treba mi najbolji FLAC player.
Printable View
treba mi najbolji FLAC player.
Gdje se na Galaxy 5 2.1 napravi master reset?
U iducih par tjedana dolazi potpuno novi Android market, a u americi ce korisnici it mogucnost rentat filmove te kupovat knjige. Za vise infoa proguglajte, javljam se s moba i ne pada mi napamet sad kopirat i trazit linkove :)
I da, upravo mi je mob javio nekakav system update od 20mb, za poboljsanje wifi performansi ako sam dobro skuzio.
Upravo sam putem fakin mms poruke od vip-a dobio račun, isti onakav kakav dobim doma :pray:
Koja je po vašem mišljenju najbolja multitasking aplikacija za androidčeka? Konkretno, mobilni uređaj je Samsung Galaxy 3 (i5800), Android 2.1... Čekisao sam po android marketu i ima ih mali milijun al svi su mi nekako na istu šablonu i jednako šugavi... Zasad mi se ovaj Task XP čini najbolji, ali ako ima koji žešći, napišite :D
Da li je još netko primjetio nestale aplikacije na marketu.
Najprije mi je sa marketa nestala Samba,a danas mi je nestala NoLed aplikacija.
yep, baš sam tražio ultimate guitar aplikaciju i odjednom ništa :(
Sa da se pohvalim da sam juce napokon nakon 10 mjeseci uzeo Galaxy S i9000 :D
nema smisla slikat ga ali dobit cete pitanja narednih dana
Kako napraviti screenshot na Androidu bez roota ?
zanimljivo i korisno, isprobat ću čim uhvatim vremena :)
??????? koji nesretnik je toliko zakomplicirao... Samsung rješenje je Back tipka + središnja tipka... end of story.
Ne izgleda komplicirano al pošto mi to baš i netreba, ne želim se tlačit s time. Ipak, dobro je znati da takav programčić postoji ^^
HVALA. Da ima na ovom forumu "HVALA" tipka napravio bih i lažnih profila samo da ti više puta zahvalim. Nisam znao za ovo. jako korisno. Hvala još jednom. :D= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
hahaha nemoj pretjerivat, bit ce mi neugodno. Eo zacrvenio sam se :oops:
To ti je napisao sick u temi screenshoti :roll:
Pumpkins vs Monsters
Nedavno dodana besplatna igra, spiritualna kopija PopCapovog hita Plants vs Zombies. Igra se ne diči nikakvom originalnošću ili posebnošću, ali za razliku od mnogih šugavih kopija i kopijica drugih igara, simpatičnom animacijom, zvukovima i glazbom te zabavnim gameplayom, zadržat će vas jedno vrijeme pred displayom. Nije top klase kao druge igre, ali vrijedi probati. Preporuka za kratiti dane kad nemate ništa za raditi.
Kreten ne skuplja novčiće na početku -.-'
uzeo sam jučer ovoSu tele2... konačno odmak od onog smeća od cookie-a...
još se upoznajem s telefonom... moram malo proučiti ovu drugu temu, s must have aplikacijama... :)
Neko je spominjao neke navlake za GalaxyS? Nemogu sada naći to..
Kako zaštitite svoje mobitele?
Imam ga jedva 2 tjedna a vec mi se 2 puta nenormalno razljepio po podu da vec izgleda ko da ga je kombajn prožvakao :( stvarno nemam srece sa nicim...
plastični hard case..
relativno tanak. ne dodaje puno na veličinu uređaja
10kn na ebayu, besplatna poštarina
ja sam naručil s ebaya klasični crni velvet pouch... gore piše sony erricson i to je to...
cijena s poštarinom - 2 USD... :D
ovo
još sam dobil screen protector i krpicu za ekaran.
free shiping
lijepo... još kad bi mogao i znao kupovati sa ebaya :D
Naruči s njuškala, prodaju tamo...= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Ima li ko kakvih iskustva sa Galaxy Tabom i Galaxy S i9000? Dvoumim se izmedu tog dvoje.
I zanima me da li postoji ponuda nekih informatickih casopisa (ili bilokakvih) u digitalnoj distribuciji, tak da ih mogu na tabu citat?
Bartuc je koristio tab a i9000 ima.
Ugl tab ti je jedan premali tablet a prevelik mobitel, a i9000 je najbolji mob, što će ti potvrditi bar 5-6 osoba sa foruma koje ga posjeduju :)
Ma da, znam to :\ al si mislim, imam funkcije dva uredaja u jednom. A i zasto je premali kao tab, sto mu fali? Kolko sam ga imao prilike drzati u ruci i igrati se malo s njim u ducanu, bilo mi je ok citati neke tekstove i web stranice... Btw, jel istina da je jako spor prilikom scrolanja web stranica ili je to samo do ukljucenog flasha?= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Jednostavno isprobaš i jedan i drugi ako možeš, ja imam galaxy i9000 i morem reći da je savršen. :D
Sad sam prehodao pol zagreba da bih nasao jedan jedini ducan u kojem se mogu spojit na net i isprobat mob kak radi s netom...
Ugl, lijepo, samo ga flash usporava dosta. Pokusao sam u postavkama pronaci gdje ga mogu iskljucit, no nisam ga nasao, jel netko zna kak se iskljuci flash?
I jel nezko zna gdje mogu vidjeti ponudu digitalnih casopisa i novina, bilo hrvatskih bilo stranih?
I jel ima besplatnih navigacijskih aplikacija na android marketu i jel valjaju uopce?
Nema bas neke razlike izmedu taba i i9000 osim sto tab ima eBooks i te digitalne casopise, ali inace sve ostalo ima i i9000. Ili sam nesto previdio pa i9000 ima neke stvari koje nema tab???
Tako kažu... valjda zato što su ostali tabovi dosta veći. Neznam kako tebi ali meni veličina igra veliku ulogu... mislim na display ofc :)= Citat =:
Izvorno postao Tsumetai Ryujin
pa bas zato i razmisljam o takvom "mobitelu", jer tab ima 8" display a i9000 4"...