The Snow Walker 7/10
Into the White 6/10
Printable View
The Snow Walker 7/10
Into the White 6/10
Baš sam razmišljao vrijedi li pogledati film. Zahvaljujem na riješavanju ove dileme :D= Citat =:
Izvorno postao Aerial
http://ia.media-imdb.com/images/M/MV...V1._SY317_.jpg
O Bože...da to sam gledao, o Bože...
još jedna od osoba koja je uspijela svojim izgledom, a ne talentom za glazbu, mogu shvatit da curice i curke se pale na to, ali muška populacija.... ma :?
zašto mene tako ne nađu i naprave zvijedom preko noci :( bar na jedan dan...
-/10
Ne radi slika.
Edit: Radi. O bogo, šta ti gledaš u pm x(
http://www.pulpmovies.com/wp-content...LanePoster.jpg
High Lane, tj. VertigeSu originalu je za-Hrvate-famozni survival horor smješten negdje u Gorskom kotaru, navdno Risnjaku.
Priča je to o maloumnom ali iskrenom Antonu, seljaku iz okolice Fužina, pripadniku ugrožene manjine, čija egzistencija biva ugrožena kad se na njegovom prirodnom habitatu pojavi skupina neopreznih Francuza koji se pod svaku cijenu žele popeti na planinu. Priglupi Anton će morati smoći velike snage kako bi porazio zle strance...
Ne, naravno, priča nije iz perspektive poludjelog hrvatskog hillbillyja, ali kad se skupina sastoji od hrpe kretena, nekako automatski navijate za prljavog negativca.
U skupini se nalazi djevojka predivnih sisa, iritantni dečko od djevojke predivnih sisa koji pati od vrtoglavice, bivši dečko od djevojke predivnih sisa, djevojka s pjegicama po licu i dečko djevojke s pjegicama na licu koji je jako dobar penjač. To je otprilike potpuna karakterizacija svih likova.
Zašto bi se netko išao penjati po užadi na planinu ako pati od vrtoglavice? Tko zove bivšeg na dupli spoj na planinu? Zašto ova sa sisama stalno ima neke flashbackove poptuno nevezane za radnju? Zašto su Hrvati napravili najduži planinski most od sajli i drveta koji ne vodi apsolutno nigdje?
Zašt-.. eh fuck it.
1.5/5
Kao žitelj gorespomenute regije, teško podnosim sve veću navalu turista, i u potpunosti razumijem Antona! :D
I btw., film nije sniman kod nas, da ne bi netko poletio sa pitanjima... :D
Ae, nema ni jednog kadra iz RH zapravo :(
Link na djevojku predivnih sisa ne radi. Poduzmi nešta.
Stisni enter.
Glumica je Fanny Valette, lijepuškasto stvorenje, pa je guglaj :D
di ta žena ima sise? doma u ladici?
"prekrasno" ne znači "preveliko" :D
Ali znaci oveće barem 8)
znam ja šta znači prekrasno.. ali kak nešta nepostojeće može bit prekrasno?
Bolje su nego bilo koje plastične.
E ajd prestani.= Citat =:
Izvorno postao Gwin
Brave
http://feministing.com/files/2012/06/brave.jpeg
10/10
fantastičan animirani film, škotskog štiha :D kako su jebeno napravili kosu ove male,Merida :D <3
sljedeće što se ceka je Wreck it Ralph i Rise of Guardians
bogami je odličan crtani. Smijao sam se tokom cjelog crtića :D i glazba je odlična, animacija isto.
http://4.bp.blogspot.com/-kphzjrKnub...n%2Bfodder.jpg
Prvih 40 sam umirao od smijeha na sve one apsurdne, besmislene situacije koje su se događale u filmu. Kasnije isto ima odličnih fora, ali više je fokus na drami (nemojte me krivo shvatit, nije to niš loše). I cirkuska predstava u londonu je nešto zbog čega sam požalio šta nisam film išao gledat u kino.
4/5
http://i.imgur.com/V48IL.jpg
So yeah, vidjevši trailerSza remake s Frodom, odlučih pogledati original.
Dakle priča o oronulom Super MarijuSu kriznim godinama koji se, valjda obilježen tragedijama iz prijašnjih iskustava po kanalizacijama (i nekakvim nebitnim događajem iz djetinjstva u kojem mu je majka prostitutka umrla), odluči malo dati mozak na pašu. Ne svoj mozak, doduše, nego nečiji drugi, po mogućnosti nekakve protitutke ili brkatog muškaraca koji ju bari i skalpirati je za svoju privatnu kolekciju .. lutaka.. koje nose skalpove...
