ma nisu normalni :D
prehebeno
Printable View
ma nisu normalni :D
prehebeno
ja sviram afrički bubanj imenom djembe :inlove:
http://i19.tinypic.com/2ike6tf.jpg
a ovo ? EnwF_qe3 ... re=relatedS:P= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Eo ja nabavijo keša, i planiram si ubost Boss Metal Zone MT-2
http://www.hollywood-music.co.uk/pro...t_2__94386.jpg
A ako ne to onda ovaj pis of šit - Digitech Metal Master
http://www.reidys.com/images/products/5171.jpg
:D
jel tu ko od gitarista gledal Black Snake Moan ??
e trebal bi mi tab za "just like a bird without a feather"
fakat neznam kak da to skinem po sluhu, a na netu nigdije, bar kolko sam ja tražil :/
Evo ja nabavio Bossa :D
Jebe keve
:pray: :pray:
Uff aj evo ti mala recenzija= Citat =:
Izvorno postao LL21
Novi je oko 850 mislim, ja sam uzo polovnog, 400 kn
E sad pazi hmm...
Kad ga uštekam u ovo šugavo pojačalo od 320 kn što imam, zvuči čisto super i budući da ima dosta potenciometara i kontrola EQ-ija možeš dobit tone zvukova. E sad bio sam ga ubo direkt u Line In na komp i da ti kažem - gori zvuk nisam nikad čuo :?
Zujava distorzija sa puno Bufferinga, ma užas... Znači da snimanje preko zvučne ne vrijedi sise, dok za svirku mislim da je super kad bocneš u neko standard pojačalo i rokaš
Inače ide na bateriju od 9 V, ili ti ga na adapter od 9 V...
Ja danas (Juče) probo Peavey Valveking 112 Combo 50 W...
Pojačalo ima Volume do 10
Na 0.5, je glasno dovoljno za sobu i daje dovoljno distorzije...
Šta više da kažem
(Lampaš je naravno)
= Citat =:
Izvorno postao LorlonWarrior
Jesi ga spajao prek baterije ili prek nekog žnj adaptera? Bossovi adapteri ti imaju inače 200mA i stabiliziran napon, a to ovi žnj univerzalni baš i nemaju, imaju najčešće veću amperažu i nemaju stabiliziran napon, zato dolazi do zujanja, tak da dok ne nabaviš orig. bossov adapter, koristi bateriju jer zujanje se uklanja.. Šema kod te pedale je kaj ima bolesno jak output tak da se mora pun k tog podešavat da dobiješ razuman zvuk, osobno sam svirao na metalzone-u i da se to čudo fino podesit. Imaš na netu šeme i kak modat pedalu, dost ekipe to radi i rezultati su mnogo dobri, dosta je dobra za žestoke ritmove.
uut1ol_HfCU
GP0mKB3d ... re=channel
Ja imam BOSS DS-2 Turbo distorsion već cca 2-3 godine i sve do danas ga nisam znao ispravno koristit, uvijek sam nekaj izjebal sa tonovima i nikad pravilo podesio, nikad mi se pedala nije sviđala, tek danas kad sam gledao kak sve podešavat, uspio sam izvuć jako fini zvuk.
Wg1ZOcV5O9E
Naravno dosta ovisi i do ostale opreme (gitara, pojačalo) i naravno prsti, ali tak neki približan zvuk sam uspio izvuć, a trenutno sviram na najjeftinijem squier stratocasteru i fender frontman 15G
(Ovo editiram već po negdje 15. put -.-, uvijek se kasnije nečeg dosjetim)
Ukopčat pedalu direktno u komp ti je najveća debilana.
A vidi... Eo sad ga koristim već 2 tjedna valda i mogu reći da ima dobre strane, al i loše. Jako puno Gaina (tvornički Preset za Heavy Metal zvuk je Gain 80% pa ti misli sad)
Sviram preko baterije (traje oko tjedan dana). Sviram po 4+ sati na dan
Ne sviđa mi se to što je zvuk dosta digitalan i kad Palm mjutaš nije onako "suho" nego ko da se čuje krckajne i legani Buffer
A to za adapter... Ma da čito sam, imaš neki posebni ovo ono i kao ako krivi uštekaš može ti pregorit naravno ili šumovi se čut...
