Kako ti meni modovi svi izgledaju jadno. Ne uklapaju se uopće u igru, baš prepoznaš što je naknadno ubačeno a što ne :(
Printable View
Kako ti meni modovi svi izgledaju jadno. Ne uklapaju se uopće u igru, baš prepoznaš što je naknadno ubačeno a što ne :(
Šta sve necu cuti danas...
Neznam ja kome se stalno ruši igra pretrpana tim glupostima :wink:
Ako se reply odnosi na moj problem sa prethodne stranice, 5 modova ne gusi igru...
Vrlo vjerovatno se QTP, ne slaze sa Natural Environments, ili problem lezi u 64-bitnim windowsima...
Ali bi rado cuo i drugo misljenje...
Nisi ga citirao, pa sam mislio da govoris opcenito za sve modove.= Citat =:
Izvorno postao Totoro
Ako taj QTP mijenja izgled okolini onda je cisto moguce. A da probas jedan po jedan ukljucivati, nemas ih puno pa nebi bio problem, a ako su oba moda OMOD onda bi trebali javiti da je u konfliktu sa nekim modom.
(Još bi bilo dobro da veli sa kojim pa da odmah znaš, jelda? :D )
(5 modova ne guši igru ali ako jedan od njih nije napravljen kako spada eto ti odmah problema.)
Krep kompovima.= Citat =:
Izvorno postao Totoro
PS.
Ne mislim na krep papir.
Ali on nema krep komp. Treba da vrti Oblivion na najjace.
Rjesio sam se nevolje.
Problem je bio u "Francesco’s Leveled Creatures and Items Mod"...
Lud si lud samo mene slušaj štaja kažem.
Najnoviji patch je gore?
1.2.0416 je zadnji patch.
Nikada mi nije bilo jasno zašto Oblivion i Morrowind imaju rase i klase kada su samo estetske prirode?
Kakva su ovo pitanja? Pa valjda da možeš birati sa kojim likom bi igrao i da se možeš bolje "ufurati" u igru. Mislim ono... D&D WTF?
I bome sad sam se sjetio pa svaka rasa dobiva određeni skill bonus i ima neki svoj ability.
...koji praktički nikada ne koristiš pošto ubrzo postanu beskorisni!? Osim tog "unikatnog" bonus skilla, po ničemu se ne razlikuju. NPC na ulici kojput spomene koje si rase, ali nema nikakvog impacta na radnju, questove i sl.
Pa nije *samo* estetske prirode.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Kao Nord imam fin resistance na hladnoću, Bretoni su puno bolji mageovi itd. U priči to i nije generalno bitno, ali vjerojatno zato jer bi bilo teško sve izbalansirati :)
Rase su dovoljno različite. Na primjer, Breton i Altmer: oboje su magic rase ali dok Breton ima manje mane, dosta je otporan na magiju. Altmer ima puno više mane ali kad vidi maga, padne mu mrak na oči... večinom zato jer ga ubiju jednim udarcem. Ako je neprijateljski mag Breton, još gore za Altmera.
Tako da ne, rase nisu estetske prirode. Klase jesu od Morrowina pa nadalje, ali rase imaju dovoljno unikatnosti da nisu jednake.
Glasati možete ovdje:= Citat =:
Good day, everyone. I'm Agonofinis, one of your fresh batch of news writers.
Oblivion, Fallout 3 and Dragon Age: Origins are all in the running to be displayed at a new exhibition and collection of digital media at the Smithsonian Art Museum in Washington D.C., designed to celebrate "The Art Of Videogames”, which opens on March 16th, 2012.
The collection will split eighty games into five eras, perhaps ranging from the ZX Spectrum and 8-bit legends Missile Command and E.T The Extra-Terrestrial, all the way up to modern blockbusters such as Mass Effect 2 and, of course, the games represented by the Nexus websites.
Though the collection is being curated by Past Pixels founder Chris Mellisinos, the public is also able to have a say in what goes into the exhibition. With a choice of 240 games spread over nearly 40 years of gaming tradition, you all have until April 17th to visit the website and register your vote. With only an email address you can help decide what games should be preserved for posterity, and which games Roger Ebert will see when he is inevitably dragged there by a smug industry figurehead.
Elizabeth Broun, the Margaret and Terry Stent Director of the Smithsonian American Art Museum, stated that;
“Playing video games involves many personal choices, so, in keeping with the spirit of the exhibition’s content, we want to involve the public in helping us select games for the exhibition.”
