ja ga nisam gledao zato jer glumi fraser, njega ne podnosim :)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Printable View
ja ga nisam gledao zato jer glumi fraser, njega ne podnosim :)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Core ti je fenomenalan film!? Isuse ajme kriste...
Kaj je to Core? Ono sranje kada se zaustavi jezgra pa je idu jump startati?
Pogledao Get Smart...poprilicno zabavna komedija. Ima par super smjesnih scena. Uglavnom zadovoljan sam filmom...jedna cista osmica. Preporuke.
mislim da je to onaj ful čudan film sa samuel l. jacksonom,neki sf/horor/triler mišung...= Citat =:
Izvorno postao The Boz
sasvim ok film ako se mene pita...
e,sinoć škicao 8mm pomalo,stvarno odličan film...
Camp Rock
10/10
Sta drugo ocekivati od likova koji su napravili highschool musical? SAVRŠENTSVO .
8 MM
10/10
Perfekcija i kolosalnost
Evo, jucer sam pogledao Incredible Hulk...Prica je ok, nist posebno, al su zato specijalni efekti najbolje koje sam vidio do sada u nekom filmu. I ono, fakat sam se iznenadil dok sam na kraju filma videl T. Starka iz Ironman-a. Kaj sljedeće izdanje Hulk-a ce možda spojit ta dva filma!?
Uglavnom, dal bi ocjenu filmu 8/10
pogledao sweeny todda.. i dalje ne volim mjuzikle jer popizdim dok pjevaju a ne produbljuje niti ništa značajno ne doda priči.. depp je po meni najbolji aktivni glumac današnjice.. lik sve može glumiti..
narednih dana ću pogledati "fear and loathing in la".. da znam da je prejeben film :D
Hellboy 2... ono, dobar akcijski film sa zanimljivim i sa, za čudo, malo bolje moralnije definiranim glavnim negativcem koji nije samo "me smash" (bez uvrede Hulku). Koreografija je dosta dobra (Nuada i čitava stvar sa kopljem je jako dobro napravljena), a Galski dobro zvuči. Uglavnom... osrednji film, ali svidio mi se.
Nije mi fenomenalan ali j+mi je zabavan,imam čudan ukus za filmove :(= Citat =:
Izvorno postao The Boz
In Bruges ...
http://www.imdb.com/title/tt0780536/
jedna kvalitetna razglednica iz Brugesa :)
odlična komedija / kriminalistička drama ... preporučam svima koji vole nešto kvalitetnije od hulka, hellboya i ostalih sr*nja.. :D
Blood Rayne. Brijem da nijedan Tarantinov film se nemože mjerit sa količinom krvi u Blood Rayne-u
Blood Rayne je očajno napravljen film, preloša gluma, preloši efekti... Ma, sve preloše, gledo sam ga max 15 minuta i odusto, nisam mogo više.
samo sex scena valja :(
Novi nastavak mumije...doista je sranje,pogledao sa frendicom,a oboje smo ljubitelji prošlih nastavaka...i oboje ostali razočarani. Jadan humor,nova glumica,ma sve nekako bijedo...
Glavna glumica uopće nije loša :(= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Ali ukoliko film nije u potpunosti monološka ekspozicija ili švedski akcioni, to ne utječe baš toliko.= Citat =:
Izvorno postao LorlonWarrior
Daj mi recite dal je film Far Cry izletio u kina iz Uwe Bollovih kanđi?
zlazi 2.10. u zemlji wehrmachta...
Alone in the dark?
2k9....
Thank you. Zasad ću dok to ne izađe pogledat još par puta postal. :D
Prvi dio je vani ima već dosta godina, a dvica nemam pojma ...
Inače, imaš i Uwe Boll fan stranicu pa se tamo obrazuj kad izlaze novi filmovi!
Edit: Ok, moram naučiti brže pisati!
uwe boll sux.
pogledao clockwork orange,jeben film
Najavljen BloodRayne 3??? Uwe Boll je... manijak
Koliko sam ja čuo, Uwe je odustao od BloodRayne 3 projekta......
zaš tako ne odustane od svih budućih filmskih projekata :(
Daj ne tlači. Jedva čekam da napravi nastavak Postala :D
da bar hoće od života odustati i razmazati si glavu po zidu pumpericom...