Parcijalnu čak i ja znam.
Printable View
Parcijalnu čak i ja znam.
Da sam dobio 17/40 iz prvog kolokvija Matematike II., što ne bi bilo čudno da se za to nisam spremao 3 tjedna, riješio sve zadatke iz skripti, i zadatke na testu, i bio poprilično siguran da ću imat najmanje 30/40, uz sve moguće greške koje su mi se mogle potkrast. Nešto tu smrdi, valjalo bi otići na uvid tog smeća. I 100 ljudi od njih 250 nije uspjelo preć prag za priznavanje kolokvija od nekih 10/40, jebeno :D
Koje gradivo radite ma matisi 2?
I. kolokvij su bili neodređeni i određeni integrali, računanje površina i volumena u geometriji preko integrala, i primjene integrala u inženjerstvu. Još je za druga dva kolokvija ostalo funkcije dvaju varijabla, parcijalne derivacije, višestruki integrali i njihova primjena, diferencijalne jednadžbe 1. i 2. reda i mislim da je to to. Ali sad više nemogu 5 imat jebem im zavod za matematiku :(
Tako se i meni dogodilo sa Stohastičkom matematikom prošli semestar. Kontinuirano radim, vježbam, učim ko nikad, i govno. A onda kolokvij iz drugog predmeta pripremim u jedno popodne i 50% samo tako.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Majka mi je jučer u DM-u kupila ovaj fenomenalan gel za tuširanje i pranje kose. Obavezno isprobajte!
http://m.potravinydomov.itesco.sk/im...e1_328x328.jpg
Jedino tako i možeš biti kul, druškane!!! :<
(probat ću ga baš!)
Spoznao sam da je ovo najbolji dan u ovoj godini!
C'mon dude... Ja sam bio cool još dok si ti nisi znao guzicu obrisat. Kada uđem u prostoriju odma padne temperatura, a kad pazarim pivo uvijek uzimam ono iz gajbe, jerbo se ohladi čim ga primim u šapu.
Probaj obavezno. Prelud je gel i vrijedi svake lipe. Bez zajebancije!
Ček, jel' onak hladi ili je mentol jaki pa i peče?
Ma predobar je, taman te fino ugodno osvježi. Nemaš šta izgubiti ako ga probaš, a razlika je k'o nebo i zemlja u odnosu na ostale random gelove s mirisom nečeg, plus možeš i kosu/bradu oprat s njim.
Mislio sam da će i ovo biti još jedno mirisno sranje u nizu, ali ovo je klasa za sebe. Jedva čekam da dođem doma i ponovo uskočim u tuš kabinu.
Moglo bi da se proba
Kad je gel za tuširanje toliko dobar da te doslovno tjera 2 puta dnevno pod tuš (a nije ljeto), čovjeku fakat dođe da ode do vrbe provjerit jel rodilo grožđe. U mom slučaju zajeb je to što nema u blizini vrbe.
omg :pray:= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Mi smo radili neke jednostavne derivacije i domene funckije u matisi 2. :D
Meni nisu jasni takvi ljudi. :(= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
Baš, ne razumijem koncept pranja svaki dan. Svaki drugi je okej, ali ako ne cijepaš drva po cijeli dan ne vidim zašto se ikome čini potrebno.
Ccc, pa to bi tribali u 3-4 srednje radit.= Citat =:
Izvorno postao Carp
Kako izgleda ta matematika, jel dokazujete išta il samo iskažete i koristite?
Nikakvi dokazi. ^^
Mrzim matematiku. Ne da zapravo mrzim, sve mi je to jasno i smisleno, ali sve mi prestaje biti zanimljivo kad moram izračunavat nešto.
Nije matematika samo računanje, zapravo je to mali dio, samo šta se uglavnom, izvan studija matematike, radi samo računanje.
glete kaj sam nasao
http://pastebin.com/Qev3vH1F
wat
to ce C pisao nekom od forumasa
odnosi se na črnu mađiju i nozeve i watever mu prolazi kroz glavu
isplati se citati.
fun times
U glavnom, realno gledam na sve stvari iz perspektive.
Nemoj to više raditi. Sad mi je zbog tog izrastao tumor na mozgu i kad sklopim oči vidim Jelenu Rozgu.= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
nemoj me jebat.. :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
A koliku jednadžbu samo ima
Jednadžbu, a?
Najveći sin.
Pet dana na brodu je proslo zacudjujuce brzo.
Fina papica...
http://www.index.hr/Black/clanak/sto-na ... 72402.aspx
...RON JEREMY? x_x
najgori kkebab na podrucju spanskog i preckog i oni ih stavljaju na popis
majko mila :D
index u srcu!
PM od Nike:
:boohoo:= Citat =:
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )
niko bog isus :)))))))))))))))))))
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
>brokeback mountain is that way.
Inb4 bestiality?
Win key + Tab
Zasto prije nisam saznao za ovo?
Ja sam nekad nedavno saznao da Shift radi u svim kombinacijama kao rikverc funkcija. Ctrl+Tab u broswerima recimo, Ctrl+Shift+Tab -> to sam znao, ali kad recimo SAMO Tab stisneš, funkcionira i Shift+Tab za rikverc, što god da radiš. Ili recimo Space za scrollanje, Shift+Space za scroll up.
Odnosno, WinKey+Shift+Tab za backcycle :D