I iPhone ima jednu određenu prednost jer se kao OS nalazi samo na par tipova mobitela pa je nešto lakše optimizirati igru, dok se Android nalazi na uređajima od mobitelčića veličine kreditne kartice do netbookova, ali to je to.
Printable View
I iPhone ima jednu određenu prednost jer se kao OS nalazi samo na par tipova mobitela pa je nešto lakše optimizirati igru, dok se Android nalazi na uređajima od mobitelčića veličine kreditne kartice do netbookova, ali to je to.
Da, iPhoneu se nikako nemre osporiti da je najbolji gaming smartphone na tržištu, bez apsolutno ikakve konkurencije. Ali baš mi frend priča da si sa time možeš obrisati guzicu pošto ti baterija za vrijeme igranja izdrži pola sata :D Tako da na žalost moraš biti na punjaču ako misliš igrati.
Na starijim generacijama oko 2 sata, na iPhoneu 4 do 6 sati 3D igranja.
Taman stigneš preć Modern Warfare 2 i onda se službeno možeš nazvat prosječnim maloumnim amerikancem.
Zašto sumnjam da je to tako :| iPhone drži 1-2 dana sa osrednjim korištenjem, moja Nokia 4-6 dana. Nokia se isprazni nakon cca 2-3 sata igranja, a igre nisu niti blizu zahtjevne kao one na iPhoneu.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Tako da bi volio da netko drugi potvrdi da se može toliko igrati, tebi baš ne vjerujem kad je hypanje Applea u pitanju :D
jer iphone 4 ima 30%vecu bateriju
jos hebenih tjedan dana,jel potrebo reci da sam ga odavno predbilježio
koji je stroj,divim se :pray:
Ima bolju bateriju ali baš malo prije čitam da su ljudi razočarani njome pošto nudi strašno slabi pomak naspram 3GS-a. Ljudi ga i dalje pune svaku večer :D
Vjeruj "ljudima", ne vedranu. vedran nije ljud. on je sin Stevea Jobsa :)
Ne, nego je Steve Jobs njegov sin.
Also, iPhone 4 u Hrvatskoj od petka. Veki, javi kakav je ako nabaviš u skorije vrijeme.
Sve me strah kakvu će maržu nabiti T-com :(
ja ću se ranit... :(= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
pa u cemu je problem da se iphone kao i svaki mob puni svaki dan? ljepo kad dodes doma prije spavanja stavis punit i bok :?
Pitaj odmah što god želiš. :)= Citat =:
Izvorno postao Aral
Ja sam te pitao od kuda ti info, a ti ništa :(= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
Ja sam mu dao info. 8)
Imam oba. Tužan sam. Tako dobre mobitele neće uskoro ponovit. Ova 5230 NEMA KONKURENCIJE unutar svog cjenovnog razreda. Pocket rocket, doslovno!= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
A fak :) Ak tebe pitam već znam kakve ću komentare dobit :) Kad dođe moram skočit do tmobilea da ga malo isprobam.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
evo ga stigo je :D
evo ga,skup je :rotfl:
Lol, Karlo :(
Skup mi je... 3GS se spustio za svega 100 kuna, a 4 sa 32GB bi me izašao 2100kn, a sa 16GB 1300kn :( To mi je malo previše, nebi išao iznad 800 kuna tako da si mogu pokriti trošak prodajom Nokie (800-1000kn)...
PS: Čekam Božić, možda će biti kakav popust :(
nisi... :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
@bartuc: ne sjecam se vise...
Malo je glupo što je cijena 3gs-a ostala maltene ista. Očekivao sam da će se spustiti više, pa bih ga vjerojatno i kupio... Ovako je iphone 4 skuplji za 800 kn uz pretplatu što i nije tako puno kada vidim da ljudi prodaju po 6000kn komad, a 3gs nabavim za 1600kn polovan.
Valjda će biti i neki popust na Božić pa bi mogao uzeti jedan.
