikad napravit, issss predobro! Odlicna akcija, uvrnuta radnja, scena da se upisas u gace od smijeha, genijalno!
Trailer
eda, mene zanima kad izlazi drugi film, to bi bilo prekewl gledat u kinu , iako ne vjerujem da ce doletit u cinestar :/= Citat =:
Izvorno postao Aral
Whoa! Čitam REC mangu i sad vidim da ima i anime, nice. Anime je iz 2006 i ima 10 epizoda, a manga zasad 39 chaptera i još je ongoing, wtf? :)
Upravo pogledao epizodu 11 K-On! Me likes veri mač. http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/eusa_dance.gif
Autori se opet poigravaju s yuri naznakama, ovaj put su u pitanju Ritsu+ Mio. http://upload.wikimedia.org/wikipedi...smiley.svg.png
Također, Sawako monolog. :pray:
Sawako - ... Ricchan's heart will grow wild... And she'll order an extra large beef bowl she can't finish... And then finally, she'll drift off to heavy metal... And never come back...
Yui - That's what happened to you when you got dumped, right?
Sawako- What?
:rotfl:
Da, hahaha, luda epizoda, bas gledao jucer. Smijesno je bilo ono kak se nisu mogli dogovorit oko imena benda, svatko lupa svoje :rotfl: Steta kaj su jos samo dvije epizode, vec vidim da fanovi po netu pizde i zele nastavak epizoda ili novu sezonu.
Eden of the East je vani, pogledati ;)
GuinSje opet razvalio (čak vidimo borbu jednu gdje se Guin razbjesni, badass), ValkyriaSje bila dobra jer je začudo ovaj put ponudila čitavu epizodu iz perspektive Carstva, a EdenSposlovično dobar s tim da je ovo možda bila i jedna od boljih epizoda jer doznajemo gomilu stvari, mi gledatelji i sami likovi (doznajemo tko je Juiz konačno). Navodno će Eden dobiti film na kraju serijala jer ovako nema šanse da završe stvar u 2-3 epizode. Jedva čekam.
K-On! Bebop MAD
Umirem. :rotfl: :pray:
Več dugo nisam gledato nešto tako bolesno :D= Citat =:
Izvorno postao Aral
Teško mi naći dobru novu mangu...
Nešto ozbiljno i s nešto akcije...
Kvragu može i slice of lice/romance...
On a side note :
Veritas sve bolji i bolji
:pray:
Preporucite mi neki anime s horror tematikom u jakom pricom tipa Hellsing,Elfen Lied....i bez vodopad suza i fildzan ociju,ako moze.Hvala lijepo.
Higurashi no Naku Koro ni, obje sezone. Ne možeš bolje.
Imam osjećaj da svima preporučam ovaj anime, a nitko ga nikada neće pogleda... fak.
Nije horor,ali je neki mračni triler- Monster.
Možeš bit siguran da ću ga ja pogledat 100% :)= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Ako se ne varam prvo ide Koro niSpa onda Koro ni KaiSpa Koro ni Rei.
Izašla Hatsukoi Limited 10, Sengoku Basara 9 i 10, a bogme nisam ni Edena još pogledao... moram se primit posla :)
Prvo se odlucujem za Arbiterov prijedlog pa nakon sto pogledam sve,onda Nodakim.Javim vam uskoro utiske.
Samo nemojte da vas 1. epizoda iznenadi... ja sam se, nakon što sam je odgledao, pitao: "WTH, ovo bi trebao biti horor anime?" :)
Upravo zato i rula toliko... :)
Jako uznemirujuće (a nisam ni pogledao anime).
Pogledao Eden... ova je epizoda rulala za nepovjerovati :pray: . Još samo jedna epizoda pa čekat na film^^
Hatsukoi Limited je također bila vrlo dobra, meni jedna od boljih epizoda.
Sam ti rekao ^^ sick sick= Citat =:
Izvorno postao mronki
Inace, Higurashi no Naku Koroni Kai je prekul, gledao nes malo al moram dovrsit, to obavezno pogledat ;)
e ljudi ima li kakvih novosti u vezi sa Inuyash-om oce li nastavljat na izradi anime ili ne ?
znam da je zadnja manga izasla kao kraj price na 558 ili tako nesto pa me zanima oce li nastavit dalje ili je pala u zaborav :P
i cisto preporucujem Examurai Sengoku ima tek 3 epizode i mangu Vagabond ;)