-
Re: The Witcher 3: Wild Hunt
Igram nekih cca 15 sati i što više igram to mi je igra bolja.
Igra me po tom pitanju dosta podsjetila na prvog Witchera i na Dragon Age Inquisition koji su mi prvih 5-6 sati bilo koma ali su mi s vremenom, kako sam pohvatao sve i naviknuo se, postale super.
UI je i dalje užas tho, font je baš odvratno sitan.
I jel se to meni samo čini ili je combat na trenutke jako neresponzivan?
-
Igranje na manje od 30 fps baš ne pomaže responzivnosti. UI je super, ako ne sjediš u fotelji 30 metera od TV-a. Nabavi PC verziju pa će ti bit bolje.
http://gfycat.com/VainGrandioseAsiat...freshwaterclam
GOTY
-
Dolazi ti sad patch za veći font na konzolama.
-
= Citat =:
Izvorno postao
Xero
I Bloodborne je znao pasti ispod 30 fps-a ali nikad nije bilo da mi igra nije prihvatila input kontrola.
Sjedim na nešto više od 2 metra od telke. Na PCu je to vjerojatno dobra veličina fonta ali s obzirom da igru prodaju i za konzole onda moraju popeglat na svim platformama.
Možda bih i uzeo na PC-u da imam dovoljno snažan PC i dovoljno volje toliko sjedit ispred njega.
Odličan gif.
Izgubljeni di si to vidio, daj izvor.
-
Ono što sam gledao combata, vidio sam da Geralt skoro pa nema običan slash napad, nego mu uvijek prethodni nekakva piruetica ili skok ili nešto pa ti se možda tu čini da dolazi do neresponzivnosti. Nije kao u Souls igrama da čim pritisneš key, lik tu zamahne mačem.
Vijest o font patchu
-
= Citat =:
Izvorno postao
Xero
Čekaj, tako loše izgleda grafika? Pa ovo nema blage veze s onime iz trailera.
-
Pa kad su downgradeali zbog konzola. Trebao bi kao doći neki patch jer im je sad žao zbog downgradea ili tako neki bulšhit. Čeka se to pa da vidimo.
-
je downgradeano u odnosu na prvi trailer ali nije baš ovako loše kao na ovom gifu... ovo definitivno nisu ultra postavke..
-
To mi izgleda kao low detalji, ni na PS4 nije tako loše. A i gif je u pitanju.
-
Jebo vas Isus gledate 360p gif sa PS4 verzije i žalite se.
-
-
Sori onda je 240p gif sa Xbone verzije. Ne razumijem se baš u konzole.
-
PC Low + Xbox gamepad njubu. :p
-
-
-
PS4 i Xbone su brdo različitih postavki optimiziranih baš za konzole.
-
http://gfycat.com/CrispOffbeatElk
GOTY. Ovo je Gamecube verzija pa zato izgleda tako loše odmah da vam kažem.
-
Al ovo baš prejebeno izgleda
-
Najs, morat ću si taj upgrade uzet.
Btw alternative Axii sign je broken, casta se gotovo instant, ne potroši se gotovo ništa stamine.
Svi protivnici se okrenu na mind controlanog i ubiju ga ili on nekog od njih ubije. Geralta nitko ne napada tijekom toga ak je malo udaljeniji.
Ogromne skupine bandita riješavam tako da se sami pobiju, jedino zadnjeg moram ubit.
-
Saka taj upgrade, ali izgleda kul. Ja skupine bandita rješavam tako da klikam mišem na njih dok ne eksplodiraju.
-
= Citat =:
Izvorno postao
Xero
Najs. Igram dan i noć, kad god stignem, taman do iduće najbolje igre ove godine, Batmana. Btw. došao novi patch, 1.04...
-
= Citat =:
Izvorno postao
Worthaur
Najs, morat ću si taj upgrade uzet.
Btw alternative Axii sign je broken, casta se gotovo instant, ne potroši se gotovo ništa stamine.
Svi protivnici se okrenu na mind controlanog i ubiju ga ili on nekog od njih ubije. Geralta nitko ne napada tijekom toga ak je malo udaljeniji.
Ogromne skupine bandita riješavam tako da se sami pobiju, jedino zadnjeg moram ubit.
Uopće nije upitno da ćeš Witchera zglitchati kao i sve ostale igre.
-
-
-
-
Briši taj sejv odmah i sve ispočetka.
-
Yen rula. Dobio sam "And they lived happily ever after" ending s njom.
-
Triss ima veće sise i "djecoedavajuće" bokove. Plus nije kurva bezobrazna cijelu igru.
-
Triss će bit kod mene, znam ju već GODINAMA a ova se sam pojavi i neš sere.
-
Jel nije Triss iskoristila Geralta dok se on nije mogao sjetiti prošlosti? Makar je znala da je njemu i Yen suđeno?
Kuja.