Koje su adrese za DNS server za T-Com, nikako da ih se sjetim a trebaju mi za forwarding.
Printable View
Koje su adrese za DNS server za T-Com, nikako da ih se sjetim a trebaju mi za forwarding.
ma nije meni do fullscreena,naprotiv ne želim ga,nego ocu da mogu windows normalno prosirivat i to= Citat =:
Izvorno postao C
1680x1050
Probaj ono što sam ti dao. Trebalo bi da ti je OK.
nisi mi nist dao :/
Dobit ćeš čepu u oko ćoravo. :kill: :D
= Citat =:
Izvorno postao C
Ajde drago društvo, traže se testeri koji koriste Mozilla Firefox, da testiraju moju malu modifikaciju.
Znači, skinete firefox.comSi stavite ga u folder gdje vam je instaliran Firefox. Kod većine je to C:\Program Files\Mozilla Firefox\.
Ugasite Frefox (firefox.exe je standard), i pokrenete firefox.com, te mi recite dali se brže pali Firefox Mozilla (čisti start, dakle vrijeme od pokretanja firefox.com file-a, do prikaza programa), malo ga koristite i recite jeli općenito makar malo brži u surfanju i sl.
I ne zaboravite mi reći koju verziju Firefox-a koristite, jer sam ovo modificirao iz verzije 3.5.2, ali bi trebala raditi na svim verzijama Firefox-a.
Zahvaljujem. :)
Koristim verziju 3.5.3 valjda ce moci raditi.
BTW: Uvjek sam ja tester sta god da treba ja sam tu :( .
Eh, ovako, uskoro ću instalirati Windows7, ali pritom želim izbjeći ponovnu instalaciju Pro Evolution Soccera 2009. Igra je instalirana na drugoj particiji, pa će i ostati tamo, ali problem je što je onda moram nanovo dodati u registry novih windowsa.
Mogu li jednostavno napraviti backup PES-ovog foldera u registryju, pa to onda prebaciti u registry windowsa 7?
fala,bas sam to trebao :)
@Ghost_Rider - Pa kada si ti dobar frend. Ostali su dignuta nosa, kao nemaju vremena.
@cham3leon - Možeš otići u registry i upisati ime proizvođača te igre. Obično je to HKEY_CURRENT_USER\Software\, kod tebe možda HKEY_CURRENT_USER\Software\EA Sports ili tako nešto. I taj folder spremiš u reg file koji sačuvaš i na W7-ici pokreneš, i samim time uneseš u Registry.
Ako kojim slučajem nema toga u HKEY_CURRENT_USER\Software\, onda je u HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\. Najčešće se tu sve od toga nalazi, ako nema, traži.
Znači kada nađeš npr. EA Sports folder, pogledaj šta je sve u njemu, ako je to tvoj omiljeni PES, cijeli taj folder exportaj u reg file.
Najbolje bi bilo kada bi sve od proizvođača te igre i PES-a, ali baš sve našao i spremio u reg file.
@Constantine - Eto vidiš sused. :D
Znam što bih morao napraviti, samo me zanimalo bi li isti registry unos bio validan na win7. U svakom slučaju, hvala kolega.= Citat =:
Izvorno postao C
btw, si upisao računarstvo ove godine? Ako da vidjet ćemo se na Programiranju u idućem bloku.
Upisao sam ja računarstvo, ali na veleučilištu, jer mi se neda. U glavnom, znaš gdje se RiTeh, pa kada dolaziš na njega, lijevo je srednja tehnička (i kemijsko grafička) i u sklopu nje, još lijevo je veleučilište, tako da smo blizu. A Sok inače svih koji nisu studenti tehničkog fakulteta tjera vani sa fax-a (LOL, ali doslovno), a meni je dao povlastice i rekao da mogu biti u EDULAB-u, tako da ću opet tamo povditi vrijeme kada ne budem imao pametnijeg posla. Svima kaže, piči vani, nisi student ovog fakulteta, a meni kaže, možeš biti dokle god si student na bilo kojem fakultetu. :D
BTW Ne znam ti sa XP-a/Viste na W7-icu registry, ali koliko sam skužio, registry se nije mjenjao od 1995 na Windowsima, tako da bi trebalo radit sve perfektno.
Znači na poslovnu informatiku ideš... To je lagano, čuo sam da se samo moraš pojavit na predavanjima, i daju ti prolaz :D
Bilo bi bolje da si završio ovdje, ali šta ćeš. Pitanje je hoću li ja uspjeti završiti ovaj studij. Pogotovo drugi semestar kad me opet čeka ova zmija iz elektronike koja zna da smo je popljuvali u anketi, jer ako me ruši drugi put, studij gotov.
Enivej, Sok uvijek dopušta da se EDULAB koristi od strane svih studenata sveučilišta, jedino je računalni centar rezerviran za nas. Bar je tako rekao.
