ne, ali vidiš gdje je trenutno neki kriminalac odeš na to mjesto i rokneš ga.
Printable View
ne, ali vidiš gdje je trenutno neki kriminalac odeš na to mjesto i rokneš ga.
Jacob Hughes - ime lil jecoba
crime records :D
Ma on će uvijek biti moj Little Jacob. :oops:= Citat =:
Izvorno postao eddie2142
lil đekob :D jebena misija je sa njime dok radimo s helićem za one federalce :D
meni se isto igra jebački svidjeal iako mi šteka podosta i lagga igram ju jer mi je fkt preodlična al eto tehnička strana..
BTW;
oće biti na 3. otoku kakvi cloth shop a da nije isti ko iz prva 2 ?
neg iam 300 000 $ i kusur i niš s tim parama nemreš..to mal glupo..a fora mi internet i oni mejlovi ahah..i kad dobiješ mejl od stare :D
Tih 300.000 $ si dobio kada si opljačkao banku na onoj misiji, al je misija fakin teška.= Citat =:
Izvorno postao Jerry
te lova će ti trebati, ima ahievement Half Million, trebaš dostiči balance od 500.000 $ :D
Evo gledam mapu koju sam dobio uz igru i bome nevidim nikakav clothing shop.Brijem da ga nema...= Citat =:
BTW;oće biti na 3. otoku kakvi cloth shop a da nije isti ko iz prva 2 ?
Pih, ja imam 700k i jednom prilikom sam se dobro zajebavo sa milicijom i poklali me par puta te pao balance na 500k. :-x Već bi mogao nabavit Niko zdrastveno koliko je već u toj državi.= Citat =:
Izvorno postao spidEY v2.0
jbt bezobrazni doktori.
oderu me do kože kad zginem.
hm zanimljivo... :D= Citat =:
Izvorno postao josip_kraš
pa znaći nemrem nigdje kupit elegantne cvike osim u onom rašn šopu ?
Tako je.= Citat =:
Izvorno postao Jerry
rašn šop sucks :(
Ti bi rađe fancy odijelo? :)= Citat =:
Izvorno postao Jerry
ne, nema ama bas nikakvoga clothes shopa u 3 gradu...nema uopce nikakvoga shopa...imas jbt 2 pay n spray..i jedan fast food, tako nekako....malo je bzvz....od tih silnih zgrada, kuca i sl...imas jbt 10 u koje mozes uci u cijeloj igri...i od toga 3 savehousa... :D ....malo bzvze..-....ne mozes ni postenu odjecu nabavit....
šta nema neka trgovinica ko 24-7 u gtasa :shock: :shock: ?
btw spidey imam neko fensi gornji dio odijela,cipelice neke i crne rifle :D sad oću neke fensi cvikice :D
ne...
btw- u san andreasu si mogao uci u skoro svaku kucu, zgradu trgovinu...i sl....ovdje nemozes ni u jednu...osim nekolicina tih fast fooda, amunationa, intenet caffe i poneki clothes shop....
Zasto ne?
1. 90% ljudi nije ni ulazilo u te "sporedne" zgrade
2. Customizacija lika, tuniranje auta... Lijepi detalji, ali mi ne fale. Zasto? Zato jer to nije bit. Na te se stvari pale samo djecica kojoj je najvaznije imati lika sa irokezom i kul autom s hidraulikom, a prica, razvoj likova i cutscene se redovito ignoriraju.
Meni se cini da Rockstar ovim nastavkom na neki nacin pokusava "prisiliti" igrace da se koncentriraju na gameplay, a ne na detalje koji su trebali ostati sporedni. GTA III je meni dan-danas najbolji GTA ikada. Zasto? Zato jer je igra fantasticna, ima odlican soundtrack, nezaboravne likove i atmosferu. Tuning auta i oblacenje lika trici nisu ni trebali. Ne kazem ja da su ostali nastavci losi, dapace, ali trica ih jednostavno pwna.
Apsolutno se slažem po pitanju priče i pristupa kojim je Rockstar ovaj put odlučio ići jer je ovo jedna ljudska priča, a ne bling-bling kao u SA gdje mi apsolutno nije bilo stalo do glavnog lika i onog što je on radio u međuvremenu. Pitam se koliko bi GTA4 puta još bio bolji da nisu krenuli putem mobitela (štedi se, štedi) i da ima još više cutscenes-a koje su kao i po običaju jako dobre (sve sa Little Jacobom i Bruceyem je urnebesno - jednog ne razumijem, a drugi se fixa testosteronima morskog psa).
da, gta 4 i 3, iako su oba pioniri, najbolji su
jebo san andreas, da nije sampa kurcu nebi valjao
san andreas mi je bio najgori gta, jest da je imao mali milijun opcija ali mi se priča nikad nije dopadala, gta3 i gta4 su revolucija u serijalu, ipak najbolji gta bio mi je vc, najbolja atmosfera sve ono retro. :bravo:
gta3 sam igrao i isto mi je bio odličan.
gta4 su ukakili zbog optimizacije, ali svejedno igra je čista petica :thumbs2:
Ma dodatni sadržaji su uvijek dobrodošli. Meni osobno je SA najbolji od prijašnja tri nastavka, pogotovo jer volim vidjeti i nešto ruralnog područja u GTA, i otvorene ceste/autoceste. Pravi američki doživljaj. Ali sa svim mogućim sadržajima ni u SA, a sad vidim da je tako i u GTA IV, nema ničega na što bi mogao čovjek novac taj silni potrošit. Ako R* izmisli nešto na što će se te pare trošit, na konju su, i ne trebaju nikakve daljnje sadržaje.
