Boktepomogo koja likuša :pray:= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Printable View
Boktepomogo koja likuša :pray:= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
:pray: :pray:
OLOLOL, n00b!
Gdje je nestao moj post od jučer :?
Znate što je žalosno? Pun je svijet takvih... A tek kad bi govorio o Hrvatskoj... :(
@predator- :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: do neba!
?
What the fuck??
http://pcplay.hr/forum/viewtopic.php?f=7&t=34637
Ja samo cekam lock
Sad sam se odvalio... Dolazim ja u sobu, i vidim mog malog brata od šest i pol godina kako gradi nešto od Lego kocaka. Nekakav kafić/disko/klub/whatever. I sad gledam ja to, fino to on uredio, ima šank, stolove, dva zahoda, tamo u kutu neki lik s kaubojskim šeširom pjeva na mikrofon... Kad ugledam s vajnske strane zida, pokraj ulaza, kockicu sa slovom U. :pray: :rotfl: Kako sam se cerekao, e... A mali ko mali, uopće ne shvaća insinuaciju... :)
Može neki mod citirat sadržaj te teme,s obzirom da je izgleda premještena u banned?= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
lik otvoril temu man of wor
napisal dojam :killyou:
jos nest :ekipa:
u drugi post da bas voli takav tip igre :killyou: jer mu je bas zakon :rambo: :ekipa:
uglavnom tak nest... komedija... naravno, on je stavil takve smiliece...
Išo kod kolege učit programiranje. Odjednom ga zove preko MSN-a neki lik i pošalje mu neku pjesmu i pita ga je li to ta koju je tražio.
- Šta, cajka? - reko ja, znam da sluša cajke čovjek.
- Ma ne, po ljeti sad ja slušam samo elektro i house - istovremeno pokrene pjesmu koja je stigla. Sve neki techno ritmovi i to.
A onda odjednom, taman kad je završio rečenicu, uz techno ritam uslijedile su cajkolike drkljancije po harmonici. Ja sam se raspao! :rotfl:
Bar pola cajki danas nisu čiste dance/pop/rnb kopije MTV-a.
Istina. Pa još one zmije i žabe i medo brundo i ta sranja.
Zmija i žaba je parodija na cajke, onaj lik se izruguje cajkama, al su cajkaroši bez mozga to uzeli kao pravu cajku :(
Par provala sa cs-a
Ovaj glock...kao da gadjas covjeka sa burekom...jos se i obraduje .
Pazi da ti se neupali screensaver od silnog stekanja ( kampanja ) .
Kupio sam monitor od 22'' i sada mi sve laga xD
BOGATI :pray: :rotfl: :pray: :D= Citat =:
Izvorno postao e.mouse
vidis to uopce nisam znao,ono,ne razlikuje se previse od ostalih cajkaških pjesama :(= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
Dok je ona pjesma o međedu jednostavno odvratna, i dabogda svatko tko ju skine na svoj mobilni telefon dobije meningitis. Čemu to ljudi moji?????
Nekidan smo imali prvi sat latinskog,i nastavnica se uhvatila rimske mitologije.Onda je počela pričati o Zeusu,Heri,Hefestu i Olimpu. :(
Promijeni imena iz Zeus u Jupiter, Ares u Mars, Posejdon u Neptun i to ti je to :)
ma koliko to ima godina :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Ove zime će napuniti 14. :(= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
taman.
broj?
Ovo mi je baba danas ispričala:
Priča nekidan neki čovjek s jednim susjedom,i kaže:"Ajmo gledat one Engleze četnike! (misli na utakmicu)" :rotfl:
Sjedim jucer u cafficu koji ujedno prodaje i sladoled. 1 kugla dode 30 leka, a to je kojih 2kn. Doleti lik od 40 godina i pita jel moze dobit jednu kuglu za 20 leka :(
Baš sam se sjetio kad mi je jedan kolega svojevremeno pričao dogodovštine iz osnovne škole. Kaže, jednog dana na vjeronauku u razgovoru s nekim prijateljem opsuje Boga, a učiteljica ga čuje i pošalje ga van i da mu jedinicu.
