Majstor :pray: Mislim da ćemo se nagledati dosta takvih i sličnih filmića xD
Printable View
Majstor :pray: Mislim da ćemo se nagledati dosta takvih i sličnih filmića xD
igra je, jednom rjecju: CARSKA! samo da jos mogu sa svabskog prebacit na eng, ja bi bio mnogo zadovoljn!
= Citat =:
Izvorno postao Carp
Jep,zakon je :D
Mene je isto iznenadila
Desni klik na igru u Steamu i na Properties/Language= Citat =:
Izvorno postao Carp
Igramo se odbijanca, a? Zakon kill. :pray:= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Počeli su se snimat super killovi,jel mi tko može reć dal bi šljakao MW2 na slabijem kompu poput mog(athlon +3000 MHz[1,8 GHz],1GB ram i HD4650[512mb])?
jel ti radi cod4,ako je odgovor da onda ce radit i mw2.
A radi ono na nekih 50 FPSa.Znači da očekujem da će sad biti na nekih 40 ili?
uveli smo spoiler tagove da se isti na kraju krajeva koriste
:pray:
Hebemu sve, naučite koristit spoiler tagove već jednom...
Koliko sati sp kampanje igra nudi?
4-6
Ja sam na regular za 4 ipo sata proso= Citat =:
Izvorno postao Insert
al on ti kao 100% predeno racuna da predes svaki nivo na svakoj jacini,da skupis sve intele i to..ali da prodes "pricu" potrebno je jedno ugodno popodne
jesam, ali jos uvjek je na svabskom. cito sam na forumu njihovom, da se svi bune zbog toga... niko jezik ne moze mjenjat a svi pokupovali izvan drzave! :D= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
btw. svi koji su kupili org neka napisu ovdje pa da sutra probamo zaigrat svi skupa
joinate se u PCP grupu na steamu i pozovete jedni druge u private match :)
more i to.
BTW. SODLJEPIO!
Vidi se kako čitaš sve stranice ove teme....
ja sam isto za
nek netko ko ima najjacu konekciju bude host za neki HC sid :killyou:
evo bas sam igrao mmalo multiplayera na par minnuta,ne izgleda lose :)
A najbolje da nije xD
Ja bi sad tak igro,a nemam para za igru :(
Evo prešao je, tek sada. Kraj je samo za poželjet, totalno epic. Već vidim priču u trojci. Svaka čast IW-u, kao da sam igrao film. Genijalno.
Ane,ja se tak uzivio da mi slovo F nije vise radilo koju minutu,moro sam cupat tipku van i malo "razradit" :D
Da, baš to ^^ Iduća stvar na listi...MW1 :D
Meni je iduce kupit tu fakin' igru oriđiđi da mogu prasit multiplayer
Sad valjda ovaj tjedan idem u zagreb u westgate,nadam se da ima tamo đe za ubrat jedan primjerak :D
Za dva dana mi dolazi igra :D
ja sam odustao od kupnje,uzet cu left 4 dead 2,a mw2 multi mogu igrat i ovako i onako :D
Ovo mi se sviđa... :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Ja sam igrao co op, jako dobar moram priznat. Pogotovo one misije di je netko na terenu a netko podrška iz zraka. Kordinacija mora biti savršena :)
odlično. Bit će ekipa na forumu da prasimo skupa L4D2 :)= Citat =:
Ne želim se hvalit, ali prvi metak koji sam ispalio iz barreta .50 cal u MW2 je napravio što...
double kill :pray: :)
Mape u MW2 su kao stvorene za kampere. Ima puno malih sobica i kutaka nekih i jako puno detalja na mapi pa je puno teže vidjeti neprijatelja.
:)
= Citat =:
Izvorno postao The Fury
i meni je to uber jebachi pogotovo ono sa snipom kad si u sumi :D
Igra je već provaljena od strane crackera totalno....
Ajd od igrah je do kraja...kaj rec...
Tek od misije sa Price-om na snijegu postane biti onak full zanimljivo...ovo prije ko da je neko dosadno zagrijavanje i igranje terminatora aka ajmo sa šačicom vojnika razbit stotine kontra nas...
nakon tri sata igranja mp-a moj dojmovi su ovakvi:
-pingovi su ok,jedino dok bude host migration znaju biti sjebani
-dosta je grafički zahtjevnija igra
-puno je bolje optimizirana za shotgun i moze se jako lijepo s tim igrat
-dosta je raznolikija igra
zasadami se sviđa,nakon 50h budem mogao dati neki objektivni komentar.
@El klinjo,jep,kakav su epic fail napravili,ne samo da nisu zaustavili piratiju nego su je dodatno proširili :thumbs2:
A sad vam valja? Dobro, dobro...
Predviđao sam 20, max 30 dana do provale, a dogodila se za manje od tjedan dana :pray:= Citat =:
= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
Pa igra i nije da bi se svršavalo...da ima nekih scena koje udare u um ima...da je prezentacija dobra to jest...no da bi me SP držao dulje od Warfare-a 1 to nije tocno.
nije do toga,nego do toga da svi mogu igrat sa svima,oni koji su kupili igru i oni koji nisu igraju zajednno,to sa dedicated serverima nebi bilo moguce.= Citat =:
Izvorno postao RIDER32