Bilo je ljudi koji zanovijetaju šta su izbacili u četvorci mogućnost "regrutiranja bande", što je u SA bilo čisto za zajebanciju. Da GTA zadržava sav sadržaj iz prošlih nastavaka, sad bi izgledali kao onaj Saints Row. Nisam igrao, btw, ali igra je čista kopija SA i namijenjena je za samu zajebanciju, nabrijavanje autića, frizure, itd.
je, žao mi je što u GTA4 nema tih otvorenih cesta po selendarama, jer to mi je bio jedan od jačih guštova u SA - kad mi dosadi obavljat misije jednostavno uzmem auto i pičim posvuda. no bit će da sam jedan od rijetkih kome se to zapravo svidjelo.
= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
kako nema, kockanje, klađenje???
= Citat =:
Izvorno postao mrs.croft
meni se to isto sviđa.
[quote=josip_kraš]= Citat =:
Izvorno postao "mrs.croft":fdjaupbm
meni se to isto sviđa.[/quote:fdjaupbm]
ja sam se igrao rally toura od SF a preko LV a pa u LS i opet u garazu popraviti auto
a stazu sam birao on-teh-fly, uglavnom sam isao dirt roadima
a u GTA 4 toga imas samo na obali i kao da si na ledu je voziti se, sto ima i neki gust pa zato ja sanchezom picim
OK, sad kad bi nabrojio sve što GTA IV ima i nema i sve što GTA SA ima i nema, SA bi bio u dalekoj prednosti.
istina, aj odo ja igrati GTA 4 bez obzira na to
gta4 i sa su različiti u tom smislu jer je sa smješten s 3 grada a u gta4 jedan grad LC tako da nemožete uspoređivat to
Ma tko je uopce uspoređivao gradove? Liberty City je mozda malo manji od SA al to nema nikakve veze. Vecinu stvari na koju se ekipa zali (i ja osobno) je ta sto su vecinu stvari koje si imao u SA-u izbacili. Jel se tko zalio na SA? Nije.E pa onda su vecinu stvari (da nekazem sve) trebali ostaviti kak je i bilo i samo dodati nove!
Definitivno! Sve sam stvari prebolio, ali maknuti tuning automobila. Pa meni je bio ogroman gušt sjest za Cheetaha i obojat ga u crveno ili crno dat mu spojlere i spustit ga i bio sam kralj kraljeva na cesti. Ovdje GTA IV igram malo samo da zajebavam muriju i ponekad sa prijateljima pa se smijemo kad na glavu kroz vjetrobran u kontenjer padne! :D
Stvar je u tome da su ti fičrsi na samom kraju krajeva bili beskorisni i nisu imali značajnog učinka na samu igru (osim neslavne respect stvari sa odjećom u SA koje je samo poticala powerplaying umjesto slobodne kreativnosti, što je uvijek loše), dok je u GTA4 sve što postoji na ovaj ili onaj način korisno u samoj igri i podređeno je napredovanju priče (primjetite da ja stalno tupim o priči, a većina o tu nekim skroz trivijalnim stvarima... ali dobro, glavno da svi imamo svoje prioritete).
Nama je igra nesto vise od prelazenja misija i pracenmja price.
Ja se jos uvjek dođem samo vozikat ingame bez prelazenja misija.
Uvjek mi je slobodno vozikanje bilo zabavno u GTA, pokotovo Sanchezom (ili kako se već piše) po neravnom terenu. I ovdje mi je taj užitak uskraćen nažalost.
Gledajte .... koristen je noviji engine i ednostavno nisu stavili sve stvari koje su bile u sa- jer su od gta 3 samo nadograđivali engine(ak se ne varam,k ispravite me ak grijesim) tak da ovo sto su napravili na pocetku je stvarno fenomenalna stvar
Ispravljam te ako grijesis, jer je to kompletno novi engine. GTA III, Vice City i SA koriste isti engine, cetvorka koristi novi (RAGE ako se ne varam).= Citat =:
Izvorno postao uberfreak
= Citat =:
Izvorno postao Herr Schnitzel
ak se ne varam, to je i mislil, da je u gta IV novi engine, a od gta III do sa su samo nadogradjivali stari...
da....= Citat =:
Izvorno postao Doggy
Ponovit ću još jednom. Iako je mnogima ovdje bitan sporedni sadržaj, imajte na umu da R* zna šta radi, pa nastoje izbjeći gomilanje sadržaja koji je, ruku na srce, nepotreban. Umjesto bandi i njihovih sukoba te svega šta uz to ide, sad su tu neki drugi primjereniji sadržaji.= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Na što bi ličila igra kad bi u njoj još stavili one ratove bandi? Pa to je imitacija NY-a zaboga! Ne Los Angelesa! Što se tiče tuniranja auta, meni to i nije igralo neku ulogu u SA jer su modifikacije bile jako ograničene, te samo kozmetičke. Zato se u GTA IV, koliko sam vidio (jer sam malo istraživao na netu, pa i gledao videoclipove na Youtubeu) može naći raznih tuniranih inačica postojećih vozila. Bio je tamo onaj nabrijani Intruder, a neki lik je našao i moddani Sentinel koji usput rečeno super izgleda.
Pa nitko nekaže da sada tuning auta nemože biti i nadograđivanje unutarnjih djelova i još malo bolje onih vanjskih.
Face it, R* Gamesu se nije dalo radit išta boljeg.
Pa..... da nije im se dalo raditi jer su htjeli cim prije lansirati gta 4 na PC trziste rad zarade= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS