Takve izraze (stand-alone) nema smisla prevoditi na hrvatski.
Printable View
Takve izraze (stand-alone) nema smisla prevoditi na hrvatski.
Baš to, samo dokazuju kolko je hrvatski jezik zapravo glup. :D
Očito im "samostalna" zvuči previše seljački ili tako nešto. :)
Neeee, riječ "samostalna" nije tolko kul kolko "samostojeća". ^^
Naravno, dijele se nagrade za novo izmišljene riječi. :)
Ja se ponekad stvarno zapitam kakvim ljudima oni daju da prevode gamerski materijal.. posebni naši prevedeni manuali, majko mila.
Bacio sam se i ja na ovu igru .Stalno sam odgađao bojeći se užasne dosade iz prvog dijela .Ali nakon dva sata igranja mogu reći :shock: .Igra je totalni hit . Kontrole preko gamepada su izvrsne .Grafika je prekrasna i super brza .Radnja je zanimljiva i nimalo dosadna . Ovo ću odigrati sa guštom :thumbs2: .
WTF, konzolaški noobu. Nikad ne bih mogao igrati igru na PC-u s kontrolerom. Miš+Tipkovnica FTW. PC Powahhhh :twisted: :ekipa:= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Pih....miš mi nema hlađenje dlanova a došli su topliji dani .Kada naprave miš sa ventilatorom možemo pričati o konkurenciji kod ovakvih igri .
Šta ti pričaš noobu? Kako uopće možeš igrati lock-on combo fajtove bez preciznosti od 4000 DPI na mišu. lololol
Pa ne mogu.Ali ja nisam PC gamer profesionalac.Ja sam amater vulgaris.
ako si konzolaš što radiš na pcp forumu :?= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Hebem radoznale.
Kontroler na pc-u i konzole nemaju veze jedno s drugim. Iako imam kontrolere i pokušao sam igrat, nisam ja za to. Miš+tipkovnica owna sve živo. Em preciznost, em lakoća upravljanja i sl. Al opet, to ovisi od osobe do osobe. Nekom je lakše igrat fps na kontroleru nego na mišu xD
ne kužim kako??= Citat =:
Izvorno postao Aral
mislim lakše je kontrolirati cijelim dlanom nego samo palčevima...
Ma napravi jednu online partiju bilokakvog FPS-a između PC-a i konsola pa buš vidil koliko je PC ispred konzola što se tiče kontrola, a ako budeš uspoređivao i sve ostalo vidjet ćeš da je PC bolji u svemu.
Al se navučete na glupe spike PC / konzole da je to strašno .SNapišem da su kontrole odlične preko gamepada i odmah se javljaju pro gameri .A o FPS-ovima nije bilo bilo ni riječi .Da li je AC 2 FPS ?
Normalno da je za FPS-ove miš bogom dan , jednako kao i za RTS-ove ili čistokrvne PC RPG-ove .Ali to je to .Makar je to sve subjektivno .Meni je osobno daleko teže igrati u uspravnom sjedećem položaju ovakav tip igara na tipkovnici i mišu.Ovako se udobno zavalim i uz savršeno prilagođene kontrole na gamepadu jednostavno uživam. Jednako tako mi je užasno igrati neku vožnju na tipkovnici ili npr PES .
Prilično sam siguran da se Wedran šalio.
Ugodno zavaljivanje je relativni pojam, jerbo se ja isto mogu ugodno zavaliti na svojoj stolici od soma kuna ispred kompa. Izvucem tipkovnicu i imam isti polozaj tjela kao da koristim gamepad...samo eto naravno drugaciji i po meni prirodniji polozaj ruku...
Nije da branim tipkovnicu i misa, jerbo hrpu igara igram na gamepadu (PES, voznje, street fighter...)...vec kudim svakodnevno trkeljanje o udobnosti igranja na gamepad...
= Citat =:
Izvorno postao Xero
Nisam ni mislio na njega. Znam da se šalio ali neki drugi su se zakačili ko muha na govno.
Igranje na misu ili na gamepadu je stvar osobnog izbora. Ako mozes igrati na gamepadu, samo daj, ja znam da ne mogu. Pogotovo FPS, kad igram sa gljivama imam preciznost kao da mis drzim sa nogama i imam zavezane oci.
I fakat se divim ljudima koji mogu na konzoli igrati cod ili bilo koji drugi fps.
I to je jedan od razloga zasto izbjegavam konzole.
Street Fighter 4 igram na gamepadu. Lakse je nego na tipkovnici.
Da skratim pricu. (Ovo je moje misljenje, ako je vama lakse igrati fps sa gljivama samo dajte.)
FPS i strategije - mis i tipkovnica
Tucnjave i utrke - gamepad
istina...ali uostalom malo smo se udaljili od teme :?= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
upravo sam dosao do venecije (2 put prelazim igru) i moram reci da je to definitivno najbolji grad u A.C. II
Zaboravio sam pitati. Dobio sam dual blades. Kako mogu ubiti dvije meta sa njima? Da li mogu odmah na pocetku ili trebam negdje prvo trenirati?
upravo stigao u veneciju, naprosto uživam u igri , sporednim zadacima , misijama, svemu <3
Samo klikni, opali.
Doduše, znaju se desiti incidenti da dva civila zakačiš :)
Danas mi se prebolestan bug desio.
Bježim od stražara, skočim na nešto, idem skočit na sljedeće i uhvati se za zrak.
I ostane u zraku držat se za ništa.
Kad sam držao shift, nešto je micao ruke kao da se po skalama penjao, a kad bih negdi išao skočiti, samo je mahao rukama.
Stražari ispod se gomilaju i trče na mjestu.
Morao sam izaći i ponovo odigrati.
Lol, tek sam sad skužio da se kod onog frajera ispred vile mogu naučiti neki kewl potezi.
Pa tehnički nemogu, sve te poteze već znaš, kroz igru te vodi da kod njega moraš to naučit. U biti neznaš ih al ih naučiš tokom igre, quest related je.
Al postoje neki potezi koje moram platiti da bi naučio. Recimo da mu bacim pjesak u oči i da napravim neki poseban napad sa sjekirom. To je quest related?
jeeej, napokon mi je dosla igra, upravo snimam novi patch, pa pocinjem igrati :D :D