-
Re: Što ste danas spoznali. Part Deux
= Citat =:
Izvorno postao Kid A
/katan krep
Također je lakše preskočiti post ako te ne zanima, nego se rugati i praviti, ne - dokazivati budalom koja voli skupljati svu moguću pozornost na sebe, samo da bi nakon napada nepristojnosti i gluposti pokušavao dokazati kako si zapravo dobra i brižna dušica koju samo svijet ne shvaća. Pupuu.
-
*uzima kokice*
Lorlone, jebiga, glupa odluka je što si to uopće ovdje posto.
Karabašu, ti si glup jer si glupi flejming retard i jedi govna. Al dobro, glavno da si kuler na Interenetovima. (H)
A Mirko je ekšueli nešto pametno reko.
-
Logicno je da je internet mjesto gdje cu se ponasati suprotno od stvarnog zivota.
Moralni kodeksi na internetu ne postoje, i zasto bih se brinuo o njima kada necu biti sankcionisan.
-
Znači, ti se ponašaš pristojno i suosjećajno u pravom životu samo zato što bi te kaznili da nisi?
-
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
samo da bi nakon napada nepristojnosti i gluposti pokušavao dokazati kako si zapravo dobra i brižna dušica
Ne znam otkud ti utisak da sam dobra i brizna dusica
-
= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
Znači, ti se ponašaš pristojno i suosjećajno u pravom životu samo zato što bi te kaznili da nisi?
Kao i većina ljudi, koji nisu altruisti.
Da možemo biti gadovi bez da nam to itko zamjeri, vjerojatno bi i bili. Zato je tu društvena sankcija, jel'.
-
Meh ugl čuo sam dobru vijest kolko tolko da je uspio reagirati tako što je mrdnio šakom par puta tak me to razveselilo bar malo :D
A ovo u vezi mog napadanja, to je normalno afekt. Sad uopće više ne mislit tako iako sve stoji da niste normalni i da ste idioti. A to što sami priznate da ste vamo druge osobe, pa ko vam kriv kad ste puni kompleksa i ne možete se iživljavati na drugima u pravom životu ko što možete vamo. Al vaš izbor, ne moj. Internet je prije bio puno bolje mjesto.
No dobro nebitno. U Vezi Ragnaroka i provalije, nema problema, i mene podsjeća sjebana ključna kost i svašta nešta na taj događaj i vrlo vjeojatno operacija koja me čega zbog toga, samo idiot ja što nisam reagiro odma nego tek sad kad mi je vjerojatno pola tijela krivo zaraslo.
Al nema veze. Bolje se zapitajte da možda ja vas nisam trollo uopće i izmislio događaj o prometnoj nesreći jer sam očekivo ovo i onda opet glumio good/old/righteous Lorlon na krivi način da bi bilo i dalje flejma?
-
Dakle prije dva sata se vratim iz BiH i vidim na teletekstu da mi se frend utopio.
Stariji godinu dana od mene, oduvijek me tukao, maltretirao i podjebavao zbog nacionalnosti.
Eto ti, Mrga. Eto ti. :evil:
http://www.facebook.com/#!/pages/Ivan-P ... 1642309700
http://www.facebook.com/#!/profile.php? ... 30&sk=wall
-
Nisam znao da si srbin. Inače dobri su ti frendovi.
-
Čuo sam od rodice da su fast foodovi u Zagrebu rijetki, a kad je naletila na jednoga, nisi mogao birati priloge. Nije valjda tako u cijelom Zagrebu?
@Chupa- kako je to uspio?
-
rodica ti je nesto smrkala dok je bila u zg. ima ih di trebaju biti.
-
Dakle nema priloga?
HAHAHAHAHA!
-
kebab kod savskog je gg
al ljuti je preljuti for my taste
-
kolko prokletih kurvi ima na facebook-u (ponovno saznanje)
-
= Citat =:
Pronašao sam zaista divan dokaz ovog teorema, za koji je ovaj doodle premalen da bi ga prikazao.
Wtf google?
-
Click it, read it.
Kontam, lagano izmjenjena verzija citata tog lika.
-
= Citat =:
Izvorno postao Cookie monsta
kolko prokletih kurvi ima na facebook-u (ponovno saznanje)
Nemoj da se opet počne o tome :) Ali kad već govoriš, danas sam nešto išao u kino i bilo je stvarno mnogo tih cura, slikavaju se (duckface! argh), živciraju hihotanjem...
Ali stvarno ne znam koji je vrag danas tim ženskama. Jesi drolja? jesi, jel voliš prozor, jesi, pa ako ti je stalo do toga onda se idi ševi negdje i ubij se od toga a ne liječi komplekse uokolo u javnosti kozo jedna. Dosta mi je i slušat o njima, misle da su zgodne - i jesu. Ali šta mene to sad briga, ima sisu al je glupa ko tava. Ima guzicu ali ne zna složit rečenicu, i mozak joj ide po patternu odjeća -> loša muzika -> opijanje -> nešto sasvim irelevantno za pojmove normalnih ljudi. Ali neznam, ne zanima me više. Kad vidim kako je sve to danas odmah me prođe volja za ičim, pa se neću ni zamarat s time. Samo mi je žao što ću teeeeeeško naći normalnu curu, makar i za druženje.
OT: Da je 3D u kinu zapravo dosta kulan, s onim shutter naočalama cijelo kino izgleda ko banda hipstera :)
-
-
Na trenutak sam se trznuo da si mi linkao profil s foruma
-
Chevap što se tiče toga svega to nije normalno, al ajd nemogu se bunit kad se slika u grudnjaku i u gačicama :D
-
Treći put zaredom isti par patika! Ha, vrijeme privikavanja: nepostojeće! 8)
-
Da je upravo izgorilo lokalno okopljalište junkie-a.
-
Opet citam nesto i nekako dodjoh na tekst o boxxy. Ajd da i ja vidim to govno.
OH GOD NO.
Zatim vidim da ima novi video izdan u januaru. Ajd, reko, sad je starija i manje tupava.
Nope.
K, dosta interneta za mene danas, idem ja na drugi planet neki
-
Ako je ova ozbiljna
[img]http://api.ning.com/files/dYeaSdZ*7*pkV8Lhcp4upaWsqYed9oQUKeSsN2mh-LSuGj03BeplkZyEjD49CvPG3fTKRX9Vt61iSrKZyKJ3D8EMNoH wf87w/884c4a9f_killitwithfire.jpg[/img]
-
Uhvatio sam opet alergije...popizdit cu.
-
Znam kako ti je i mene je pocelo.
-
-