Drow Ranger, sand king,butcher...ugl svi
Printable View
Drow Ranger, sand king,butcher...ugl svi
Lina Lion Zeus
Meni je slardar najbolji
Ja bas nevolim nukere.:D= Citat =:
Izvorno postao thonchek
spirit breaker, bloodseeker, sacred warrior
Pugna :pray: , pogotovo ako igrate agresivno jer ima jedan od većih base dmga!
E Pugna mi je prvi heroj kojeg sam ikad igrao :pray: Onda i nije bio tako nesto, al sad su ga bolje balansirali i owna
i meni je isto bio prvi heroj s kojim sam igrao
Pugna je uvijek bio iznad prosjeka :)= Citat =:
Izvorno postao Teon
Moze mi ko objasnit tocno kako funkcionira stygov ulti?
ako mislis na strygwyra onda ti ja mogu.
Taj spell radi neki damage (onaj koji tamo pise) + radi damage ovisan o tome koliko je protivnicki heroj presao (tj. koliko se micao). npr neznam sad o kakvim mjerama se radi, ali npr definirajmo to njegovo kretanje po nekih 100 (mjesta) po sekundi i spell traje 3 sekudne, sto dovodi do toga da je za vrijeme spella prosao 300 (nekih mjesta, koeficijenta) i ako na prvom levelu spell uzima 20% predenog puta onda je to 300*0.2, sto znaci da protivnik gubi 60hp-a. ovo "mjesta" sam definirao kao koeficijent herojevog kretanja, a mjere, tj. brojeve sam bubao
Ty.Shvatio sam.
da samo si ti mjere pogriješio
to ide onaj normalan dmg kaj pise + range koji je prešao * 20%/40%/60% a to bi znacilo da obicno prijede u 5 sec oko 1200range to je dobar dmg kojih 200 ali pro stane i nemice se tih 5 sec a ti ga zatuces ^^
pa rekao sam da sam bubao mjere (tj. range i postotak), da ali ako bjezi ima dvije opcije. bjezat i nadat se da ce prezivit ili stati u pustiti da ga ubijem ^^
Mogu recimo da ga ultam kad se on teleportira?Jel ce mu se to mjerit kao distance?
Ne! Inače, od njegovog ultija je teško pobjeći! Jedino s TP-om je moguće sigurno pobjeći (ili blink i nemrdati), a ako nemate TP ni blink onda napadnite gada, izbacajte sve magije, i pokušajte da vam HP nepadne ispod 60% (ili koliko je već potrebno da on dobije super speed)!
rupture nije dobar kada protivnik ima pun health, jer ce on stati i boriti se s vama (jer mu nista ne uzima), osim ako ne ide strygwyr sa par prijatelja, ja ga vise koristim kada protivnik bjezi pa tada moze bjezaz i gubit health ili stati i boriti se
isto tako moze posluziti kada vas gengaju pa bacis ulti na najbrzeg ili najslabijeg, odnosno na onoga koji vam je za petama ili na onog oko 50% hp tako da dobijete onaj speed koji se aktivira ako neprijateljski heroj je ispod 40%
ehm, na koji build je dobro ici sa rikimaruom, malo se sad zezam s njim?
ja idem na vladimirs offering, trades, S&Y
Neznam ja mu uzmeme s and y,lifesteal.Ovisno kako farmam.Burizu.E sad obicno kupim i gem da skidam njihove wardove.E da i power tredse.
Rikiju je butterfly must have!
ja idem power treads 4 wratha i vlads onda umjesto 1-2 wratha skupim s/y pa butter onda buriza i idk... op volji
frky to sigurno jer kako je invis + evasion imba i daje ti agg i dmg kaj je dobro zbog trece!
