ma nisam citao tocno sta pise. ipak je u karlovcu.
sta fali tom mjestu tamo?
Printable View
ma nisam citao tocno sta pise. ipak je u karlovcu.
sta fali tom mjestu tamo?
samo je jedan način da saznaš.
oke
Ustao,zvacem neku preslatku zvaku...mislim da cu preskociti dorucak.Posle cu mozda pogledati koji film.
Dosadno mi je,i najradije bi spavao...
BooooooooooooOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOoooooRRRRREeeee eeeeeeeeeeEEEEEEEeeeeeDDDDDDDDdddddddDDD!!!!11
Vratio se sa bazena, mislim da će me leđa nenormalno peći večeras :(
Osjećam se umorno
Dodavam nek nove farbe na bansheeicu i zivciram se jer mi se ruka trese pa sam veoma blizu da zajebem :cry:
;ekam da se otvori piratebay :-x
Što će ti Piratebay? :/
Piratebay? Jel to neki novi birc ili kino?
sušim se i pijem limunadu.
Mislim da je birc...
OT: Primili su me u HDLU - Zagreb!!! Weeeeee :D
OMG Hrvatsko Društvo Ludih Uzbekistanaca?
Congrats, Angel, congrats. :)
Thx :D
:*
@fear_ Nope. Tamo ide Sickmanno...
Os u skorije vreme naslikati nesh?
:) mogla bi karikature forumasa :D
:rotfl: touche,also buuuurned= Citat =:
Izvorno postao angel eye
Pokušavam shvatiti što mi se jučer dogodilo. Možda sam imao srčani? :scared:
Živim na trećem katu (visina svakog kata je 3 metra, tako da je naš 3. kat nečiji 4. ili 5.). I išao sam dolje, pa gore, i onda dolje, i opet gore, pa sam zaboravio na trgovinu, pa sam išao opet dolje, i opet gore, pa sam uzeo laptop, išao dolje, pa kod frenda preko puta gore na 4. kat. To sve u 5 minuta, bez lifta, sve pješke. Sam po sebi sam hladnokrvan, tako da se nisam bio uspuhao.
I dođem ja kod frenda, raspakiravam laptop, stavim ga na stol, otvorim, upalim, spojim mišonju, napajanje, i uvalim se u stolicu i skužim da nemam zraka. Ali ono, dišem, ali kao da mi fali kisika. I onda skužim da mi srce udara, frend skužio odmah kako se na svaki otkucaj srca stresnem, onako kako sjedim na stolici kao da u meni radi dizel motor. I frend donese neku spravicu da mi izmjeri otkucaje srca, i kako je bilo, u 30 sekundi 200 otkucaja srca, a ono, nije mi bilo loše ni ništa, sve super, samo što nemam kisika, a na svaki otkucaj srca cijelo tijelo se trese od udaranja srca. :scared:
I onda se to sve smirilo nakon 2-3 min., i počeli smo se zajebavati, opet igrali dotu, bio sam hoster 5v5, i ono, ništa novo, to radimo već par dana.
Ma C, nije ti to bio srčani, to ti je neka uber aritmija srca, neće ti niš bit. Rekla bih ti da odeš doktoru, ali znam da nećeš to učiniti...Preforsao si se, sad miruj! :D
Govoris kao da je puls 200 nesto puno :/
400 otkucaja u minuti?
Jopax, mene su poslali u bolnicu jer sam imao 140, koliko otrpilike imaju ljudi kad se umore od npr. trčanja.
A prije edita je bilo 600 :)
Say what?
Čuj, "jedan otkucaj" ti je "dum-dum", ti si vjerojatno brojao svaki "dum". :)= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
Uređaj je brojao na 30 sekundi, a brijem kada mi ga je frend stavio da je srce čak i malo sporije počelo lupati. Opet uzmi u obzir da sam spajao laptop (znaš koliki je fizički napor otvoriti laptop, spojiti miša i ubosti ga u struju).