I tako, simpatični Mario ide od jedne lijepe žene do druge, posjeti u međuvremenu hotel u kojem McPingvinSradi na recepciji, prospe mozak članu Deep Purplea, da bi se naposljetku skoro pa i zaljubio u jednu ljupku damu s kojom voli voditi konverzacije na neindetificiranom naglasku.
Prilično dobri efekti skalpiranja, probadanja i ostalih tjelesnih degustacija, pokoji dobar kadar i na trenutke simpatičan glavni lik (da, simpatičan). Doduše, većinu vremena stenje. Al baš ono, stenje. Stalno. Možda zapravo ubija te žene jer pati od nekakvog pato-psiho-konstipacijskog kompleksa... Pojma. Kad se ne čuje stenjanje, čuje se stereotipna scary glazba.
2.5/5
Pogledao i ja, dobar mi onak, volim te hipsterske naslove.= Citat =:
Izvorno postao Aerial
7.5/10
Ujedno pogledao novi od Linklatera (Waking Life, Before Sunrise/Sunset), Bernie.
http://i.imgur.com/Mbvgi.jpg
Ugodno iznenađen, jedan od boljih ovogodišnjih, i možda najbolja Blackova uloga.
8/10
Isto tak bacio oko na Ruby Sparks, drugi naslov dvojca Dayton/Faris zaslužnih za odlični Little Miss Sunshine.
http://i.imgur.com/VXlaf.jpg
Ništa posebno i neviđeno, privijenac im daleko bolji... mada ok je. Zoe simpatična, Dano i dalje naporan.
7/10
@Aerial: Dobra reca :)
ty :D Tog Bernija bi trebao pogledati, dosta ljudi kaže da je netipično dobar s obzirom da je Jack Black u njemu.
Ajt, pa ujedno i napiši tebi svojstveni revju da ljudi vide o čemu je riječ, meni se neda :D
Tražim dobar film sa kompleksnom radnjom i po mogućnosti nekim finim mindfuckom (ne horror, po mogućnosti SF ili triler. Ili oboje).
FAJTKLAB.
Stalker, Se7en, Pi možda...
Memento.
Jacob's Ladder ili Solaris?
The Fountain, je da je loš, al nekako spada u taj opis.
Mr. Nobody
A Beautiful Mind isto ima prilično dobar twist na polovici filma.
fontana je remek djelo= Citat =:
Izvorno postao Wizard
Ako ti tako kažeš.
Ma to je jedan od onih kojeg voliš ili mrziš, nema sredine. Ja sam, recimo, zaspao oko 37. minute i nema teorije da mu se ikad više vratim.
Meni je The Fountain vrlo dobra, no nije da je baš volim.
Budem ih sve provjerio, hvala. :D
oldboy.
Skyfall - 7,5/10
Ima par pre glupih scena, loše glume, rupa u radnji itd., ali sve u svemu sam zadovoljan... bolji mi je od prvog, a pogotovo od drugog nastavka. Daleko je to od filma godine, nije niti sluga Batmanu s kojim ga je Bull usporedio :D I Batman ima hrpu rupa i retardluka, ali ukupan dojam je znatno bolji i zabavniji...
Kakav crni batman? Batman je od polovice i pojave Catwoman postao razgoličeno, razvodnjeno govno koje ne može ni cipela lizati niti jednom dijelu. Zabavniji? Jedina zabava u Batmanu jeste cerekanje loše odglumljenim scenama (truckwoman I'm looking at you) i priči koja je tako retardirana da me stid činjenice da sam ikada rekao da je taj film dobar. Skyfall ne da je bolji od Batmana nego kada ih porediš, nisu u istom jebenom univerzumu koliko ga Skyfall pere po svemu - po glumi, scenariju, po kinematografiji i po režiji kojoj Nolan nikada nije niti će ikada prići blizu. Jedina dobra stvar u cijelom TDKR-u je Bane koji je ispao daleko veća pizda nego što je trebao. I da Pfisteru, jedi govna majmune, Avengersi rokaju pizda ti sestrina. Whedon ftw.
p.s. ovaj rant nije usmjeren prema tebi već je samo rant jer sam nervozan do mičke paterine xD
Glavni negativac u Skyfallu je na trenutke bio odličan, ali zadnja scena je drito ravna ovome :D Jebački mi je to srozalo ukupan dojam.
On barem zna glumiti. Za razliku od Marion i kamion scene.
Evo kako sam se ja osjećao kada sam shvatio kako ta scena izgleda:
Ustvari kad malo bolje razmislim, tako se osjećam u vezi cijele katastrofe poznate kao TDKR