Ponovo instalirao MSN i sada čistim kontakte.
Printable View
Ponovo instalirao MSN i sada čistim kontakte.
Tražim di ima mafijaških šešira za kupit, za sada neuspješno, zna li itko di ima tog za kupit.
Ako ciljaš na Fedoru, ima i to na Ebayu. Kupio pa znam :)
Da pogodim,pogledao si Kuma kojeg nisi ni shvatio ali ti se svidjela scena sa konjskom glavom pa sad želiš biti Don Hrčak?= Citat =:
Izvorno postao hrčak
Ponosna sam na sebe. 3 godine jada i tuge je sflašano u wc školjci...
Ne, nakon firme skužil sam da mi zapravo odijelo najbolje paše od sve odjeće te da upotpunim dojam trebam još samo fucking šešir.= Citat =:
Izvorno postao K4ciga
Problem je kaj nemam kreditnu karticu tak da niš od toga, a nemaju je ni starci.= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
Što trenutno radite i kako se osjećate?
Slušam...
...i uživam. 8)
bio sam prekjucer u nekom reggae shopu u zagrebu, ploca mali miljon, ko i cd-a i majica. vgg.= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
Nikak se ne osjećam, požderao sam se zbog utakmice cibone i partizana :o
Veći dio dana igrao Stalkera, onda se odmorio uz crtanje i sad surfam i osjećam se dobro
Evo me uživam u Coca-Cola i slušam ovu pjesmu,jest super ali neznam tko je izvođač i ime pjesme.Evo vam link
Opet ovo, isti san, ukurac, želim ostati u tom snu, ne želim se probuditi. http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/wildy.gif= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Emo? :(
Ili stvarno dobar san, nego, pošteno se najeo, sada odmaram i slušam Gnarlsa, osjećam se pomalo pospano
Idem kosit travu na dvorištu, od kad došlo lijepo vrijeme, raste ko luda.
Odo za jedan i pol sat u školu,odgovarat kemiju moram. :shock:
Nightwish - Rain.= Citat =:
Izvorno postao mrxilix
Spavao prosle 2-3 ure. Trebao bih poceti se pripremati za kolokvij iz labosa...osjecam se jos uvijek pomalo pospano.
Nije to Najtviš.= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
ot: standardni čeking internetova.
Idem nekakav filjm gledat...
http://lookpic.com/d2/i2/3269/n5Cu4oFb.jpeg
8/10
Pogledao ga treći ili četvrti put već, bio na rtl-u, dobar film sa zanimljivom radnjom i zanimljivim glumcima. Zanimljivo je da materijal od kojeg je rađen brod je isti onaj materijal kojeg evil humansi žele na planetu Navija u Avataru :)
Mašio si temu? :D
U fakin shit, ne vjerujem xD Kad imam 456 tabova otvoreno.
Slikam. Evo vec drugi sat. Umoran sam ali moram zavrsiti.
Gledam Housea, kako dobra epizoda :pray:
POkušavam učit strojeve čitavu večer, pospanost ne pomaže, kretenski profesor, tjedan dana prije kontrolnog nam uvali 40+ stranica teksta i kaže da imamo tjedan dana za naučit sve to
'Učim' biologiju. Fakin' saprofiti i mikoze i sve. -.-
Ucim se i igram,citam knjige..i ostala crap :P
= Citat =:
Izvorno postao Jopax
hahahahahaha tako treba :bravo:
Odmaram mozak malo, ne mogu učiti duže periode bez da poludim, osjećam se pomalo bolno od sinoć
Ma wunderbar, zajebavam se a sutra ispit.