Staroj nije ništa rekao, ali nakon par dana je otišla na informacije i skužila da ima neopravdni i komad u imeniku pod vjeronaukom, i pita ga otkud mu to. Kaže on:
- Paa, ... To je bilo jer sam rekao nešto prosto.
- Zašto?? Šta si rekao na vjeronauku??
- Paa,... "Je*em ti Boga"...
Stara ga pogleda čudno:
- Znači zato ti je dala i neopravdani i jedinicu?
- Da...
- Ma, pi*ka joj materina!
:rotfl:
E da da tepitam..Šta ti radiš su albaniji?Zar nisi iz bjelovara?= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
[quote=Hansi Kürsch]BOGATI :pray: :rotfl: :pray: :D[/quote:11sc23fl]= Citat =:
Izvorno postao "e.mouse":11sc23fl
dobar ! :D
:rotfl: lol.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Evo nešto s jednog IRC-a.
osoba 1: I will blow your balls off.
osoba 2: I'm a girl.
osoba 1: Then I will blow your brain off.
osoba 3: She's a girl :pray:
Evo sad na msn-u sa frendom pričam o svemu i svačemu i dvoumim se dali da odem sa zadnjeg sata na trening i on nagovara da odem, još daje razloge za odlazak:
Dino Sanja says: pff zabolile momka oči
Dino Sanja says: i otiso
Dino Sanja says: posto ih je operiro
Dino Sanja says: ovog ljeta
Dino Sanja says:ta nije ni on bez osjecaja
Đoze says: o boga ti
Dino Sanja says:<=)
Random guy:jadnice jedan
Neki drugi random guy: Jadna ti mama sto se jebala samnom
= Citat =:
Izvorno postao C
:pray:
Za sve koji se cak i malo razumiju u DJ-anje :D= Citat =:
dj nerednik @ Saturday, 12.09.2009, 18:06) * "Glean malo playere vidin svi imaju ono veliko kolo(krug na sredini) a nemaju skreč....čemu onda to kolo(krug) služi????"
FAIL :rotfl:
Ovome sam uživo svjedočio :D
Došao čovjek u kompjuterski servis, a u tom trenutku bila gužva. Vidio on laptop da se prodaje pa non-stop pita "kolika je cijena" ali nikako da mu odgovore. I tako nakon par put odjednom mu pukao film pa se zaderao
"Kome ovdje treba popušiti da mi kaže cijenu ovog HP-a?!"
:D :D :D :D :D
Naletio maloprije na ovo na Bethesdinom forumu.= Citat =:
So I was speaking with a classmate today, when somehow we started talking about countries in the Middle East. The next bit of the conversation got interesting:
Kid: "So what about Taliban? Alot of people there."
Me: "What do you mean?"
Kid: "You know, where the terrorists come from. Taliban, the country."
Me: ".....are you making a joke"
Kid: "No man-- The country called Taliban! Its right next to Afghanistan!"
Me: "You mean Turkmenistan?"
Kid: "No, Taliban. It's a country, smart-one."
I then began laughing very hard, and turned to another classmate behind me to see if he had heard what I had; sure enough, he was laughing hysterically too. We proceeded to the nearest computer to prove that Taliban was in fact, NOT a country.
Basically, it was a WTF moment.
Neki dan na geografiji:
Nastavnik: Koje su tri osnovne rase?
Učenik: Pa... ovaj... rase...
Nastavnik: Ajde, koje si ti rase?
Učenik: Aha, ja... paaa... ja sam Hrvat.
*facepalm
Dobro da nije rekao humani, elfovi i orci.
Postam svoju sliku na 4chan s komentarom "rate me /b/ "
Evo jedan komentar :D
= Citat =:
i recognise OP,
was friends with his younger brother.
OP could play and destroy us at goldeneye on N64 using the steering wheel as controller.
OP is a son of a bitch.
= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
dobar :pray: