Pričaš da mačke nisu urođene ili da su istrijebile neurođene vrste?= Citat =:
Izvorno postao System
Printable View
Pričaš da mačke nisu urođene ili da su istrijebile neurođene vrste?= Citat =:
Izvorno postao System
Aj supackog sajta ne da da se kopira tekst sa njega.
Uglavnom u tekstu pise da macke nisu urodjene u odredjenim djelovima svijeta pa cine stetu lokalnom ekosistemu. Predpostavljam da se te 33 vrste nalaze u tim ekosistemima u kojima macke nisu urodjene vec ih je donio covjek. To je ko kad bi vanzemaljci donjeli neki virus/zivotinju koja bi istrebila ljudsku vrstu, iako nisu vanzemaljci direktno unistili ljude odgovorni su za to. Nadam se da shvatas u kom pravcu idem.
Boli me kurac za pande ako su retardirane ma moraju izumrijeti prirodnim putem, taj proces moze da traje i stotinama godina i okruzenje te vrste lakse podnosi to. Ali ako ti imas neku zivotinju koju istrebe ljudi za 10-15 godina, veliki je stres na ekosistem. Na primjer negdje u Africi su tokom devedestih godina istrebili citavu populaciju lavova, zbog toga je narastao broj biljojeda koji uzimaju vise resursa hrane i vode i narusavaju balans generalno. Isto tako moze da se dogodi obrnut slucaj, kad bi nekog predatora stavio u ekosistem gdje nema opasnosti niti konkurencije za njega onda bi pojeo sve sto se ima pojesti, kao sto je slucaj sa tim mackama.
Riješenje - ubiti biljojede i njima nahranit crnce. Crnci su novi lavovi.
Ali... ali... onda ce se povecati populacija crnaca.
Shockedkkk.jpg
Jebemti Uskršnji otok.
ubit će ih sida
/priroda
Plesemo valcer na maturalnoj uz Blood Brothers. Da, Mejdeni. :D
Yeth, u pravu si, ali ne mogu shvatiti taj OMG NE IZUMRJET ĆE NEKI KURAC, samo zato jer su ljudi navikli vidjeti te životinje. Gepardi će izumrjeti jer su imali prevelik genetski bottleneck prije 10k godina. X će uzumrijeti jer Y. Priroda se uvijek sama prilagodi, a mi smo jedini koji se tome protive.= Citat =:
Izvorno postao System
Panta Rhei, bitches.
Epic. :D= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
@Pingu
Pa nisam ni ja sad neki bleeding heart hippe greenfag, samo kazem da to moze da ima velike posledice. Stavise cak se smatra da se sa lovacko-sakupljackog nacina preslo na sedentarni upravo iz razloga sto su vrste zivotinja istrebljene. Da nije bilo toga mozda bi smo i dalje trcali unaokolo sa kamenim sjekirama i lovili zivotinje.
Pokorit sljeme bajsom i ne krepat putem je jebeno :D
Komarci su započeli teror.
It begins.
Čovjek bi pomislio da s 20 godina nećeš bit tolika pička. Budi sretan da ti nisu izgrizli očne kapke.
Ne, ovdje je u pravu.
Možeš biti i najveća muškarčina, hrvat se s krokodilima, šaketati lavove, daviti zmije, ali komarci su najgadnija, najdosadnija, najiritantnija pošast koja postoji još od Wedrana.
dabogda ti prenijeli ejc= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Nema beskorisnije i opasnije beštije na zemlji, treba iskorijeniti.
Nisu to pederi.
Grinje su neunistive.
Super su mi ta obrnuta uzročno-posljedična razmišljanja. Kao, "Zemlja je nastala za ljude", umjesto "ljudi su nastali na Zemlji". Dovraga.
Al ajd, barem koristi reference, napredak za religijsku zajednicu.
Također, ekšuali mi se sviđa ovaj "argument":
5. Does God exist? We know God exists because he pursues us. He is constantly initiating and seeking for us to come to him.
Naravno, ako ignoriramo izboj maskuliniteta u toj izjavi...
Ne kužim argument o planeti. Da, Zemlja je na savršenom mjestu, upravo zato nijedan planet koji poznamo ne može održavati život jer imaju fulano mjesto. :S
Generalno to povezivanje znanstvenih činjenica sa religijom ne ide nikako i samo ispadne glupo.
Nemogu trcat kao nekada :(
Čekaj vi ste to stvarno išli čitati?
RESPECT!
Baš.
Internet je, nauči skimati.
Otvorim prozor na 5 minuta, počne kiša pljuštati i potopi mi cijelu sobu skoro. :(
Jeff Hanneman R.I.P.
Kopali smo po njegovu mobitelu da vidimo što sluša. Očekivali smo neke super engleske rock bendove, a naišli smo na Biebera, Jonas Brotherse i Selenu Gomez, otkrio je Zlatan Ibrahimović (30), suigrač Davida Beckhama (37) za britanski The Sun.
Dodao je da su se svi dobro nasmijali i da mu je drago da David ipak nema profinjen ukus u svemu. Beckham, koji s Ibrahimovićem igra za Paris Saint-Germain, još nije komentirao suigrače koji se zabavljaju kopajući mu po stvarima.
David i Bieber i privatno se druže. Nogometaševi sinovi oduševljeni su teen zvijezdom. Dosad se znalo da se Justin divi nogometašu i njegovim vještinama na terenu, no svi su ostali iznenađeni kad su saznali da David sluša Bieberovu glazbu.
Koliko teško može biti traženje posla u ovom šugavom gradu. :(
Pazi se da ako si maloljetan ne radiš ništa bez ugovora. Kraj cijele megamase nezaposlenih punoljetnih osoba, maloljetnik se danas može zaposliti jedino negdje na crno, a u tom ti slučaju nitko nije obavezan platiti i možeš im staviti soli na rep. Budi oprezan!
Ma stvar je u tome što preko ljeta moram raditi preko učeničkog servisa, a tamo je užasno teško naći posao. Lakše je jednostavno naći neku firmu koja ima ugovor sa njim, a ja želim nešto vezano uz informatiku, čisto da dobijem nekog iskustva u radu sa računalima.
Teško. Ne pada mi na pamet ništa što bi maloljetnik mogao raditi, a da je vezano uz informatiku? Muško si, radije pljuni u šake i ufati se fizikalije. Očvrsneš i još budeš za to plaćen. Fizikalije su mama za mlade derane i super dođe umjesto teretane, a kad ti se na jesen ne bude dalo učiti, znat ćeš šta te čeka ako budeš loš u školi i lakše će ti biti zagrijat stolicu.
Ah, prvi put u tjedan dana da sam se ustao i doručkovao u podne.
Feels good man.
Naći posao na šteli ovdje je teže nego što misliš. Barem meni. 16 godina čovječe, ne daju mi. Mislim, nije problem, radio bih ja to, ali problem je naći to
This. Svoju lekciju sam prošlo ljeto naučio, ali mislim da ću i ovo na bauštelu (svojevoljno). 500tinjak kn tjedno uopće nije loše, a i imam šta raditi preko ljeta.= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
Nikad ne kupujte grafičku sa ovakvim hladnjakom.
http://www.techfuels.com/attachments...video-card.jpg
Ili pak, kupujte, samo skinite mutavu kilu plastike.
i unistite garanciju
Plastika služi za stvaranje airflowa.