Nego imam jedno pitanje, ako ja sada na primjer uzmem i300 tarifu, jel ju ja mogu promijeniti nakon par mjeseci i150? Ili ne mogu zbog ugovora?
Nakon 4 plaćena računa možeš prebaciti na prvu nižu tarifu od one s kojom si startao. Na višu možeš kada god želiš :D
= Citat =:
Pretplatnik koji potpiše ugovor s obveznim trajanjem pretplatničkog odnosa (dalje u tekstu: OTPO), odnosno produljenje OTPO-a nakon isteka prethodnog OTPO-a, može za vrijeme trajanja OTPO-a zamijeniti Tarifni model isključivo s drugim Tarifnim modelom definiranim unutar ove Specifikacije više ili neposredno niže vrijednosti, te VPN tarifnim paketom.
U slučaju da pretplatnik iz prethodnog stavka ove točke želi za vrijeme trajanja OTPO-a, neovisno o tome radi li se o prvom ili produljenom OTPO-a, promijeniti Tarifni model koji koristi sa Tarifnim modelom više vrijednosti, moći će to zatražiti u bilo kojem trenutku za vrijeme trajanja OTPO-a. U slučaju da pretplatnik iz prethodnog stavka ove točke želi za vrijeme trajanja postojećeg OTPO-a promijeniti Tarifni model koji koristi s Tarifnim modelom niže vrijednosti, moći će to učiniti jednom za vrijeme trajanja jednog OTPO-a i to na način da promijeni Tarifni model koji koristi s Tarifnim modelom neposredno niže vrijednosti. Zahtjev za promjenu Tarifnog modela pretplatnik može zatražiti po plaćanju četvrtog mjesečnog računa za korištenje T-Mobile usluga u Tarifnom modelu koji želi promijenitiS(u daljnjem tekstu: Račun) od početka trajanja OTPO-a, a promjena Tarifnog modela će biti izvršena po isteku obračunskog razdoblja u kojem pretplatnik plati T-Mobile-u četvrti Račun.
Po trenutnom cijeniku ako skupim 12.000 bodova iPhone 4 16GB bi me izašao 500kn :D
e sad daleko je 3. mjesec... :P
Stari ima samo 2400 bodova :( Nedavno smo ga prijavili u klub, koji zajeb :cry: Koliko je već u T-Mobileu i tarifi 300, mogao je imati bodova za 3 iPhonea :cry:
EDIT:
Haha, tek sad vidim cijenu uređaja bez tarife :rotfl: :rotfl:
8'198 kunaS:rotfl: :rotfl: :pray:
Jebemti kaj si oni misle da su napravili. Za te novce auto kupiš, moja 2 kompa zajedno ne koštaju kao jedan iPhone xD
A isse koi fail :) e cek pa jel nebi SVI tmobile korisnici trebali biti automatski prijavljeni u taj +club :? kolko znam tako je već 5-6 godina.
edit: 8200kn? :rotfl:
pa šta taj iphone vozi auto pa tolko košta? :rotfl:
Ehh, stari je bio korisnik još prije nego su osnovali klub i nisu ga automatski prebacili u njega.
8k kuna? Pa jesu oni normalni? Taj uređaj ne može biti skuplji od 3000 kuna. To možda namjerno dignu cijenu samog uređaja u prodaji da bi operateri više profitirali.
Niti jedan mobitel ne smije biti skuplji od najjeftinijeg kompa pošto sigurno toliko ne vrijedi. Ali kaj je tu je, kapitalističke svinje diktiraju cijene :(
Ja ga mogu dobit za 1 kunu, ali me strah. Strah me da ga netko ne ukrade i strah me sponzoruša šta će zbog njeg svašta da mi rade... xD
Uzmi i prodaj za 6k preko oglasnika :D Gledam njuškalo i likovi ga prodaju od 6200 do 6800 kuna :O Zanima me da li postoji tard koji bi dao toliko love za taj mobitel :D