4 wratha? Onak, nema se toliko golda, za to kupim lifesteal -.-
a ja napocetku uzmem posto imam 603 golda 4 sllipersa of agg to mi daje 12 agg koje kasnije pretvorim u 12 str i int znaci imam i hp kolko tolko i mane i 24 agg kaj nije malo i to mi se prakticki podupla jer mi to daje 24 dmg + 1x od mog agg u dmg tako da ^^ a ja neki put s/y niti ne skupljam nego odmah odem na butter...
hm, zanimljivo, al ipak mi se cini ne isplativo, radje na lifesteal, power treadse, s&y, butterfly^^ :)
a dobro i to meni nekada varira :S neki put ih skupim samo 2 a neki put 3 ili 1... ovisi
Spam obrisan, dogovarajte se privatno ...
s&y i vladimirs na rikia, vgg...
s&y daje sve sto treba (hp, dmg, slow, IAS), vladimirs daje isto dosta toga (hp, dmg)...
poslje toga na butter, naravno tu ulaze treads i 2-3 wraitha....
WTF? neka nova dota? 6.70? vladimirs ne daje hp samo dmg lifesteal armor i mp regen= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
po meni najbolje služi kad imaš pudgea do sebe, ti ulty pudge hook sa 1k rangea, gg :D= Citat =:
Izvorno postao KI KI
ah dalo bi se raspravljati! ja uglavnom znam da je protiv blinkera ulti shit... jedino ako imas vision onda ok! inace odlicna je protiv lycana! kada se zajuri na tebe ti ulti i gg! ili protiv bare kada se charga na tvog frenda u lineu i ti ulti a on leti prema njemu i helti ko na slamcicu idu dolje! prije 2 sec ima 1k hp onda ima 100hpa xD
trebalo bi onu temu iz wow foruma o njubovima premjestit ovdje i preimenovat ju
ovo sto sam sad vidio nije noobovsko nego zalosno...
pa nauci nas ti malo i ispravi pogreske umjesto da vrijedas, ja znam da sam noob, ali isto tako zelim bolje nauciti igrati pa ne bi skodila mala pomoc= Citat =:
Izvorno postao RIPtheREAPER
[quote=KI KI]WTF? neka nova dota? 6.70? vladimirs ne daje hp samo dmg lifesteal armor i mp regen[/quote:2wepq3c9]= Citat =:
Izvorno postao "Karlo_from_Bjelovar":2wepq3c9
a sta je lifesteal nego "davanje" hp-a? :boohoo:
nisi noob...= Citat =:
Izvorno postao Juggernaut_v2.0
nije davanje... da ti daje HP prije bi imao 1k a kada skupiš vlads 1.1k ili tako neš... lifesteal je sposobnos da regenaš svoj life kada lupiš protivnika... ne davat! REGEN
[quote=Karlo_from_Bjelovar][quote="KI KI":2yw5sjgg]= Citat =:
Izvorno postao KI KI
WTF? neka nova dota? 6.70? vladimirs ne daje hp samo dmg lifesteal armor i mp regen[/quote:2yw5sjgg]= Citat =:
Izvorno postao "Karlo_from_Bjelovar":2yw5sjgg
a sta je lifesteal nego "davanje" hp-a? :boohoo:[/quote:2yw5sjgg]
Mislim ono wtf, zna se sta je shadow mislio pod "davanje" , cemu te rasprave sad, on zna, ja znam, ti znas i svi ostali znaju sta je mislio pod to "davanje". Zato plz zaobilazite ovakve rasprave...
= Citat =:
Izvorno postao Juggernaut_v2.0
joj ma nisam to tebi rekao
igrao sam na ggcu sa nekim njubovima
evo, sad maloprije sa rikijem izgubio zbog yurnera (backdoor biatch, razarao nam towere i slicno stalno, ali smo ga prali 1v1), imao sam 12:2 score, no dosta od toga su gengovi, i techies, kojega smo razarali jer je bio lvl 15 kad smo mi bili 25, imao sam aegis, kojeg sam izgubio, sange&yasha, power treads, vladimirs offering, burizu, butterfly :) sve u svemu gg, osim onog backdoor biatcha :)
Backdooreri suxaaaajuuuu aaaaaaaa mene su oni zivcirali vise od 4 nuba u teamu :x