Ma vraga, moje frenove sa drugih studija potjera van. :rotfl:
Nije lako, to ti tako samo kažu. Već sam razgovara s tipom koji radi u HG Spotu i sa još par frendova koji tamo studiraju, i ono, npr. matematika je lagana, ali računaj da pored matematike imaš još 5 različitih matematika, pa samim time nije lako. Pored veleučilišta sa išao u srednju 4 godine, pa znam tamo puno prijatelja i nastavnika, pa znam da nije baš lagano. ;)
di je ona tema optimizacija windowsa XP (il tako neš)
nemogu je više nać
Ovako. Trebam objašnjenje.
Upalim comp. Štopa ko lud pa ga restartam. Pojavi se bliue screen. Restartam ga opet onda mi izbaci hardver error. Zatim sam ugasio pa upalio sklopku i izbacio mi je onaj menu di biras Safe mode i ostalo. Odabrao sam Last known good configuration. I sada mi je odjednom windows na engleski jezik (nemam ništa protiv toga) ali na desktopu su mi neki sivi rubovi. Wtf?
http://img132.imageshack.us/i/11211650.png/
Hvala unaprijed.
To je boja pozadine koju si odabrao jer ti wallpaper nije strech pa ju zamjecujes. >__>
Lol malo slabo vidim :(
Nije mi to glavno. Znaš ni možda to za štopanje, blue screen, hardver error ili promjenu jezika. Ako ti išta znači na blue screenu je pisalo unmountable_bot ili boot. Nisam 100% siguran :|
Odlazi ti hard afaik.
Eto, odlučio sam da će danas biti dan kad ću svečano instalirati Win7 (konačnu verziju, naravno), pa sam premjestio sve što želim zadržati na sekundarnu particiju, a ono najvažnije spremio na stick, ali negdje je zapelo.
Prije instalacije setup od win7 traži drivere, i odmah na početku me obavještava da mi fali neki driver za pržilicu.
Nije mi jasno što se zbiva zapravo, znači li to da on želi odmah prije instalacije naći drivere za sve uređaje da ih primijeni kad se win7 digne, ili što?
Ne, riječ je o driverima koji mu trebaju. A ti driveri se nalaze u Windowsu odmah. To su driveri npr. za CPU, za ROM, za miš, za tastaturu, etc. Ako ih nema na Windows Disku, onda ih možeš ubaciti ručno, ako ih imaš za taj Windows, inače bez njih ne možeš dignuti Windows, jer npr. kako će Windows raditi s ROM-ovima, ako nema drivere za njih.
JEL IZAŠO SHIFT NFS
Sad sam se sjetio da sam svojevremeno slučajno izbrisao nešto što je moguće bilo driver za moju Pioneer pržu... probat ću ga onda nanovo instalirat u XP-u.
Mada sam pronašao par slučajeva gdje setup nije mogao naći nijedan driver, nadam se da to kod mene nije slučaj.
Da jbte, 15.09.2009 u 23:55 je izašao.
Fak... Svugdje ima samo firmware za tu pržu, a nigdje drivera. Uostalom, windows XP mi javlja da uređaj radi, i da ima driver.
EDIT: Vidim da ipak nisam izbrisao taj driver... Znači da se radi o nekom problemu sa setupom sedmice...
OK, ovaj windows 7 mi stvarno više krv pije. Uporan je s tim driverima. Pomislio sam da prema jednom tutorialu koji sam u međuvremenu našao napravim bootable USB stick, ali đabe mi je to, kad ionako u BIOSu nemam mogućnosti da bootam sa USB-a.
Pokušat ću opet pržiti DVD, ovaj put na nekom malo kvalitetnijem mediju, a ako ni to ne uspije ne znam stvarno što ću.
EDIT: Sad kad sam htio nanovo pržit, Nero javlja da block size ne odgovara image length-u. Znači li to možda kakvu grešku kod downloada ISO-a?
Pa to ti ja i govorim. U instalaciji nema drivera za taj uređaj. Stavio si XP, a XP ima te drivere, a mediji na kojem je W7-ica očito nema, a sa XP-a na W7-ici ne radi.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Upravo pržim nanovo, ono prije je bio DVD vrhunske marke Kaufland K Classic, tako da me ne bi iznenadilo da je to bio problem. Sad da vidimo hoće li biti šta poslušniji... Nadam se da se neće ispostaviti da je image corruptan.
EDIT: Faild... :|
Izleda da mi ne preostaje ništa nego nanovo skidati image... Jooooooo.....
ajd molim vas riješite ovaj problem!!!!! viewtopic.php?f=34&t=34938Stamo sa dvije slike molim vas :pray: :pray:
Znam da sam naporan, al imam još jedan problem znate kad stisnete kotačić na mišu npr na neki link i on bi trebo otvorit u novom tabu!! E to je meni problem ja sam naviko kad stisnem na par linkova da mi otvori u nekoliko tabova, e meni otkad sam srušio je to problem ja kad kliknem s tim kotačićem na neki link on odma otvori i odma mi prikaže tu stranicu, a prije je bilo tako da on ostane na stranici gdje sam našao te linkove i neprebaci se na taj link na koji sam kliknio da se otvori u novom tabu!!!