Nije to upitno šta on želi postići, samo to može postići i bez samoubojstva.
Mislim da mali postane rainmaker to bi dobro zaokružilo film jer bi time oni postali samo pijuni u događajima koji su se već dogodili, te bi sve njihove odluke i pokušaji da se to spriječi samo doveli do onoga neizbježnog. Ali film je vrlo rano odustao od neke logike u putovanju kroz vrijeme, već je to samo iskoristio kako mu odgovara da scenarij funkcionira bez kreativnosti, pa sva ta priča i nema nekog smisla, al iopet bi taj drugi kraj bia puno bolji, bar meni.
Počne obećavajuće, ali prema kraju postane naporan...
6/10
08-10-2012, 14:42
MILF hunter
Re: Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
Još uvijek se ne mogu odlučiti koji me je više razočarao, Prometheus ili Predators.
08-10-2012, 15:14
Dreamer Deceiver
Prometheus. Od predatorsa sam očekivao zabavu koju sam i dobio, dok sam od prometheusa očekivao nešto više. Doduše, još uvijek se nadam da će izać director's cut i da pati od iste bolesti kao što je patio scottov kingdom of heaven (kino verzija je blago razočaranje, dok je director's cut odličan)
08-10-2012, 16:11
šcer od SAVE BAĆIĆA
Imaš po netu izbačene scene i po meni tek malo popravljaju dojam .Nikakav director's cut ne može popraviti totalne scenarističke gluposti trivijalnosti i nebuloze .
Imaš po netu izbačene scene i po meni tek malo popravljaju dojam .Nikakav director's cut ne može popraviti totalne scenarističke gluposti trivijalnosti i nebuloze .
može ako su izbačene scene koje objašnjavaju te rupe :D
09-10-2012, 10:51
Bara
Taken 2
6/10S Jako zabavan, ne ide na onu realnost koja se ipak mogla progutati u prvom dijelu, nego se prilagođava široj publici koja žeđa za blockbusterima. Obiteljska komedija sa elementima akcije :D.
Mislim da je ovo prvi put da neki film doživljavam kao ekspanziju ili DLC.
Doslovno kao da su prikačili još malo radnje dok mogu na original.
Dok je prvi dio bio sasvim dobar akcijski triler koji je valjda i bio originalan baš zato što je bio poput nekakve jednostavne akcijske igre, drugi dio je brzinski čušpajz dodatak potpuno iste šeme.
Mislim da je jedini Luc Besson ostao isti od originalne ekipe i to kao scenarist. Ostalo se promjenilo, očigledno vidljivo u režiji i montaži.
Ono, prva scena je pogreb u kojem prosječni kadar traje jednu sekundu, ako i toliko.
Prvi put da gledam scenu pogreba i da me uhvati dezorjentacija. Ni Michael Bay ovo ne može izvesti.
Scene borbe? Valjda 0.2 sekunde po kadru. U-žas. Nolanove scene borbe su prema ovome azijska ekstravaganca.
180 degree rule? Lol što je to?
Da ne bude sve njesra, pobrinuo se ipak karizmatični Liam i pokoja dobra fora (tipa praćenje zločinaca pomoću zvučnih valova).
...
2/5
09-10-2012, 21:18
šcer od SAVE BAĆIĆA
Catch Me If You Can
Jako dobro .Obavezna lektira.
10-10-2012, 12:17
Sonic_Moronic
[quote=Sonic_Moronic]
= Citat =:
Izvorno postao "Sgt. Bull":35wbatl8
> Ciklus Kurosave na HRT 3 > Nemam HRT3 :'(
nešto je upravo umrlo u meni
Ja sam ih sve fulao, zaboravim svaki put. Nije tv za mene :'(
Sad ću gledati ovaj Scandal za koji nikad nisam čuo, ali eto valjda valja. :|[/quote:35wbatl8]
Valjao je. Zapravo sam iznenađen, iznimno zabavan film, fast-paced, direktan i pun emocija sa društvenim komentarom kao dodatni plus.
Warrior
9.5/10
ZELIM JOS OVAKVIH EMOTIONAL ROLLERCOASTERA.
DAJTE MI!
10-10-2012, 23:48
Windwalker
Dredd
Akcija, akcija i samo akcija!
I izuzetno cool!
I krv (iako sam htio više)!
I dobar soundtrack!
I jedna od najboljih negativki koje sam vidio (iako mi je jedina druga dobra negativka Mags iz Justifieda).
Minusi: Forsiranje 3D-a i slow-motiona. Nije da je 3D loš, ali ne kužim zašto nema i normalne, 2D verzije. Onaj slow motion lijepo izgleda u 3D, ali malo ga je previše.
Nije baš na razini Robocopa, ali napokon nešto što se može kolko-tolko usporediti.
8/10
10-10-2012, 23:51
Bartuc
Taken 2
- jebem u oko onoga tko je snimao ovaj film, a još više onoga tko je pogledao alpha/beta verziju i rekao da valja te da puste film u javnost :( Zašto ljudi toliko forsiraju to skakanje iz kadra u kadar, to toliko uništi film za nepovjerovati :( Doslovno ti dođe da sve steraš u qurac i izađeš iz kina kada najdulji kadar u filmu traje svega par sekundi :(
- najviše mi je žao zbog toga što je jedinica apsolutno rulala, mada je i ona imala dosta tog skakanja, no niti blizu kao dvojka...
