ma bezveze ovo poslije creditsa, po kojoj isusovoj fori je ženska mogla preživit onu eksploziju, pretjerivanje i lagano gube ideje
da se mene pita trojku i četvorku bi izbacio i ovaj novi nastavak bi stavio kao treći dio i cao đaci
Printable View
ma bezveze ovo poslije creditsa, po kojoj isusovoj fori je ženska mogla preživit onu eksploziju, pretjerivanje i lagano gube ideje
da se mene pita trojku i četvorku bi izbacio i ovaj novi nastavak bi stavio kao treći dio i cao đaci
meni je treci jos i najbolji...
Fanboys- nista posebno,par dobrih fora,za ubit malo vremena moze proci. 4,5/10
Highway
http://www.dvdlink.ca/images/Movies%...1219406791.jpg
Ništa posebno
6,5/10
Došo i ja na red da pogledam te "oskare" konačno :)
Black Swan
A kaj ja znam, ok je, al ono, možda mrvicu više očekivao! :l
Al ajd neka, dobar je, 8/10.
Winter`s Bone
Isti utisak ko i BS, dobar dobar, al fali opet nki.
7.5/10
...
...
Trebal bi još The King`s SpeachSil True GritSdanas, al nez...svaki sat slobodnog vremena mi je dragocijen i idu mi polako na nježnik današnji standardi i svi ti silni novi "klasici" koji me oduševe ne :/
Odustat ću majkemi. Idem radije gledat Lyncha, čitat knjigu, biti panj :/
Thor
evo malo prije se vratio iz tog famoznog IMAXa
film je dobar, zabavan akcić supoer heroja
što se tice "3D" efekta za film Thor, e tu me se nije baš dojmilo, najvjerovatnije zato što film ima malo cgi animacije, sad onaj Asgard i onaj ledeni planet me nisu tolko očarali da bi reko " WOW !!" , tu i tamo pokoja akcija i onda tek možeš se uživit u taj 3D, scena kad su onom kafiću i lik traži kavu mi je tak svejedno bilo jel 3D,2D ili nešto više
zanimljivo je to da mi se više dopalo traileri prije filma koju su pre pre, posebice animirani filmovi Kung Fu panda i Cars, stvarno nešto predobro, u tih 4,5 minuta što sam vidio trailer komotno sam mogao se dignut i otić van kin i rec "Za mene je ovo dosta " :D šteta što nisu prikazali ovaj noviu trailer za Transformere, prikazali su onaj prvi, mada zadnja scena kad se ono sve transformira u oku onog nekog novog robota je preimba :D to ce mi bit pravi zalogaj da vidim 3D
da skratim, film Thor je zanimljiv, da se gledat, gledat cu ga opet kad izađe na HDu,ali da imate što ocekivat u 3D verziji, nemojte previše...
Mr. Nobody
http://3.bp.blogspot.com/_tAoTEgM1uh...rancia_mid.jpg
Pogledao extended verziju od 2:30h. Odličan film. 10/10
koji si ti kraj "odabrao"?= Citat =:
Izvorno postao Raz
Sve. :)= Citat =:
Izvorno postao unknown
"Every path is the right path."
Možda u tom filmu da ali stvarnost je malo kompliciranija= Citat =:
Izvorno postao Raz
Duh, ali pričamo o filmu, zar ne? :)
Ako me pitaš čija mi je ruta najdraža, onda defininitivno ona od Anne. Jest da i ona završi tragično, ali njihova je ljubav bila uzajamna za razliku od druge dvije.
Hot RodS- dobra komedija sa momcima iz Lonely Islanda. Odličan soundtrack.
Mutant Chronicles
http://www.imdb.com/title/tt0490181/
Pa... Film je osrednji. Ima par stvari koje me iritiraju: - za 2707. godinu imaju stvarno jadna oružja. Čovjek bi očekivao laserske pištolje ili barem nešto cool. Ne. Oružja su ista današnja, ako ne i lošija. Da ne pričam o opremi vojnika općenito.
