Odgledo sam taj film jucer, nije me se nesto dojmio, zapravo, bio mi je dosadan, predug je, i lejm je to sto tek na kraju filma otkrijes o cemu se radi..
Nije do filma, već si retardiran i vjerojatno imaš oko 13, 14 godina...
Bravo pa si ti odrastao i imas 50 godina pa si lijepo obrazlozio zasto je taj film tako dobar, kretenu..
Film je predugacak totalno, ono da je on kriv za smrt onih ljudi trebalo je odma na pocetku bit a ne ovako..
Film opce nema smisla doonda kad se zapravo ne otkrije zasto je on kriv za to sve...
11-04-2011, 14:59
MILF hunter
Re: Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
Jok, jednostavno si retardiran i samoubojstvo ti je jedini izlaz. Deal with it.
11-04-2011, 15:03
blood4me
Decko, tebi treba pomoc :(
11-04-2011, 15:53
Raz
Lol ne, film je zapravo prekratak. Bilo bi lijepo da je barem pola sata dulji pa da se mogu malo više pozabaviti sporednim likovima.
Daleko je zanimljivije postepeno istraživati Benov karakter i njegove motive kroz film nego da ti odmah sve nabacaju u prvih 5 minuta.
11-04-2011, 15:57
blood4me
Nezz, meni se to ne svidja, zato jer mi film vec dopizdi na pola i tek negdje na 80% shvatis o cem se zapravo radi..
Ja bi volio vise saznat o onome slijepom covjeku.. nekak mi se cinio najzanimljiviji...
11-04-2011, 16:29
Sgt. Bull
Ma mog'o ga je u pet minuta strpat. Jel' tako blood?
Sinoć sam odgledao film i sigurno mogu reći da je jedan od najboljih filmova koje je Smith ikada snimio, Ali je jedino bolji od njega. Pursuit of Happyness nisam još odgledao mada mi se i on čini kao jedan veoma dobar film.
11-04-2011, 16:58
whiskey
The Rite 7/10
Jesam li jedini kojemu su demoni komicni? Kad se onako izvijaju i pocnu pricati onim psiho glasom :) Bez obzira na to film ima dosta "bu" momenata pa ako ste fanovi toga pogledajte film. Zašto napisati bazirano po istinitom događaju?? Znaci ko pogleda film automatski bi "triba" pocet virovat u demone i egzorcizam?!? Crazy shit.
jako doabr film, o likovima koji su prepješaćili pun klinac kad su zbrisali iz zatvora u Sibiru, a mi se žalimo kad moramo do Bille skoćit 100 metara :D
11-04-2011, 18:03
Kid A
Pogledaj Gulag ako te zanimaju takvi filmovi
11-04-2011, 20:00
Dreamer Deceiver
= Citat =:
Izvorno postao blood4me
= Citat =:
Izvorno postao MILF hunter
= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Odgledo sam taj film jucer, nije me se nesto dojmio, zapravo, bio mi je dosadan, predug je, i lejm je to sto tek na kraju filma otkrijes o cemu se radi..
Bravo pa si ti odrastao i imas 50 godina pa si lijepo obrazlozio zasto je taj film tako dobar, kretenu..
Film je predugacak totalno, ono da je on kriv za smrt onih ljudi trebalo je odma na pocetku bit a ne ovako..
Film opce nema smisla doonda kad se zapravo ne otkrije zasto je on kriv za to sve...
film je mogao ispat jedan od najboljih ikad, a ispao je jedva prosječan. U filmu U potrazi za srećom sam uživao svaku sekundu. Ovaj mi je bio prenaporan iz razloga šta se je više stavio na odnos između Smitha i one ženske dok su se ostali jedva pojavili, osim sljepca naravno. Ja sam očekivao od filma da će se pozabaviti i s ostalim likovima malo više. Da film traje pola sata, ma čak i sat vremena duže i da se pozabavi s njima a ne s patetičnom kurvom, film mi bi bio odličan. Tako je jedva prosječan, makar pred kraj sam jedva suspregnuo suze.