- čist solidan i zabavan akcić, Statham mi je fora lik, nešto mlađa i novija verzija Bruce Willisa :D Reprizirao sam ga pošto nikad nisam pogledao druga 2 nastavka u komadu, uvijek bi se uključio na sredini ili na kraju filma.
- za dvije stepenice lošiji od jedinice, ima par zabavnih scena, ali osim po imenu i glavnom glumcu, nema mi nikakve veze sadržaj filma sa naslovom i temom jedinice.
- fenomenalna atmosfera, zanimljiva radnja, odlična glumačka postava... Dojam kvare neke rupe u radnji (postoji vjerojatnost da nisu rupe nego moja nepažnja, nemam pojma), ali sve u svemu sam dosta zadovoljan filmom.
- ovo sam toliko davno gledao da sam zaboravio 90% filma, lol :D Odličan mi je film, zanimljiv od početka do kraja, Cusack rula...
8,5/10
11-10-2012, 00:13
Sgt. Bull
Pogledaj Raven...
Cusak :(
11-10-2012, 05:52
Bartuc
Gledao, svidio mi se film. Ne paše ti Cusack? Meni lik baš ima facu za mystery žanr :D
11-10-2012, 06:02
StormCr0w
Meni je rulao samo u Identity. Gledao sam još nekoliko njegovih filmova ali ih iz nekog razloga ne pamtim.
11-10-2012, 06:42
W3DR4N
Cusack mora glumiti emocionalno sjebanog zbunjolu i to mu jedino paše. Zato samo priznam Say Anything i HiFi.
11-10-2012, 08:11
Dreamer Deceiver
pasala bi mu uloga i u Ravenu da je Edgar Allan Poe bio ono šta je bio u svojim zadnjim danima, totalni pijanac koji je jedva znao za sebe a kamoli još rješavao zločine
11-10-2012, 10:32
Sgt. Bull
Da ali je na trenutke tako loše glumio da je to bilo žalosno za gledati :(
11-10-2012, 10:34
Bartuc
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Cusack mora glumiti emocionalno sjebanog zbunjolu i to mu jedino paše. Zato samo priznam Say Anything i HiFi.
Ali baš ima facu kao mamurna zbunjola, zato i paše mystery žanru, izgleda kao da je i njemu scenarij misterij :D
12-10-2012, 12:33
Bara
Equilibrium 9/10
Iznenađen do bola, vrhunski film. Čujem da je low-budget, što me još više oduševljava s obzirom na akcijske scene. Neda mi se pisati nešto duže, sve u svemu zakon.
A Beautiful Mind 8/10
Russell Crowe se stvarno nadmašio u ovom filmu jebemu, ne volim inače gledati ovakve filme jer su ono uvijek garant povijesno nedosljedni u nekom pogledu, ali ovo je baš bilo fora.
Insomnia 8/10
Sporo, odmjereno, kamera i magloviti sjevernjački setting su mi jako pasali, Al Pacino i Robin Williams zajedno, malo čudno ih je bilo gledati priznajem, ali odlično odigrane uloge za obojicu. Super triler/drama.
Se7en 9/10
Wau, koja jebena kamera, nikad bolju u životu u filmu nisam vidio.
12-10-2012, 12:59
Kid A
Scott Pilgrim ima bolju
12-10-2012, 14:13
The Great Duck
= Citat =:
Izvorno postao Bara
A Beautiful Mind 8/10
Russell Crowe se stvarno nadmašio u ovom filmu jebemu, ne volim inače gledati ovakve filme jer su ono uvijek garant povijesno nedosljedni u nekom pogledu, ali ovo je baš bilo fora.
I kakve to ima veze? Radi se o filmu, ne o povijesnoj rekonstrukciji ffs.
Pravo iznenađenje. Prvi put sam se zainteresira za film nakon gostovanja Aubrey Plaze kod Conana i evo kucnuo je cas za pogledat ga. Preporuka svakome :)
13-10-2012, 00:27
Bara
= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Scott Pilgrim ima bolju
= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Scott Pilgrim ima bolju
Popuši...
= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
I kakve to ima veze? Radi se o filmu, ne o povijesnoj rekonstrukciji ffs.
[quote="The Great Duck"][quote="Bara"]
Također...
The Intouchables 9/10
:cry:
13-10-2012, 17:58
flander
danas Twilight na rtlu
pa ko je propustio obavezno pogledat
13-10-2012, 18:26
Hexfire
kokice su spremne
13-10-2012, 22:44
Bara
Misery (1990.) 8/10
Hohoho :D, koja bolest od filma. Baš neočekivano. Dvije strašno odglumljene uloge, konstantna napetost i zastrašujuće iščekivanje. Sigurno spada u jedan od boljih trilera koje sam gledao.
5\5 Tek sada shvaćam u kolikoj je mjeri Nolan upropastio i uprskao svoju trilogiju trećim dijelom. Ovo čudo owna iako traje svega 70 minuta i iako je crtani. Fenomenalna stvar.