LotRovi, Star Warsovi, Kumovi, Schindlerova lista, The Way Back, ti su mi prvi pali na pamet, ali ima puno filmova u kojima sam uzivao, ovaj jednostavno nije takav film..
Ugl. svi filmovi koji nisu predugi i koji nemaju nepotrebnih scena, to me toliko nazivcira da znam pocet kipit u sebi..
Ja sam valjda sucker na ovakve stvar ili nešto.
Ono, smijanje do suza i umiranje. Nisam se ovako nasmijao od Robo Geishe xD
Al' morate vidjet ovo xD
15-04-2011, 22:44
hrčak
Re: Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
Tražim jedan film. Vrijeme događaja je Vijetnamski rat i glavni lik dolazi negdje u nekakav kamp kao gušter te prolazi par borbi, otkriva ljudeu kampu koji se drogiraju te se i on krene. Jedan od ovih koji se drogiraju je narednik il tak neš i biva ubijen od strane istog takvog nekog svog vojnika jer je ovaj ljubomoran. Taj lik koji se drogira me isto podsjeća na glavnog lika iz Vietcong igre. Pred kraj filma kreće napad VIjetnamaca na taj američki kamp gdje ako sam dobro shvatio ameri pobjeđuju. Sry što nemam više infoa, gledo sam film sa negdje 12 godina.
15-04-2011, 22:53
MILF hunter
= Citat =:
Izvorno postao tigerija
Pa šta svi gledate filmove stare 50 godina ? Loši su mi svi...
Kad nisi normalan. Bitno da su ti dobri filmovi kao Resident evil, Battle: Los Angeles, The Hills Have Eyes, Cabin Fever, Monsters, Predators...
I kakav je to kriterij uopće? Jbt, ne dijeliš filmove na stare i nove i kratke i duge, već na dobre i loše. Kakve veze ima godina izdanja ako je film kvalitetan? Znači, svi ovi što su ti danas dobri će ti za par godina biti sranje?
15-04-2011, 23:17
Kostolomac
Jonah HexS- ok filmić, k'o western Vrana.
Pan's LabyrinthS- oduševio me, odličan!
15-04-2011, 23:45
Gothmog
= Citat =:
Izvorno postao hrčak
Tražim jedan film. Vrijeme događaja je Vijetnamski rat i glavni lik dolazi negdje u nekakav kamp kao gušter te prolazi par borbi, otkriva ljudeu kampu koji se drogiraju te se i on krene. Jedan od ovih koji se drogiraju je narednik il tak neš i biva ubijen od strane istog takvog nekog svog vojnika jer je ovaj ljubomoran. Taj lik koji se drogira me isto podsjeća na glavnog lika iz Vietcong igre. Pred kraj filma kreće napad VIjetnamaca na taj američki kamp gdje ako sam dobro shvatio ameri pobjeđuju. Sry što nemam više infoa, gledo sam film sa negdje 12 godina.
16-04-2011, 00:29
Da_killah
= Citat =:
Izvorno postao blood4me
LotRovi, Star Warsovi, Kumovi, Schindlerova lista, The Way Back, ti su mi prvi pali na pamet, ali ima puno filmova u kojima sam uzivao, ovaj jednostavno nije takav film.. Ugl. svi filmovi koji nisu predugiSi koji nemaju nepotrebnih scena, to me toliko nazivcira da znam pocet kipit u sebi..
jel ovo samo meni smiješno? :D
nisu predugi, al dugi jesu
Čist ok film..budući da filmove braće Coen baš i ne volim previše, ovo me ugodno iznenadilo
7/10
16-04-2011, 13:39
Sonic_Moronic
= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
= Citat =:
Izvorno postao blood4me
LotRovi, Star Warsovi, Kumovi, Schindlerova lista, The Way Back, ti su mi prvi pali na pamet, ali ima puno filmova u kojima sam uzivao, ovaj jednostavno nije takav film.. Ugl. svi filmovi koji nisu predugiSi koji nemaju nepotrebnih scena, to me toliko nazivcira da znam pocet kipit u sebi..
Kao što kaže Maddox, u vremenu koliko ti treba da pogledaš filmove, stigneš pročitati knjige i napisati koliko su filmovi loši.
Inače, početak mi je genijalan i točno se vidi Snyderov potpis na svakoj sceni. Lik odlično barata kadrovima i ima nešto umjetničkog štiha, što mi je super vidjeti u Hollywoodskom filmu. I dalje se nemre nositi sa Koreanskim umjetničkim remekdjelima, ali opet.
Šteta što čitav film nije ostao na tom nivou, ali ajde, gdje ćeš drugdje vidjeti divovskog Undead Samuraja sa zoljom i minigunom, mehaničke naciste, zmaja i robote u jednom filmu xD
Film je eye candy i to ne zbog specijalnih efekata, tako da je OK za pogledati u kinu. Onoj maloj Babydoll bi napravio čopor malih Bartuca da joj trče po dvorištu.
