2 sata dosadne akcije, moraliziranja...elijeni jedva da su prikazani...niti jedna scena vrijedna pamćenja...sve nekako bez ideje, pa onaj Skyline je bolji od ovoga
4\5 Odličan. Premašio očekivanja. Samo da ga ne ukenjaju nastavkom.
28-04-2011, 21:49
flander
Re: Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
misliš da nece ?
28-04-2011, 22:09
Bartuc
Sutra idem vjerojatno u kino to gledati. Ako ne sutra, onda u utorak. Drago mi je čuti da valja pošto sam skeptičan u vezi tog filma, onaj veliki robot iz trailera mi djeluje nekako gay.
28-04-2011, 22:10
Cid
Ja sam zadnji put pogledao dobar apokaliptični film nikad.
28-04-2011, 22:12
Sgt. Bull
= Citat =:
Izvorno postao flander
misliš da nece ?
Hoće. 100%. Mada doduše Straczynski je tu... valjda :D
28-04-2011, 22:28
Death By Sexy
= Citat =:
Izvorno postao Cid
Ja sam zadnji put pogledao dobar apokaliptični film nikad.
Ono, kenjaš.
29-04-2011, 08:21
osvetnik_sch3l3
= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Ip ManS- odličan film. Drugi svjetski rat, drama, kung fu. Veri kul.
slazem se.
odlican film kojeg vrijedi pogledati...
procitajte si kasnije bio i saznajte koliko je film bio preuvelican :)
Pošto u kinu nije bilo ništa dobro za gledati, otišao na ovo.
Očekivao sam neko totalno smeće od filma, ali ispao je mnogo dobar, cerio sam se skoro pa cijeli film.
Početak je odličan, no kasnije postane dosadnjikavo... jer ono, zašto bi se posvetili radnji kad sada imamo izliku da Herija i ekipu bacimo da se sakrivaju negdje po šumarcima. Ipak ih je mnogo zabavnije gledati kako se prepiru oko svojih tinejđerskih problema. 7/10
29-04-2011, 18:06
Carp
Blow
9/10. Odličan film, nemam nekih suvišnih komentara. Zanima me samo šta će napravit kad izađe iz zatvora za koju godinu. :)
Season of the Witch
10/10 Uopce se nisam nadao takvom završetku i totalno me iznenadio film na kraju. Odličan!
29-04-2011, 19:54
Dreamer Deceiver
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Nemoj me da postoji Mask 2!? Prvi put čujem za to... vjerujem da nema Jima!?
NEMOJ NEMOJ NEMOJ NEMOJ NEMOJ TO GLEDAT! SPASI SE! ili rađe uzmi kameru od mobitela i snimi film maska 2. Vjerujem da će bit 10x bolje nego ovo smeće šta se može nazivati filmom. Skoro pa loše ko ono smeće of filma The Elephant
29-04-2011, 19:56
Forengner
Hahah mask 2: ocena. 2. xd
29-04-2011, 19:57
Sonic_Moronic
= Citat =:
Izvorno postao Raz
Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1
Početak je odličan, no kasnije postane dosadnjikavo... jer ono, zašto bi se posvetili radnji kad sada imamo izliku da Herija i ekipu bacimo da se sakrivaju negdje po šumarcima. Ipak ih je mnogo zabavnije gledati kako se prepiru oko svojih tinejđerskih problema. 7/10
Pa knjiga se i jako bavi tinejdžerskim problemima.
29-04-2011, 20:28
unknown
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
= Citat =:
Izvorno postao Raz
29-04-2011, 20:51
tigerija
Tucker and Dale vs Evil je odličan film. Primio je izvrsne kritike. Odličan horror flick.
29-04-2011, 21:13
whiskey
Thor 8/10 :D
Solidan 3D i jako dobar film :) U kino gledati prvom prilikom ako još niste.
Stan Lee u kamionetu pokušava odvojit maj maj iz kamena :pray: :pray:
29-04-2011, 21:51
Raz
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
= Citat =:
Izvorno postao Raz
Ma dobro, ali u filmovima to djeluje jako epizodno. Malo su najbolji frendači, onda se posvađaju/ljubomorni su jedni na druge i na kraju se pomire... i tako ponovno u novom nastavku. Općenito, mislim da se trebalo više pozabaviti karakterizacijom likova, ali šta je tu je.
Neznam što da kažem.
Osjećam se mindfuckano. Jako.
29-04-2011, 22:51
Bartuc
Thor 3D u IMAX-u
Prvo IMAX...
GENIJALNO!!!!! Zvuk je jedno 3x bolji nego u klasičnom kinu, slika je kristalno čista (bez onih crnih fleka), platno je OGROMNO. E ljudi moji, kako 3D izgleda u IMAX-u, jednostavno nevjerojatno. Thor je očaj od 3D-a, drito postprodukcijski efekti trećeg razreda - odvratno, ali recimo trailer za Kungfu Pandu, ajme koje savršenstvo. Avatar i njegov 3D u klasičnom kinu je krasan qurac prema ovome. Drito imaš osjećaj kao da su likovi pred tvojim nosom, na svega metar od tebe :pray: Ja ne znam da li je do naočala ili zakrivljenog platna ili nečeg desetog, ali 3D u klasičnom kinu se nikako nemre mjeriti sa ovime.
Karta je koštala 55 kuna, ali sa studentskom iskaznicom je cijena bila 45 kuna, što je svega 3 kune više nego u klasičnom kinu... Još je uz to cura skupila dovoljno bodova pa smo dobili velike kokice i 0,5L Colu besplatno, a svega par puta je provukla studentsku iskaznicu. Izgleda da je lako skupljati bodove na nju.
Zatim Thor 3D...
3D u filmu je živa katastrofa, znači teški prosjek i točno se vidi da to nije 3D tehnologija kakva mora biti...
... Ali je zato film fenomenalan. Po meni je ovo najbolji Marvelov film, te jedan od ponajboljih SF akcića što sam gledao, bez zajebancije (nije kriv IMAX, do filma je). Radnja je čist OK, gluma je odlična, specijalni efekti su fenomenalni, zvuk je odličan, humor je savršen - par puta sam gotovo plakao od smijeha, akcija je vrlo dobra, ma sve je na nivou. Sviđa mi se što su odvojili ta 2 relma gdje je jedan nabijen akcijom i dramom, dok je drugi nabijen akcijom i humorom, totalno razbije monotoniju i diktira odličan tempo u filmu.
Onaj gay robot što sam rekao, na kraju nije tako gay, zbilja je awesome :D A Thor, jebome pas ali da sam žensko i ja bi slinio za njime, lik zbilja je macan :D Odabrali su odličnog glumca i lik odlično nosi film. Loki mi je također bio odličan, a Odin... kad Anthony Hopkins nije briljirao!? Natalie bi nategnuo, ali je sve jedno odlična glumica.
... uđe u pet shop i zadere se "I need a horse!", a lik mu odgovara da imaju samo mace, peseke, papige i sl., a Thor na to "Nema veze, daj mi nešto od toga što mogu jahati!" :rotfl: :pray: Umro sam, nemre se ta scena prepričati da bude smiješna xD