jako doabr film, o likovima koji su prepješaćili pun klinac kad su zbrisali iz zatvora u Sibiru, a mi se žalimo kad moramo do Bille skoćit 100 metara :D
Kada odrasteš mentalno tek onda ćeš znati cijeniti ovaj film... Ako ovo ne možeš cijeniti i shvatiti. Onda film Mr. Nobody nemoj ni pokušavati
Film je jedinstven. Kraj je napravljen tako da može biti drukčiji svakoj osobi. Meni je trebalo 2 gledanja filma da bi pohvatao 70% posto filma i onda još dan i pol razmišljanja o cijelom filmu. Ovaj film me natjerao pa preispitam svoje poglede na život
14-04-2011, 08:58
Shaka
= Citat =:
Izvorno postao blood4me
= Citat =:
Izvorno postao MILF hunter
= Citat =:
Izvorno postao blood4me
jedini film,na kojem sam stvarno pustio jednu suzu...stvarno dirljiv film,meni je osobno bolji od pursuit of happiness ali ne mnogo =)
Michael Madsen i Danny Trejo. Sta covjeku vise treba. Zanimljiva prica, Madsen odlican. Svidja mi se nacin na koji je snimano, dijalozi su ok,meni nekih 7/10, nije mi jasno zasto tako mala ocjena na IMDB.
15-04-2011, 15:59
MILF hunter
Možda zato što nekima treba više od Madsena i Treya.
Btw, dobar izbor, morty. Mislim da je to prvi koji sam gledao od njega.
S obzirom kakva atmosfera trenutno vlada u zemlji, ne mogu, a da forumašima ne preporučim http://www.imdb.com/title/tt0055031/S :)
Jeben film! Meni možda i najbolji na tu tematiku.
15-04-2011, 19:27
tigerija
Da, pogledo sam taj Killing Jar prije par dana. Dosta dobar film.
Pa šta svi gledate filmove stare 50 godina ? Loši su mi svi...
15-04-2011, 19:28
Da_killah
da, katastrofa su, sama govna
15-04-2011, 19:34
blood4me
= Citat =:
Izvorno postao unknown
Kada odrasteš mentalno tek onda ćeš znati cijeniti ovaj film... Ako ovo ne možeš cijeniti i shvatiti. Onda film Mr. Nobody nemoj ni pokušavati
Film je jedinstven. Kraj je napravljen tako da može biti drukčiji svakoj osobi. Meni je trebalo 2 gledanja filma da bi pohvatao 70% posto filma i onda još dan i pol razmišljanja o cijelom filmu. Ovaj film me natjerao pa preispitam svoje poglede na život
Sadrzajno film nisam opce niti pohvatao osim toga da je ovaj na kraju umro..
Ali onoliko odugovlacenja da se sazna zasto on to sve radi, na kraju to i je poanta filma..
Sta imam gledat film kad neznam opce o cemu se radi?
To je ko kad pocnem neki film gledat na pola, eto tako sam se osjeco..
Za mentalno odrastanje, vjerujem da sam dovoljno mentalno sazrio da bi vidio poantu nekog filma, mozd ovaj i ima "ono nesto" ali to je potpuno zamaskirano ovime gore navedenim..
15-04-2011, 19:48
HarDStyle[R]
Jbt, pa koja je fora gledat film a da se sve otkrije, cijela poanta filma da ti se prikaze u prvih pol sata? Zas bi onda uopce gledo bilo koji film? :( Debilana.
Osim tog, ako si imalo pratio film i obraco pozornost na pola filma vec mos skuzit cemu sve vodi, a to kaj si ti dosta mentalno sazrio da bi to vidio ocito je hebeno diskutabilno, lol.
Nije da te sad vrijedam il nes, al je totalno glupo da ides kritizirat film ak ga nisi skuzio/shvatio/polovio. Makar neznam sta ti je bilo problem polovit kad nije nimalo kompliciran film.
15-04-2011, 19:52
bezimeni
The Rite
Hrpa klišeja . Loše i izlizano .
15-04-2011, 20:20
blood4me
= Citat =:
Izvorno postao HarDStyle[R
]Jbt, pa koja je fora gledat film a da se sve otkrije, cijela poanta filma da ti se prikaze u prvih pol sata? Zas bi onda uopce gledo bilo koji film? :( Debilana.
Osim tog, ako si imalo pratio film i obraco pozornost na pola filma vec mos skuzit cemu sve vodi, a to kaj si ti dosta mentalno sazrio da bi to vidio ocito je hebeno diskutabilno, lol.
Nije da te sad vrijedam il nes, al je totalno glupo da ides kritizirat film ak ga nisi skuzio/shvatio/polovio. Makar neznam sta ti je bilo problem polovit kad nije nimalo kompliciran film.
Pa znao sam otpocetka sto ce se desit na kraju, jer mi je netko tu spoilo film inace :D
Neda mi se opce raspravljat kad vidim da ste mentano nesazrijeli i da znate samo vrijeđati a ne argumentirano obrazloziti... :rotfl:
Film meni nije sjeo, ja nemam nist protiv toga sta je vama to tak super i sve, ali nekome govorit da je retardiran, glup i mentalno nesazrio jel mu film nevalja... :facepalm: