Poslje ti se jos vidi siege tank i viking kad ih dobijes, te mozda jos neki, jos ne znam jer sam stao sa SP kampanijom.
Printable View
Poslje ti se jos vidi siege tank i viking kad ih dobijes, te mozda jos neki, jos ne znam jer sam stao sa SP kampanijom.
evo i ja igram sc2 pomocu guest keya
planiram kupit al sto se tice mp sam cista njubara
Pa ne vidite ti se svi, samo neki. Kao što su navedeni, još i medivac. I mine.
A bas sam se nadao da cu Thora vidjeti... :(
najbolja terran jedinica
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
hehe,
jel presao itko lost viking?
Jesam.
Vikinzi na zemlji, valkyre u Valhalli
Na polovici kampanje odlučio malo počet španat skirmish, da vidim kaj nude zergovi i protossi.
I to je jedini razlog sto si tek sad poceo igrat skirmish. ;-D LoL= Citat =:
Izvorno postao Aral
Bash lol :D
Pa nema nekog posebno razloga, nije bilo bitno da počnem prije jer mi je kod sc-a bitna sp kampanja, sve ostalo je samo bonus.
Kako se Aral pravi da nekuzi lol :D
8)
Baš prošao onu misiju sa laserom...fora :thumbs2:
Meni je to jedna od najboljih misija :D= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Totalno kreativna...
Bash sam se uzivio sa tim laserom i skidao cak i zelote s njim ^^
Outbreak misija je legendarna. A i achievment: 29 minutes later :pray:
Nemoj Zealote. Ubijaj jače jedinice poput Archona, Colossua itd. Ove lako rješi ostatak tvojeg armya. Postavi Siege Tenkove na klifove. No vjerovatno ne igraš na Brutal pa nije big deal. Ova misija je piece of cake, čeka kad dođeš na Supernovu :)= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
Kakva je igra na Brutal? Meni je na hardu taman ^^ Ima prelaganih misija doduše :)
Ja prešo igru i zadovoljan sam. Nego, muče me neki stvari vezane uz priču, uz sam kraj preciznije. Riječ je o Tychusu.
Isto tako uz sam kraj.
Čisto da se pohvalim, kupio sam maloprije StarCraft II (prvi put da igram ovaj serijal), idem instalirat i uživat :D
How old are you, five?
Ste skužili da su angažirali onog imitatora švarcenegera kojeg se zan čuti na raznim smiješnim filmićima po yotubeu .U misiji sa Novom ( kloknuta snajperistica ) kada preuzme telepeatsku kontrolu nad onim ogromnim robotom ( krajnji donji desni kut mapr ) i kada napadnete sa nime , tip praši poznate švarcenegerove fore :D .
Ma kakva Nova, ja sam uzeo Tosha :)
ja sam odmah stavio na brutal i popušio odmah na prvoj misiji...= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
onda sam stavio na hard tako da sad peglam; brutal čuvam za drugi prolazak...
:thumbs2: He, he... to i ja planiram... :D= Citat =:
Izvorno postao Aral
Nego...
To je ime misije a ne one ghostice.= Citat =:
Izvorno postao Aral
Sta se ne zove ghost u onom stripu Nova?= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
Jao... sad sam se sjetio, pa Blizzardovci su rekli posto Starcraft:Ghost nikad nije ugledao svijetlo dana, da ce onda staviti glavnu protagonisticu (Nova) u Starcraft 2 igru kao heroja.
To bi tehnicki trebala biti Nova, ne znam da li se u SC2 drugacije zove...
Nije da se falim,ali prešao sam 3 misije