Komprimirao/arhivirao si te file-ove/folder-e.
Printable View
Komprimirao/arhivirao si te file-ove/folder-e.
a kako da to undo-am? :oops:
Desni klik na taj folder/file, Properties, i dolje na dnu imaš opcije read-only, hidden, arhiva, itd., i jednu tipkicu, tu pročešljaj sve. :)
tnx..riješeno :)
Rekao sam da je komprimirano. Tu negdje potraži te opcije vezi arhive, imaš tipku koja ti otvara te opcije, a ne read-only...
kratko pitanje,
moj HDD je mali(80GB) pa mi je cijelo vrijeme prikopcan EHDD prek usb-a, pali se sa kompom i gasi se, i prikopcan je 24h dnevno osim kada ga uzmem negdje xD dali mu to steti?
Mislim da problema ne bi smjelo biti. Samo mislim da kad ga iskopčavaš moraš obavezno stopirati disk prije ištekavanja.
Opet ja :D ....zahvaljujem se još jednom C-u na pomoći, al sad imam drugi problem:
nakon što naredim svom voljenom HP-u nek se ugasi, on krene al ne ide dalje od onog XP logout screena na kojem piše: Windows se isključuje, provjerio sam, u tom stanju moće provesti i dva dana, a mislio sam da je stvar u updateovima, al očito nije pa.. ako neko zna nek veli
Pokušat ću što je bolje objasniti problem.
Kada god igram neku igru (cod2, cod4, Age of Mythology) ugasim sve zvukove i upalim wmp da mi svira muzika. Nakon nekog vremena ekran se zacrni, zvuk nekako čudno zacvrči i restarta se kompjuter. To mi se događa kad igram bilo koju igru osim Warcraft 3 TFT.
Ja mislim da je to radi drivera za grafičku jer sam, mislim, nešto zasrao pri instalaciji. Uvijek kad palim komp pojavi mi se neki prozor da je ATI nešto u kurcu, Ujutro ću uslikati, neda mi se sada restartati komp.
Evo slika
http://img39.imageshack.us/img39/2010/prozor.png
Dole na taskbaru je ona sličica od ATI-a.
Čekaj, momče, ja sam bio otvorio temu za nešto slično.
Svaki put kad bih igrao, ekran bi mi se zacrnilo/bjelio/žutio/zelenio/smeđio/nešto i zvukovi bi se počeli ponavljati, ono dum-dum-dum-dum i tako dok sve ne stane.
Ispalo je da mi je draga formula morala na servis.
Odmah uninstall drivera i stavljanje najnovijih.
Uradio, sve je ok. Ne pojavljuje mi se više ono kad upalim komp. Sada samo da isprobam igre :)
S igrama još uvijek isto sranje :thumbs1:
Ne valjda i AOM :(
A valjda je do grafičke...ili?
Imaš rezervnu?
Nemam nikakvu rezervu :(
Dajte pls C, cham3leon znam da se vi razumijete u ovo :cry:
Taj se problem inače dešava zbog Northbridge-a i/ili CPU-a.
Pokušaj s driverima za matičnu ploču. Ako si OverClockao isto se može lako pojaviti taj problem zbog nestabilnosti i/ili pregrijavanja, pa za početak pokušaj resetirati BIOS i Clear CMOS. Prati temperature. Nakon koliko dugo igranja ti se to dogodi?
15- 25 minuta. Nisam ništa Overclockao.
Jesi nešto nadograđivao?
Prati temperature.
Nisam, ali s vremena na vrijeme ga otvorim i počistim.
Nego, kako točno da pratim temperature? Pomoću nekog programa? Znam da moj frend to prati preko G15, ali je nemam to :)
Di si tipkovnicu dao za primjer pracenja temperature... :yuck: :D .
Imas program za pracenje temperature. Zove se Everest.
:D
Evo temperatura dok sam samo ovako na njemu:
http://img37.imageshack.us/img37/7045/temperaturel.png
Ne kontam ovo za hard disk :?
Uslikam sutra dok igra radi :)
Momci, hvala što imate ževaca i pomažete :pray:
Što je aux? Imam i ja negdje taj everest, ali mi se nikad ne da ga instalirat...
Evo temperatura dok radi Call of Duty 2
http://img13.imageshack.us/img13/1349/temperature2.png
Ne znam ni ja što je Aux :?
I da, sada se nije cijeli komp restartao, samo se igra crashala.