žali bože utrosenih para u film,strahota,mislio sam da me nakon clash of the titans ne moze vise nista iznenadit ali sam se prevario,sramota za cagea i perlmana...
http://www.imdb.com/title/tt0099685/
Goodfellas- ne mogu vjerovat da ovu filmcinu nisam pogledao ranije. Odlicna glumacka postava,prica o zivotu klinca bez buducnosti koji upada u "obitelj" i dogadjanjima unutar nje. Odlicno prikazan njegov razvoj i jacanje "obitelji", lako se vezes sa likovima
poludio sam kad Henry poceo drogirat,gledam sta mu to treba,onda uhvatim sebe i mislim zasto pizdim na njega?
... 9.5/10
18-04-2011, 15:15
blood4me
= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Mislio sam na omjer radnje i vremena..
Jedno je kad se u 2 sata konstantno nesto novo i zanimljivo dogadja, a drugo je kad se u 2 sata prepricava jedan dogadjaj..
18-04-2011, 15:20
Kid A
Waste Land http://www.moviewatcher.us/wp-conten...waste-land.gif
Film je sniman gotovo tri godine i u njemu pratimo putovanje renomiranog umjetnika Vika Muniza od njegova doma u Brooklynu do rodnog Brazila, odnosno do najvećeg odlagalista otpada na svijetu smjestenog na periferiji Rio de Janeira, Jardim Gramacho. Muniz ondje snima ‘catadorese’, saroliku skupinu samoprozvanih skupljaca otpada za reciklazu
Redatelj ih je isprva samo zelio "oslikati" otpadom koji skupljaju ali suradnja s inspirativnim likovima rezultirala je necim mnogo vecim; Muniz je istovremeno razotkrio njihov ocaj i dostojanstvo dok iz otpada stvaraju fotografske slike samih sebe, iznova zamisljajuci svoje zivote
-----------------------
a manly tear has been shed
Moram priznat da mi se dosta svidio. Vizualno je jako upečatljiv, a i sama ideja je dosta zanimljiva. Ocjena više zbog mladog Jeff Bridgesa.
Sutra gledam nastavak, valjda neće razočarati.
19-04-2011, 00:45
Aerial
Nisi ni jednom zaspao tijekom filma?
19-04-2011, 09:15
bezimeni
Little Fockers
Loš nastavak .Shebali ukupan dojam serijala .
Sanctum
Nije tako loš kako se priča .Ali na žalost film je klišej i sve je već viđeno .Gluma dovoljna tek za neku prosječnu TV seriju .
19-04-2011, 09:38
Hexfire
= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
Nisi ni jednom zaspao tijekom filma?
Ne, ali iskreno, da sam gledao u neke kasne sate vjerojatno i bih. Stvarno ima dosta praznog hoda. Bez obzira na to, film mi je iz nekog razloga dosta dobro sjeo. Dosta je drugačiji od stvari koje sam gledao u zadnje vrijeme, pa je zato ocjena viša nego što realno zalužuje.
Isprva me jako nervirao lik Natalie Portman (što se opet može pripisati dobroj glumi, jer se ježim na te nesigurne, fidgety ženske likove), ali što se kraj bližio sve mi je više "ležao", da bi mi tripoznost pred finale filma skroz fino sjelo, sa odgovarajućim krajem nakon kojeg samo zadovoljno uzdahneš. Nakon toga mi se vrtio po glavi još par sati, a imam i želju da ga pogledam ponovo u skorije vrijeme, što je kod mene obavezan plus.
Što se tiče Aronofskog, ovaj film stavljam odmah iza Pi, a mogao bih baš i Wrestlera pogledati. Fountain mi je bio jednostavno nezanimljiv, pa se nisam previše nadao od Black Swana, srećom me je prevario.
19-04-2011, 15:32
Sgt. Bull
Wrestler ti je obaveza ako voliš dobru dramu. Još mi nije jasno zašto Rourke nije dobio Oskara. Smradovi jedni. :(
19-04-2011, 15:35
Doggy
nije film, al ko da je, odgledal game of thrones pilot epizodu, odlicna je serija...
Vrhunska kombinacija klasičnog monster filma, političke satire i drame/komedije o disfunkcionalnoj obitelji. Sudeći po Memories of A Murder, Mother, i ovom filmu, Bong Joon-ho je jedan od najboljih redatelja današnjice.
8/10
19-04-2011, 23:23
Aerial
Mene je u tom filmu jedino živcirao konstatno šizofrenično-panično-iznenađeno-zbunjeni glavni lik koji se krevelji svakih 2 minute :D
-radi se o tome da je ekipa koju pratimo kroz film, bila zarobjelja u Gulagu u Sibiru na početku 2. S.Ra. Oni biježe iz tog gulaga te prepješače 6500km do
slobode. Prolaze puno opasnosti i sve vremenske uvijete, samo četvorica prežive na kraju.
-film je odličan i preporučam svima koji nisu, da ga pogledaju.