Vote for Oblivion, Fallout, Dragon Age or any other of the selected games now at the Art Of Videogames website, found in the link below.
http://www.artofvideogames.org/
Hmmm, a gdje je GTA IV? :D
Prokleto zakon, da mi je vidjeti tu izložbu. :pray:
:friends: Sretan rođendan Oblivion. :friends:
http://bethblog.com/index.php/2011/04/0 ... y-special/= Citat =:
Last Saturday marked the 5th year anniversary of Oblivion. Who knew? (I was travelling back from New Zealand at the time).
Since that time The Elder Scrolls Nexus has amassed 22690 files for Morrowind and Oblivion.
Have a favourite Oblivion memory? Whether it's from before you knew about mods, the first mod you loaded, or the countless hours spent trying to set the mods up so that your game didn't crash every ten minutes, share them with us in the comments section.
Bethesda has also released a podcast talking about Oblivion's development so if you want to find out who to send coal to for Christmas for the level scaling system you might want to check it out.
Moj najdraži Oblivion memory: viewtopic.php?f=26&t=2021
Pingvin, ako je to istina sto kazes, onda je to najbolesnija stvar koju sam ikad čuo u vezi nabavljanja jedne igre. :pray:
The Elder Scrolls VS Starcraft
Bolesno. :D Ja se između ove dvije igre nebih mogao odluciti, tako da cu ostati neutralan.= Citat =:
The Elder Scrolls VS Starcraft
Over at G4TV.com, there is currently a contest between Starcraft and the Elder Scrolls franchise to see which is better.
You do have to sign up (or sign in, if you already have an account) to vote, however.
Iako mi je malo glupo da moras birati između dvije totalno razlicite igre. Koje kriterije uopce da postavim kad su obe igre totalno razlicite, a jednako mi se sviđaju.
Sad sam vidio da ima jos deathmacheva, nije samo između ove dvije igre.Između ostalih bi se lakse odlucio za pobjednika, ali između SC-a i Obliviona...
Dvije igre s jednom ekspanzijom protiv... Devet igara, 3 ogromne ekspanzije i jedne srednje? Ti to mene zezaš?
Tek sad sam vidio da se svi nastavci i ekspanzije svake igre natjecu. Ali sve jedno, glupo mi je stavljati ove dvije igre u isti koš. Trebali su staviti RPG vs RPG, FPS vs FPS. itd. A ne ovako.
Ovako ispada da samo biraš igru koja ti je draža, a ja se tako ne mogu odluciti. (Ajde priznam da mi TES malo draži zbog RPG žanra opcenito kojeg vise preferiram.)
Eto ga... napokon sam zaustavio invaziju Daedra monstera na Cyrodiil.
Sad odoh skupiti sve djelove Crusader oklopa.
doslo mi sad da si rezem noge, ruke, sve zivo...kako mi je zao sto si nisam nigdje spremio sejvove obliviona koji sam igro prije 4 godine, ak ne i vise...isse -,-" jos uvijek se nadam da su mi na nekom hardu spremljeni...kako bi to volio imat :(
Zar ti nakon 4 godine nije veći gušt krenuti iznova?
gušt mi je vidit svog starog lika :) bas sam gledo postove sa ove teme iz 2006.te XD hah kontam da sam bio bas klinac i da sam se sada uozbiljio vec, nemogu vjerovat da je tolko proslo :O
http://www.pohrani.com/t/3j/vs/3RYdv...04-15-13-2.jpg
Ova zagonetka mi se jako svidjela. Poprilično je teška, malo je falilo da odem na Oblivion wiki.
Sad odoh do zadnjeg bossa. Jao si ga meni archera,
SBudemo vidjeli sta ce na kraju biti.
Nastavak stiže uskoro....
Počeo sam opet igrati Oblivion, i prva stvar koju trebam riješiti je leveling. Scaling sustav u igri mi je jako retardiran i baca me u kompleks da moram pažljivo paziti svaki skill gain, i to mi je neigrivo. Tako da, smislio sam nekoliko opcija:
1. jednostavno ne spavam i povećavam koje god skillove želim, ionako "wait" obnavlja sve isto kao i spavanje - u ovom slučaju bih povećao težinu da kompenziram za lagane monstere
S tom opcijom ne bih nikad vidio high lvl equipment i monstere, doduše.
.2 opcija je da izaberem major skillove koje normalno neću koristiti, pa levelam kad meni paše. Možda malo ubija roleplaying, ali mogao bih nekako sasvim ignorirati klasu, pretpostavljam. Bilo bi ionako zanimljivije razvijati sve combat skillove od samog početka.
3. opcija je da nađem neki mod koji rješava problem, ali još to nisam vidio.
Zar nije OOO riješio problem skaliranja monstera?