-
Re: Sport Chat
A i to isto taj naš mentalitet. Sad su oni pod pritiskom zato kaj smo samo remije odigrali protiv Walesa pa onda kiksaju. Isto je bilo i 2008. na europskom il kad je to već bilo, dobijemo Njemačku zato kaj igraju jeben nogomet i ne očekuje se da ih dobijemo pa su igrači bez pritiska i boli ih kifla a onda protiv Turske za koju se očekuje da ćemo ih dobiti masno fejlamo.
-
-
U rangu barcine katastrofe
-
-
-
Ništa im ne fali, imaju i kečap i majonezu.
-
Mislio sam na prošlogodošnje barcine.
-
Umro Josip Kuže. Nisam ni znao da je imao leukemiju.
-
-
O jebote... Znao sam da je teško bolestan, ali nadao sam se da će se izvući. RIP :(
-
-
Alen Pamić (23) igrač Istre je preminuo na terenu. RIP :(
Katastrofa...
-
Pa koji kok se događa? Svako malo neki mladitj umre na terenu!
-
Pamic se 3 puta onesvjestio na terenu, i doktori mu dopuste igrat dalje. GG.
-
Nisu mu dopustili igrat dalje, zabranili su mu uopće fizičke aktivnosti jer očito ima ozbiljan problem, ali on je samoinicijativno išao igrati mali nogomet s nekom ekipom i tako je riknuo.
-
isprve si mislim debil, al ne bih se čudio ni da sam takoneš napravim, jebiga, nekad je jače od čovjeka... :/
-
Uglavnom se pisalo da su svi nalazi u redu zadnjih par mjeseci od kad se ponovno srušio. Sad nakon smrti je bila izjava nekog našeg doktora da je utvrdio da ima srčanu aritmiju i da mu je zabranio teže fizičke aktivnosti. Dal je to istina, ne znam.
Al opet, kažu da je samo stao na gol i srušio se ubrzo nakon toga. Nije da je šprintao pola sata. Ne vjerujem da je on sam bio svjestan koliko je ustvari njegovo stanje bilo opasno, a vjerojatno ni sami doktori.
-
Vrlo vjerovatno, koliko sam ja razumia nisu mu odredili točnu dijagnozu, al ne znan. Uglavnom shvaćam ga, teško je to kad se čitav život baviš nečim, u ovom slučajnu nogometom ostaviti odjednom potpuno sve to i tražiti nešto novo. Još stanje mu se vjerovatno popravilo, išao je malo zaigrati, možda to čak nije bilo niti presudno, uglavnom ako to nije stvar nekog propusta lječnika, nekog sportskog "tretmana" il tako nešto shvaćam donekle kako mu je bilo.
-
-
http://www1.skysports.com/football/news ... rlos-Tevez
Odličan transfer. Komotno mogu prodati sve ostale napadače koje imaju sad kad imaju njega i Llorentea. Prvenstvo bi ionako osvojili i s Barzaglijem u špici.
-
Al nebi bia na odmet i Jovetić, iako ja još uvik virujem u Gia, mislim da bi triba biti puno bolji u 4-3-3.
-
doć će vjerojatno i jovetić, ako ne, vučko je tu (ako ne ode u tottenham). btw, ako se ne varam, llorente, tevez, barzagli, pogba, pirlo i vidal za 22M eura došli :pray:
-
Ne znam šta će im Tevez sad kad ih opet bace u 15. ligu.
jk, odličan transfer
-
-
Odlično. Jebenu asistenciju je dao jučer:) Kako će kidati sve obrane svijeta on i Messi, milina :)
-
A je ubacivanje iz kornera jebena asistencija...
Toliko naočigled je jučer simulirao da je bilo žalosno gledati. Ne znam koji vrag mu to treba. Al ajd, bar je sad jasno da je rođen za Barcelonu.
-
Ma mislio sam sarkastično na prvi gol od golmana:) Ne trebaju mu takve gluposti, a opet kad vidim jednog Chiellinija da simulira ili Pepea, Ronalda, pa sve do malog Halilovića, ne znam šta bi rekao. Valjda koriste kredit kod sudaca dok mogu, problem će biti kad kredita više ne bude.
-
-
Jedan od najdražih mi igrača i ponajbolji playmaker ikad.
-
http://www.jutarnji.hr/halilovic-i-jedv ... -/1111825/
Da mi je znati šta je Mamiću u glavi... Kovačić i Halilović otišli (pre)rano, odlazi i Sammir po svemu sudeći... Nije da sumnjam u njega, ali ipak me iznenađuje sve to.