fali ih par= Citat =:
Izvorno postao Jerry
neću nabrajati
Printable View
fali ih par= Citat =:
Izvorno postao Jerry
neću nabrajati
[quote=Simon the Dreamer][quote=MasaKrisT]oce oce pitanje je samo vremena...probably kad krene turneja nakon novog albuma...nedavno su bili u budimpesti[/quote:10wgiy69]= Citat =:
Izvorno postao "Simon the Dreamer":10wgiy69
Neće nikad bit.[/quote:10wgiy69]prema wikipediji novi album izlazi 12. 10. ali sumnjam da će doći u rvacku, to mi nekak zvuči predobro da bi bilo istinito
ak dodju moram ic...jao...jos nisam prebolio sto 27.5. nisam bio na behemothu... :(
ja necu preboljeti nikada ako propustim koncert od HammerFalla.= Citat =:
Izvorno postao TAGAN
Btw
ACDC jos mozda ove god. izda novi album nakon prokletih 11.god i imat ce turneju po Europi pa mozda svrate i u Hrv ako Bog da :|
Neće doć ni oni ni Hemafol, 100%= Citat =:
Izvorno postao Hamti Damti
zasto si toliko uvjeren?
[quote=Simon the Dreamer]Neće doć ni oni ni Hemafol, 100%[/quote:35ao9b34]= Citat =:
Izvorno postao "Hamti Damti":35ao9b34
jooj ti si fakat pesimistican :rotfl:
Ko da je iko ocekivao da ce Maideni doc u Hrv, pa su ipak dosli tako i na ovo treba gledat optimisticno.
Ako ACDC ikada dode u Hrvatsku ni kuga, ni gripa, ni ista sl. me nece sprijeciti da dodem na koncert, a ici cu i u nama dragoj Srbiji :rotfl: ako treba, nije mi problem posto imam rodjake tamo..
MA DOĆI ĆE negdje u crnoj gori,srbiji,bih( :rotfl: ),a u Sloveniju ne stanu svi i sva oprema
lol a kak su onda stali Majdeni? :D= Citat =:
Izvorno postao Intel fre@k
[quote=Hamti Damti][quote="Simon the Dreamer":aclbz0a8]Neće doć ni oni ni Hemafol, 100%[/quote:aclbz0a8]= Citat =:
Izvorno postao "Hamti Damti":aclbz0a8
jooj ti si fakat pesimistican :rotfl:
Ko da je iko ocekivao da ce Maideni doc u Hrv, pa su ipak dosli tako i na ovo treba gledat optimisticno.
Ako ACDC ikada dode u Hrvatsku ni kuga, ni gripa, ni ista sl. me nece sprijeciti da dodem na koncert, a ici cu i u nama dragoj Srbiji :rotfl: ako treba, nije mi problem posto imam rodjake tamo..[/quote:aclbz0a8]
Mejdeni su jednom došli i neće im se ponovit. A ja ću ići samo ako bude u zg ili negdje blizu.
e sajmone,da si čito maiden topik
= Citat =:
Izvorno postao jedan forum
o super, stipa juras organizira :pray:
:rotfl:
O njemu sam cuo sve najbolje! :D= Citat =:
Izvorno postao Morgoth
dam ljevo jaje da ce hammerfall doci u hrv,a za maidene znam ovo;)jedva cekam
ja jedva ćeklam da wc1 svira s letom3 :D :pray:
kako je lijepo organizirao MMS...ccc...= Citat =:
Izvorno postao Morgoth
NHF, ali čisto sumljam da će išta biti od toga. Predobro i prestipejuras da bi bilo istinito.
:pray: to you:) mi takodjer....= Citat =:
Izvorno postao Jerry
kolika će biti cijena?karte mislim.. :D
edit:
imaš još slušatelja,povesti ću vjerovatno frendicu jednu i frenda ak bude htjeo :D
besplatno,to su dani piva,pivo 7kn,ma looodilo:)
edit:sorry za nas oftopic...
jedva cekam korpiklaani:)
OMGF,onda definitivno dolazim :DDDDDDDD
ako nsi vidio vjerovatno će samnom ići par frendova...pivo 7 kn..osječko šaka x)
ode potomstvo :hangin:= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
p.s. CELTIC FROST na metalcampu 08!!!!
jeli netko zna zašto je Wilska (bivša pevaljka finntrolla) točno napustio bend?na wikiju piše privatni razlozi
:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Armachus
ja nisam cuo bas najbolje, al cijenim lika.. kolko sam pricao s njim cini se oke, mnoge ljude je uveo badava na koncerte i u backstage,dobio je od harrisa povjerenje da napravi fan site za njegocu cerku lauren itd.. :boohoo:
http://lnx.musicaroma.com/files/LAUREN%20HARRIS%20.jpgSomfg :D :D :D :D
And this is why you should listen to metal music, kids.
Sarkazam!? :o= Citat =:
Izvorno postao GrimReaper
nije sarkazam.. smijem se liku koji je cuo sve najbolje, a to kaže svaki tisuciti koji ga zna :)= Citat =:
Izvorno postao Armachus
ovo dolje jest istina , stipe ima moj respekt :pray:
EDIT: trebate vidjeti lauren na slici od snimanja holy smoke.. balava klinka kojoj fali par zubi..a sad je pizza i pol :wink:
novci cine covjeka lijepim:)
ja sam ju vidio live tralalalla.nema pojma al je zgodna tralalalala
potpisan, osim onog da sam je vidio live, no poznam likove koji su je vidili live.= Citat =:
Izvorno postao Hanzaplast
moze preporuka nekog banda u stilu behemotha ili bodoma?
u stilu behemotha nemojte rec rotting christ i nile, to imam...
brijem da je behemoth jedinstven i nema mu nista slicno...= Citat =:
Izvorno postao TAGAN
Sluša tko Sabaton? predobri su
Imam sve albume, ali mi nisu nešto preposebni... Primo Victoria je jedino vgg.= Citat =:
Izvorno postao axe_wild
kada dolaze?= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
^^= Citat =:
Izvorno postao kowE
predobri, jes jes, a reci onda nes slicno bodomima i neki death...
= Citat =:
Izvorno postao Happy Little Boozer
@švabo
liki,likec,pants down
full name pliz!
uff, death metala ima...= Citat =:
Izvorno postao TAGAN
Amon Amarth
Carcass
Dark Tranquillity
Dismember
Dying Fetus
Kataklysm
itd. itd....
amarthe imam, kataklysm imam, probat cu s ovim...ty... ;)