Koji crash je izbacio?
HDD ti Everest ne može očitati temperaturu, jer je taj Everest koji imaš Trial. Ja inače imam Ultimate portabilni, stavim ga u Program Files, pokrenem i podesim da se kreira u Control Panelu, pa mi ispadne kao i da je instaliran, a nije. ;)
Temperature mi izgledaju OK, iako mislim da se PC malo previše grije s obzirom na CoD2. Kako si podesio kvalitetu u CoD2? Ajde nabaci temperature kada igraš W3, da vidim razliku, ako su dosta niže, onda je do pregrijavanja, jer strategije su općenito manje zahtjevnije nego neki FPS. A opet to crashanje, moguće i da nešto s driverima ne valja.
Ovo je ono za cod2
http://img16.imageshack.us/img16/8114/cod2error.png
U igri je sve namješteno na low, aa je isključen, rezu nisam zapamtio.
A evo temperatura kada igram war3.
http://img41.imageshack.us/img41/990/temperaturewar.png
Evo jedno pitanjce:
Možda zna neko kaj bi moglo biti da kad krenem uploadati video na Jutub, nakon nekih 10% baci unknown error?
Probal prek Chromea i prek Internet Explorera. Probal i s onom opcijom da se kao isključi onaj progress bar ali nikak nejde.
Fajl je .flv, ispod 20 MB i nikad prije nisam s tim imal problema.
Probal naravno više različitih fajlova i do toga 100% nije...
Ima ko kakvu ideju?
Ja isti problem imam sa mpg. fajlom. Pojma nemam zasto nece. :( Isto tu negdje uplouda 10% i stane.
Sad me opet to kopka malo. Budem probao sad uploudati, bas me zanima kad ce stati.
1.Zanima me da li mogu uzeti AVG. Instalirati ga na eksterni hard, updejtati ga i onda otici do klinca i skenirati mu komp?
2.Uglavnom cuo sam da mu se windowsi sruse ili zastekaju i onda ih mora ponovno instaliravati. To mu se desilo par puta. Svaki put windowsi su mu izdrzali oko mjesec dana i onda bi morao ponovno ih instaliravati.
To je njemu netko drugi radio, pa ne znam da li je formatirao disk ili ne.
Nisam siguran, ali cini mi se kao da je u hardwareu problem. Mislim, kakav je to virus koji se aktivira svakih mjesec dana?
Mislim da imaš verzije namijenjene pokretanju sa portabilnog flash drivea ili harda. Također možda ima i neki antivirus u Portableapps, kolekciji programa spremnoj da ih nosiš stalno sa sobom na memory sticku. Ako frendu ne pomaže antivirus nikako, probaj naći i koristiti neku verziju koja se boota sa CD-a. Vidio sam da jedan kolega koristi verziju Kaspersky AV-a na CD-u kojeg samo iz boota pokreneš i navodno bolje očisti hard nego da skeniraš iz Windowsa.
Eto, ako nekoga slučajno zanima,stvar je u antivirusnome. Konkretno AVG. Kod AVGa isključiti onaj Resident Shield i Link scanner a ako imate neki drugi AV onda ga probajte ugasiti pa onda uploadati.= Citat =:
Izvorno postao Wishmaster
Pa ja ne vjerujem. Opet AVG. Hvala Wishmaster.
Kako da izrežem jedan dio slike i da ga stavim u drugi?
Može li se to ikako u paintu
Treba mi za Annoying orange picture contest :D
Prva dva alata u paintu (ona zvjezda i pravokutnik na točkice) :D
Odabereš prvi ili drugi alat u paintu, zaokružiš ono što želiš i na što ciljaš, copy, kreiraš novu praznu sliku i paste.= Citat =:
Izvorno postao majstoro
Jel zna netko kako se moze promjeniti ime na facebooku?
hvala hvala
a za ovog iznad mene -
Hvala! Ja sam stalno gledao edit my profile... i neca pa nece... :D
kako mogu overlockat intel q6600 (nemora biti legendarno povećanje na 3.0 ghz ili tako neš)?
U Biosu, najbolje. Na 3.0 neces vjerovatno morati ni voltazu dizati (ovisno o ploci i samom procesoru)
Uglavnom upisi samo u google Q6600 Overclock i procitaj neki od vodica...
Da li za 3.0 port na maticnoj moram imati poseban 3.0 prikljucak?