Ne znaš kako je to puno, pogotovo kada lupa kao dizel motor, velim ti, nisam mogao mirno sjediti naslonjen na stolicu, jer me srce bacalo sa stolice od udaranja. XD
200 u 30 sekundi, to znači 400 u minuti, a kako Mirko veli, možda mi je bilo 600 u minuti, jer kada mi je frend to stavio imao sam filing da mi srce sporije kuca nego prije te jedne minute.
@angel eye - Imam aritmiju, ono, ležim ništa ne radim, pa mi srce počne od jednom jako lupati, počnem ubrzno disati i sl., ali nikada ovako nešto. Sada čak nisam bio ni ubrzano disao (pokušavao sam doći do kisika, a to je fakin usporeno).
@Jopax, mislio je vjerojatno na paranoju. :)
Ne, mislio sam na tebe, srry :)
Nikad nisam čuo da može bit toliko puno otkucaja.
Zato se i jesam ucrvao. :scared:
@Angel Eye - Otkrio sam što se dogodi s Invarom 36/64 preko 100°C. Tj. ispod 20°C je led Božiji neutralan, za racku, od 20-100°C je idealan, preko 100°C dobiva elek. provodljivost, i tako sve do 1180°C, kada 100% provodi struju, i na toj temperaturi postane tekućina nakon 30 minuta. One fore da je kao gel, tvrda teućina i sl. ne vrijede, čvršći je od titana i carbona skupa. I naravno, temperature ne utječu na njega da se širi ili skuplja, znači ako je velik 10,000000 cm pri sobnoj temperaturi, na 1000°C će biti velik 10,000001 cm. Najboji materijal za stvari gdje se materijal neće širiti/skupljati ovisno o temperaturi.
BTW S time da postane opasan pri temperaturi većoj do 100°C, kao i živa ima učinak vrlo jake eksplozije, samo što živa ima foru da eksplodira, a Invar ima foru da eksplodira i sve zapali.
Ok... samo me zanima jačina eksplozije, tj. dali će doć do Vežice? Ako neće igraj se sa time koliko hoćeš...ako će doć, ja bih još živjela :(= Citat =:
Izvorno postao C
Rekoh ti da mikrovalna ima Invara u sebi. Pa znaš kada mikrovalna eksplodira u filmovima koliko jako eksplodira s tih malo Invara. Ne znam koliko bi roknula ploča od toga od prilike veličine laptopa, samo debelo 5-6 mm. :)
Prvo moram nabaviti malo tog materijala i testirati. On održava temperaturu od 20-100°C, tj. forsira ju, pa je dobar hladnjak. :)
Pa znam da ima, ali u manjim količinama, tebi treba cijela ploča bokte :D
Ajde ne spamaj više :P
+1
Drk... Mislim... Ummm...
Osjecam se zadovoljeno
+2
Čovjek je rekao što radi i kako se osjeća. :nonono:
sad se osjecam ko jedna
trojka
+3
Taman se vratio s trimuše, krepan sam, sad tuširanje i poslije kod frenda da igramo PS3 :D
Eda osjećam se umorno :D
Umoran, nisam baš nešto hepi, ali nije bitno. Ova tema je ko neki tviter a?
osjecam se ko 4
+4
Osecam se kao BK.=
Boxing Kirby.
O-(^.^)Q
Kupio sam Legion,Malekith,prva dva izdanja o Malusu Darkbladu i The legend of Sigurd & Gudrun :D ima ce se sta za citati a jos razmisljam da kupim jos 3 knjige sljedeci ponedjeljak :D
Prije pola sata sam došao sa nekakve svirke. Ok je bilo. Znao sam svega 5-6 pjesama :D A sada malo po youtubeu slusam, boli me glava, spava mi se, a neda mi se dizat sa stolice :?
Vratio se sa trcanja,poceo sam instalirati warhammer online da se malo na trialu zezam :P a dok se patchira budem se zezo na mount & bladeu i onda zavrsiti citati Malekitha ^^
Jedem keksiće upitnog roka trajanja i čekam da vidim hoću li se otrovati. Divne li zabave!