Printable View
:pray:
wat.
Spoznah da što god pojedem u zadnje vrijeme da mi bude muka poslije. :S
@kroati Pitaj predu. Znat će on.
Nemoj, Predo se jos ljudi sto si mu spojlao Hellsing.
Bože sačuvaj.
Moi?
Da je čilanje na plaži zakon. Nakon dosta godina došao na plažu gdje sam se kupao kao klinac par puta, bilo je savršeno. U čast toga s bratom napravio ogromni bazen u pijesku, ali ono baš ogroman s razvijenim sustavom navodnjavanja (uglavnom treba biti niže od razine mora, ali to već zna svatko :D). I stavio iPod na uši, šešir na vugla i na luftić u plićaku, svira Daleka Obala, more lagano ljulja... uživancija :) Baš sam se lijepo odmorio na moru, i tako, sad širim radost uokolo :)
Ja bi na more :( spozno sam da su me u osnovnoj škole mrzili većina ljudi, ma da sam uvijek šuti i izbijo šale na račun sebe ili učitelja. Al iskreno boli me...
a bu bu
Lako tebi. Za mene svi misle da sam lud uključujući i profesore. U osnovnoj se pričalo da sam seksualni manijak ne znam zašto.
Meni je sad novi pocetak, nitko ne zna kakav sam pa mogu ostavit lazan prvi dojam ili slicno
Budi cajkaroš to ti se najviše isplati.
Naci ces nekog koga poznajes. Ujebat ce ti sve. Ili ces sam ujebat pokusavajuci bit nesta drugo. Note that.= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Poanta je da budeš šta jesi i ne plačeš previše kad te budu tukli.
= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
http://jarodlong.com/soul_tax/
Kako je ovo zakon i zarazno :pray: :pray:
Ja se još cerekam kak ćeš ti radit na baušteli. ;D
ROFL :)= Citat =:
Izvorno postao Xero
Inače, ne morate se bojati, svi se brinu oko te tranzicije iz osnovne u srednju, ali u srednjoj su ljudi zreliji i ne bi trebao imati problema, osim ako se pokažeš kao totalni retaj.
Ja o tome uopće nisam razmišljao kad sam krenuo u srednju. And everything went better than expected.
8 godina sam bio prvi u imeniku i jutros na stranici skole vidim da ce tako biti i sljedece 4 godine. hiha :(
Ja sam u osnovnoj bio broj 8. I mislim da je to zakon broj. Jako rijetko se otvori jer je negdje na... sredini početka :) a i ako se ide po redu stigneš ponoviti prije nego te izvedu na ploču. Sad nagađam da ću sad biti negdje trinaesti ili u sredini, jebemu sve :(
Ja sam bio dvanesti i nikad nisam bio nasumicno otvaran,jedino kad je nastavnica povijesti umjesto otvaranja govorila brojeve.
Pa trinaest, petnaest i ti brojevi su (obično) najgori... pri sredini su pa ti je najveća mogućnost da te otvori nasumično, razred mi je imao 24 učenika a sad će imati 32. Najbolji su ti neki omanji brojevi, od sedam do jedanaest npr. :) Bar iz mog iskustva, neću ništa govorit za ozbiljno.
Zapravo je prilično jednako, po mom mišljenju. Možda je čak i bolje biti u sredini.
Kada nasumice otvara, imaš veću šansu da te otvore, ali bar u srednjoj idu često po abecedi, gdje ćeš ti biti u puno goroj situaciji, pogotovo ako su neki na putu do tvog broja već odgovarali.
Ali do broja 8 ipak ima minimum tri osobe pa stigneš nešta ponovit. Uostalom, ako se izvučeš iz ispitavanja prvi put logično bi bilo da naučiš nešto za slijedeći put jer ćeš gotovo sto posto najebat.
Na kraju mi se nameće zaključak da je najbolje biti zadnji/predzadnji, rijeeeeeetko kad idu obrnutim redoslijedom.
Potvrđujem pošto sam Z.= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Svi streberi u razredu su od 1 do 10 uvijek. Ja sam 13. svejedno mi je ide li od pocetka ili kraja uvjek se izvucem. Koliko mi se puta desilo da pita broj do mene i zvoni ili se jednostavno smori pa nece vise da pita.