Definiraj "stariji"... Anachronox mi pada na pamet.
Printable View
Definiraj "stariji"... Anachronox mi pada na pamet.
iz 97-98.
Sid Meiers Gettysburg, između ostalih...
A ono, Cossacks. Nemoš' bolje i teže od toga (svaki metak leti direktno iz resursa). :)= Citat =:
Izvorno postao LL21
I ja bi helikopter :(= Citat =:
Izvorno postao LL21
= Citat =:
Izvorno postao LL21
Čuo sam da Praetorians zahtjeva dosta taktiziranja i da je igra dosta teška!
Nisam 100% siguran....
bezveze ti je to barem je meni bezveze a ja neznam kakav je drugima= Citat =:
Izvorno postao LL21
Probaj Impossible Creatures! Nije toliko teška igra (osim zadnjih par misija), ali je jedna od najzabavnijih strategija koje sam ja igrao! Također, ono što je najbitnije, ti sam stvaraš svoju vojsku (jedinice) tj. biraš kakve će biti!= Citat =:
Izvorno postao LL21
Neznam, ja bih ti preporucio World in Conflict, ima poprilicno dobar gameplay(posebice ako igras multiplayer) i uostalom jako lijepo izgledaju eksplozije :) Ako ne, tu je onda total war serijal, poprilicno zahtjevna kampanja, a o bitkama da ne govorim.
sada trazim neku igru koja je slicna wowu al ida je besplatna a i neke koje su slicne warcraftu itd.
Armies of Exigo za nešto ala Warcraft 3.... podcjenjena igra ako se mene pita.
SAMO to moze malo vise ja sam gledao nista nemogu naci samo forume otvaraju itd...
Ako se mene pita ta je igra jedno desetak puta bolja od Warcrafta 3...fanovi bez zamjerke ali to je moje mišljenje...ima jako veliku kampanju i mislim da sam prošal s humanima i neš sitno s undeadovima ali mi je tad postala malo teška pa sam odustal...= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Apsolutno teško, slažem se.
Sjećam se one Human misije... mislim da je 5. ili 6. kad trebaš braniti dvorac od navale Beastmana... Isse, prokleto teško (ili sam ja samo bio loš onda).
A da ne spominjem kako igra ima jedan od boljih uvoda, posebno ako ćemo po atmosferi gledati.
gadno je jer uvijek ostaneš ili s par unita ili zgineš ko' da te nije niti bilo...meni je skoro uvijek onak nategnuto i neizvjesno bilo na kraju...pogotovo misije di si ograničen na neki x broj unita pa sad ti misli dal ti se isplati istražiti ovaj pa još onaj kut...
u svakom slučaju preporučam svima a pogotovo fanovima Warcrafta.
onda smo tu negdje :D Hm, probaj onda ako nisi SW:Empire at War Forces of Corruption. Po meni jako dobar rts= Citat =:
Izvorno postao LL21
AJE HVALA PROBACU ZAIGRATI TAJ NECUVENI wIc
TRAŽIM IGRU?
Tražim i ja pa se ne kurčim!
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Samo si trebao nagurati sve jedinice kod onog tipa što se priprema (što ga štitiš), jer tamo te nemogu dohvatiti katapulti!! Ali, da, slažem se da je igra dosta teška i da je atmosferična!
Vidiš, sad kad malo bolje razmislim nikad je nisam do kraja igrao! Mogao bih opet početi....
Ja trazim IGRESkoje bi bile zabavne za multiplayer tj. samo za 2 igrača. Buraz i ja.
Nešt kaj može pogoniti AMD 3200+, 1giga rama sa điforc 6600 TF
Imam i monitor LCD :D :D
mislite igrat na jednom kompu ili prek mreze?
Wormsi obavezno, Lego Star Wars/Indiana Jones/Batman.
Worms II...trojka, 3D nevalja...za zezanciju worms II...najbolja... :wink: :wink:
LITTLE FIGHTER ; lotr : the return of the king
Nisam siguran da li bi ti komp bio u stanju pokrenuti Gears Of War, ali probaj, co-op je solidan.= Citat =:
Izvorno postao Nomaad
uz sve nabrojano sam bi soldat dodo
Jel valja Neverwinter Nights 2? Kakav je naspram jedinice sa expanzijama? Razmišljam si da bi bilo svrsishodno ga odigrati uskoro...
Ja sam ga igro kod frenda i šta ja znam, onak kulturan jedan RPG, nešta slično kao Dungeon Siege= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Volio si Baldur's Gate, voljet ćeš i NWN 2.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Nisam baš preveć igral, moram priznati, ali znam da za razliku od jedinice ovdje imaš kontrolu nad PRAVOM družinom (a ne oni henchmani), ima odličnu priču, nelinearna je, super muziku i voice acting, gomilu modula... Definitivno se isplati dati 150 kn za igru.
Ma imam doma igru ali nikako da je zaigram xD Ali sviđa mi se što kažeš da imaš svoj Party. Jedinica mi je bila lagano dosadna baš zbog toga što si bio solo (fućkaš Henčmena, tak i onak su mutavi i nemaš kontrolu nad njima).
Niš, budem ovih dana vjerojatno to zaigrao. Nadam se da radi dobro na Visti, pošto tak i onak igra ima MASIVNIH problema sa multicore procesorima. Znam da sam je morao pokretati preko RunFirst programa tako da radi na jednoj jezgri (nisam igrao, samo sam isprobao igru do izlaska iz kuće :().