- Borba sa mutantima mi je sranje. Mutanti ih kolju k'o "dobar dan" a nitko od glavnih junaka se nije sjetio pucat u je*enu glavu.
- Avioni? Ne, ono su leteći vlakovi na paru. Opet WTF za 2707. godinu. Shvacam da je Zemlja iscrpljena and all, ali opet. Što se nije mogla naći alternativa za gorivo u tih 600-injak godina?
S druge strane sviđa i se ideja o korporacijama koje vladaju svijetom (makar, ništa novo) i sama priča kako su nastali mutanti je cool. Akcija je solidna, šora je zabavna.
Da, rekoh, film je osrednji. Pogledati jedan put i to je to.
Stips,da nisi mozda primetio da je ceo film u WW1 fazonu? I da je radjen po jednog igri?
Ono,WW1 Svabe,Englezi.Ocigledno je. Normalno da ce oruzje biti uradjeno u stilu ww1 oruzja.
Pa primjetio sam da su na razini WW1, ali nisam znao za igru. Tj. evo pročitao pod Trivia na IMDb-u, ali opet: godina je 2707. Ono danas +696 godina. Bilo bi onda bolje da su radnju stavili u WW1 ili nešto, a ne forsirat tu godinu toliku.
Born To Raise HellS- ok film, ali može Seagal i bolje.
pogledao u arena centru fast five,trazio sam akciju,dobio sam akciju,podsjetio sam se expendablesa kada sam vidio glumacku postavu =P uglavnom jako dobar akcic,jako mi se svidio
8/10
Film bi bio bolji da su malo bolje napravili CGI mutante u nekim trenutcima, a što se tiče oružja i inih tehnoloških napredaka, vidi se da su kreatori brijali na steampunk! Neznam, meni film valja, premda jeftino izgleda u nekim momentima!= Citat =:
Izvorno postao Stips222
Forgetting Sarah Marshall - Ima nekih smiješnih scena, pogotovo ako je u njima Russel Brand, lik je komedija, inače mi baš i nije ništa posebno.
Easy A - Predobra komedija, barem meni!
Onda obavezno pogledaj i "Get Him to the Greek".= Citat =:
Izvorno postao Maja
Jesam, kad je izašao, također odličan :D
Hall pass 7/10
Najbolja komedija ove godine dosad.
Drive Angry 6/10
Neloša akcija i jeben soundtrack.
Ukratko, oba filma se isplati pogledat :)
večeras jedan od najboljih filmova svih vremena na hrt2!
*streets of fire da ne bi bilo zabune s onim filmom kaj je prije.
<3
A prije toga je Kum, ko nema što pametnije radit neka reprizira. Znam da ja oću.
LA Confidential
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...nfidential.jpg
Valjda '97 nije bilo previše dobrih filmova, jer ne kužim kako je ovaj toliko nominacija pobrao :D
Mislim, ok, film valja, ima zanimljivih kamera, sniman klasičnim hollywoodskim stilom, radnja je tipična noirovska itd. Kevin Spacey je genijalan u kratkoj ali efektivnoj sporednoj ulozi.
Kako je Kim Basiger dobila oscara za sporednu ulogu je misterija koju ne mogu rješiti. Žena je na filmu cca 10 minuta, stoji i izgleda zgodno, po*ebe dvoje mušakraca i to je to :P
12 Angry Men
http://getmovielink.com/images/cover...y-Men-free.jpg
Genijalan film. 10/10
Oproštaj
Vrlo dobro , emotivno i uvjerljivo .Ugodno iznenađen .
Film je genijalan i nalazi se na polici u mojoj uokvirenoj Spacey kolekciji s Usual Suspect i onim filmom čije ime ne spominjem jer se Spacey pojavljuje u zadnjih 10 minuta.= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
Sedam? :D
Također pogledao to neki dan citam po netu najbolji film bla bla nakon gledanja sam ostao malo razocaran, mozda je bio dobar kad je izaso ali danas se standard promjenio.