Sve u svemu, polovna za 400 Kn, mislim da sam OK prošo
Al novu za 850 nikad nebi uzo
može pomoć ?
pokušavam skinut ritam, strumming pattern, i za sada sve 5, al me zanima dali ima onaj famozni "click" dok trza
LyNWElYG7bo
jel ga ćuje ko ?
ja msilim da je, al želim ćit druga mišljenja, probavam odsvirat,al ono reda radi da pitam ^^
Kupio sam blok-flautu, sopran (recorder, descant). Zna li netko neke dobre stranice za učenje recordera, ili ima neke savjete or something?
Zahvaljujem.
Flander
Hmm tu ti nemrem pomoć. Ja sam električni gitarist :D
= Citat =:
akustične ne ćuješ a ? :D
To su ti bubnjevi, sa gitarom normalno svira ritam.
da da, ma mislio sam da se i malo ćuje taj "click" baš u trenutku kad lupi bubanj= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Jab reko da je to ono kad sviraš akustaru i svaku polovinku lupiš sve žice šakom da dobiješ nešta kao taj "klik" ili jednostavno neki doživljej ritma... Ili ne? :?
Misliš na štopanje s dlanom i očekivao sam da će biti tak nešto (po sjećanju te pjesme), ali kad poslušam čini mi se da je ipak riječ on nekakvim bongosima ili tako nekoj perkusiji.
Mislim da je to što ti kažeš :D= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Ipak ko što sam reko ne kontam se u akustaru i te fore oko akustare :(
pa ima i par stvari koje znam na električnoj da se štopaju žice, baš je kul ^^
A je, vidio sam i to al to ti na Clean treba biti tako da je to ko Elektroakustično :P= Citat =:
Izvorno postao flander
Onak kad daje ritam lupkajući po žicama...
Ma ugl :D
Ja sam više za ono... Pinch Harmonic na 3 na debeloj E, pa Whammy Bar treseš ko konj, onda jedan Scream sa Flutter efektom...
= Citat =:
kuiš ono sve si mi reko :D
sve te razumijem ^^
Zanimljivo Luka, no na kojem si tonu svirao miksolidijsku? I zašto baš G-dur? Da si otišao, u recimo, njemu paralelni e-mol, mogao si lijepo odsvirati istu progresiju (naravno uz napuljski promjenjen), pa isto na kraju na kadencirajućem, ali si onda mogao na kraju modulaciju novu napravit? I u zadnje vrijeme mi je bolji završetak u nesavršenoj autentičnoj, naprimjer na terci.
Al ono, nije loše, sam ne bi odma skočio sa prvog na četvrti, već bi se poigrao sa melodijom, pa bi odsvirao recimo, prvi-kvint sekstakord petog- sekstakord prvog, pa onda možda napuljski? Razmisli malo. Inače, nije loše.
Luka, šredao 2 glasa odjednom? Terca ili Kvinta u Mixodylianskoj? Inače ne sviđa mi se smanjeni IV jer zvuči kao da nekim dijelom sviraš Diminished tercu. I dobro ti reče King Tiger. Zašto sa Prime na Kvartu? Zašto nisi sa Prime na Tercu sa Sekstom pa onda na čistu tercu, dodajući koji ton po izboru pa dalje nastavio Kvartu i sve što si nabrojo?
a ste u kurcu -.-'
Ček, išo si sa dominante na subdominantu? :?= Citat =:
Izvorno postao LL21
Ili ja krivo čitam?
Onak, upoznat sam. ;D
Al baš zato i kažem.
Jerbo...
U to vrijeme se nikako nije smjelo ići sa dominante na subdominantu. ;D= Citat =:
Neki dan sam šredao miksolidijsku klasično crkvenu, na starobarokni način
Ok dečki dosta je, ovo je topic o instrumentima.
Okej, ja sviram saksofon. ;D
Ima dosta umjetnika na ovom forumu :D
Samouk sam i oko 4 mjeseca sviram el. gitaru grg170.
Uskoro si planiram uzeti nest bolje s lijepsim zvukom :P
http://mikeytherhino.files.wordpress...z-grg170dx.jpg
Koji je pocetnik ne bi pozelio.... :wink: