Normalno da tebi istina smeta kad štuješ sotonu i imaš ljubavnike diljem svijeta!
Printable View
Normalno da tebi istina smeta kad štuješ sotonu i imaš ljubavnike diljem svijeta!
Judas Priest: suicide, rebellion, objectionable album art (Hell Bent for Leather, Sin After Sin)
ocigledno nije neko znao da je glavni pjevac gay. doslovno
ane :D
Guglajte ime od autora.
Smeh.
Uzorit vjernik, nema sta.
ma briem da je to prije neka troll page neg nest fo real.
ko je autor? nsiam uspio ugledati ime u svom ovom skupu bullshita
Da nija. Reci nam kroati
Nije troll page :D .
David J. Stewart.
U vecini tekstova, odmah ispod naslova.
http://www.fmh-child.org/david-j-stewart.html
P R O R O K :rotfl:
EDIT= Citat =:
Brother Stewart – a professing follower of Jesus Christ...
Ja ne vjerujem :rotfl:
blok brate bruklin brate blok bruklin bato kakav brate bruklin brate blok je brate zakon
OBRVE :pray:
Sve :pray:
U kojoj ja ulici živim :pray:
Spoznao sam da jedan lik 2-3 kuće od mene ide u zatvor zbog pljačke dviju ban(a?)ka.
Susjed mi je lik koji je bio u zatvoru jer su on i žena bacili svoju bebu od pod jer je plakala, žena mu je još u zatvoru.
Par kuća dalje su likovi koji su valjda bezbroj puta išli u zatvor zbog dilanja droge, a inače su nasilnici. Preko puta te kuće je starački par koji je otjerao svoju vlastitu djecu od sebe, kao i ostatak svijeta, i nemaju kontakt s nikim.
Ispod mene je vjerojatno najzlobnije biće ikad, moja strina, koja ima običaj isisavati sreću iz svijeta i njen muž je rekao da bi se rastavio da nije tako star. U kući do mene su više-manje svi s kojima imamo kontakta, rodbina, ali isto i djed koji je pijanac.
Na početku ulice je lik kojeg vjerojatno nitko nikad nije vidio, ali znam da je star i da se kandidirao za predsjednika s tvrdnjom da će biti najljepši presjednik Hrvatske. Susjeda, u istoj kući kao i oni koji je bacio dijete od pod, je baba koja je rekla mojoj mami da je kurva jer je nosila kratke rukave...na ljeto.
Ne baš u mentalno poremećene, ali svakake u debilne se mogu i ubrojiti oni wannabe gangsta đikani s početka ulice. Znam ono, dvije normalne kuće, možda. To je što se tiče poznavanja mog dijela ulice, što je otprilike pola. Pitam se kakve divota skriva druga polovica. E da, i dječak koji na ulici priča sam sa sobom. Ne spada među debile, ali barem dok je sam...
Eto, motiviran neznam čime, odlučio sam podijeliti.
Kao da su za tebe pravili ulicu.
Aww, jel to sig za mene?
Ne.
Ti si ateista i taman se uklapas sa svim tim zlikovcima u tvojoj ulici.
= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
I onda se ljudi čude kako imaš slabo srce :)
Koji armageddon u Splitu :pray:
Krupa, jebena krupa.
:pray:
Šta se dogadja?
krupa velicine pola sake....
Smočilo mi je unutrašnjost kuće unatoč zatvorenim griljama.
Škure su ti loše.
Morao sam ić vani da unesem mačka u kuću, na kraju ja i on mokri do kože, u blatu, cijeli vrt pliva u vodi :)= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
Oblivion je neoptimizirano smeće.
Jebeš, nemam više živaca instalirati modove koji mi ubrzavaju FPS, imati sve opcije na low ili ugašene, pa igra izgleda kao nešto prije 15 godina sa boljim modelima, i još mi trza cijelo vrijeme. S ovim konfiguracijom, nemam živaca. Da, laptop je, ali pokreće igre nekoliko godina unaprijed, koje izgledaju daleko bolje, bez problema. Jebo to.
/uninstall zauvijek (bar se nadam)
Sad baci pogled na Skyrim temu i odmah ga opet instaliraj.
Da, neznam kojim magijama ću to čudo pokrenuti.
Mislim, kad pogledaš kako dungeoni izgledaju na najnižim settinzima, sve ti je jasno, nisu uopće držali do ikakve optimizacije. A šteta je, jer ima toliko roleplay materijala :'(
Light radius +3500%
Lol čak ga i ja mogu pokrenut, i to na high. Crashao mi se sve skupa nekih tri ili četiri puta.
Sonic probaj Oldblivion ako nisi. ako to ne radi onda nista ne radi.
Ma imam i to instalirano, opet je daleko ispod očekivanih perfomansi.
Ono, igrivo je, ali nakon par sati ti dojadi imati 10 fpsa dok hodaš šumom.
Idem dati Morrowindu tridesetu šansu :D