Ma nije me briga i nemam snage više, radi što hoćeš i piši što hoćeš.
Printable View
Ma nije me briga i nemam snage više, radi što hoćeš i piši što hoćeš.
Super, ako ćeš ti pisati što god želiš, ja ću raditi što god želim... Svi sretni i zadovoljni.
PRije sam govorio da cajke nemaju veze sa kakav je tko čovjek.
Volio bih reć da puno cajkaša su dobri ljudi.Ali nije tako.
Zapravo, ja osobno ne poznajem normalnog čovjeka koji sluša cajke (ne kažem da ga nema).
Ja ću odrediti kakvi su ljudi.Ako su tebi normalni ljudi oni koji zajebavavaju i maltretiraju druge (obavezno kad ih je više) i drski su i debilčine onda OK.
I ne poznajem neku najveću facu i najvećeg debila koji je kao glavni a da ne sluša cajke.
Sad, kako ti vidiš te ljude...tako je bar u Splitu.
Nisam rekao da su normalni oni koji zajebavaju i maltretiraju nego samo da to nema veze sa tim koju glazbu slušaju. Reci mi iskreno dal' baš SVAKI čovjek koji zajebava i maltretira druge sluša cajke? Ako je odgovor ne, onda ta tvoja teorija pada u vodu.= Citat =:
Izvorno postao mirko l
Moji prijatelji koji slušaju cajke su sasvim normalni. Zajebavaju se, normalno pričaju... mislim ono, samo pisanje o tome mi je glupo. Normalni ljudi... kak drugačije da kažem?
btw Pingvine, jel' ono upućeno meni ili onom drugom liku? :D
Možeš se ulogirati?= Citat =:
Izvorno postao loo
Možeš.
Nije bilo upućeno tebi :)
Malo ću citirati nešto iz druge teme, tek tako. :>
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Bicam po youtube-u. Spor je katastrofa. Pa na kvadrat :(
Bičam po urgentnomScentru za stomatologiju. Naime danas mi je pukao zub (smješno zvuči ali boli k'o sam vrag). Odem gore i gospoda neće da me prime prije 20 sati jer se prije toga vremena ne smatra "urgentnim" pa si primoran čekati. Na kraju sam moram sam sebi odstraniti dio zuba. 'em je bolilo k'o sam vrag, 'em sam se iznervirao. Mater im i diplome, da je nešto ozbiljnije Boga pitaj kako bi sve završilo. Hebote u kakvoj državi živim, da moraš odrediti kada će te nešto zaboliti.
ane,najsporiji site na internetu,zbilja neznam koji je sporiji.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Fejs. :)
Inače, Google je nedavno objavio podatak da Youtube ima više od milijardu posjeta dnevno. Puno je to protoka, i da se ne bi potpuno rušio pod navalom - uspori.
Meni je uglavnom okej, iako se zna desiti da se od dva filmeka iste dužine i kvalitete jedan loada pola minute, a drugi pola sata. :I
a jbga,trebaj onda malo vise reklama stavit kako bi zaradili vise para i kupili jos superbrzih servera :)= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Da bi ste se onda tuzili na premnogo reklama.
nebi,reklame mogu trpit ali loadanje filmica od 5 minuta kroz pola sata nemogu.
A kome ti to. Nisam ja rekao da ne volim metal nego death metal. Ne slušam cajke. Da si se prije pridružio forumu vidio bi to u nekoliko tema.= Citat =:
Izvorno postao Otaku :3
Bitcham po dodatnoj nastavi za državnu maturu zbog koje moram i subotom ići u školu. :twisted:
idu mi na zivce ove maske na avatarima
I meni. Jako. Htio sam otvorit temu za to, al' mi se nije dalo...
Prvo animeji, pa sad ove maske... :thumbs1:
Maske su tu već dulje vrijeme, samo vi to niste skužili :)
Err... Tko si ti da nekom govoriš kakav avatar će staviti?= Citat =:
Izvorno postao loo
on ne govori nikom da stavi avatar kakav on hoce nego kaze da mu to smeta= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
That may be so, ali implicikacija je tu. http://www.imagesforme.com/out.php/i471980_HIHA.png
Loše. Loše si iskoristio smajlek... Loš typo... Jedina implikacija je da mu smeta.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Ja bičam po BaBIČU koji mi pokušava izvesti invaziju na Poljsku.
Pisao na brzinu, i nisam pregledao post za typoe, i smisao uopće prije samog postanja. :(
Kako god, ide mi na živce sa svojim komentarom, tek sam se probudio i čangrizav sam. :(
pregeldao kažeš? http://www.imagesforme.com/out.php/i471980_HIHA.png
That's how it's done.
Umri. :(
Obadvoje ste losi
= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Umro sam :D
Bičam po vremenu ovdje. Jedan dan prži sunce, a drugi dan pljušti kiša. I tako stalno u krug. :@
Inače, 100 stranica teme, vgg. :>
Tako i u mene evo potoci kiše danas.