Wow, skinuo sam low poly grass za Oblivion i FPS mi porastao za 10. Sad je skroz igrivo.
Printable View
Wow, skinuo sam low poly grass za Oblivion i FPS mi porastao za 10. Sad je skroz igrivo.
Da me boli kompletna desna strana glave, i da sam sav neki kao strgan, nikakav, i hodat mi je tesko, grlo me boli...
Oh well, at least I ain't sick.
Mene lijeva već par dana :(
Inače, postoje aspirini ovo ono.
Spoznao da sutra idem na more. Zadar. Hiha.
Ako 2 analgina nisu pomogla, onda jebeni aspirin nece sigurno.
Tablete su za pichke. Popij rakiju!
Primjeni Dingis Kan lijek.
Inace, osjecam se jebeno.
Krenem ti ja tako susjedu koji zivi 2 kilometra od mene po duhan. Taman predem pola puta kad me zahvati kisa. Ma kakva kisa, pljusak.
Dodem ja tamo izgledajuci ko nekakva abominacija, kad vidim da nema nikog kod kuce. hiha.
Cekam tamo pola sata, pljusti ko davo, kad dode zena. Da mi duhan. posalje me kuci (ne, nije mi dopustila da ostanem dok ne prestane kisa). Krenem, pokisnem jos vise i isprskam se blatom, kakav sam i sad.
Sad, izgledajuci ko divljak, idem se istusirat pa napunit filtere da bi mama i tata pusili i bili sretni :D:D:D:D:D
:(
"da bi mi mama i tata pusili i bili sredtni :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D"
:(
^Lol'd
Ja mislim da mama može pušit bez duhana.
I kno right?
= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
uzmi grumen...
...trebaceti app:
Tog sam se sjetio tek nakon sto sam popio 1 analgin. Da sam popio rakiju poslje, izvrnuo bi se. :D= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
"The worst disaster in Poland's history happened today, when a two seater Cessna 120 airplane crashed in a cemetery. So far, 326 bodies have been found. Polish search and rescue teams believes the number will rise as they continue to digg"
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
kakva jebena kiša sad pocela u splitu
Ukurac, stojim nekim ljudima pred kućom jer sam tek ovdje našo wifi u cijelom jebenom mjestu. Hvala ti apple šta ugrađuješ šupske antene u iPodove.
Gdje si na ljetovanju?
Ane, nikad nisam vidio tako nešto, sve je bilo kao pokriveno maglom. A nije padala, koliko, mjesec dana?= Citat =:
Izvorno postao hansi
Anyway, da kopiram sa fejsbuka:
The hell? Nemogu vjerovati da je bio tako glasan, taman ga nadogradio i od tada je bio tih :(= Citat =:
Ležin ja u 2 ujutro u krevetu, još nemogu zaspat, kad nešto počne glasno bučit, upalija mi se kompjuter. Sam od sebe. Dobro, ja ugasin kompjuter i oden leć. Ujutro se probudin i upaljen kompjuter. GHOSTS!!!
Kako kralj pise s n na fejsbuku :))))))))))))))
ane splico mod on
Punat, ko i svako leto. I sad sam bar našo hotspot na pristojnijoj lokaciji.= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Hugh:
Mogao bih jedan dan svratit tamo. Nisam vec neko vrijeme izasao u Punat.
= Citat =:
Britney Spears: bi-sexual whore, promotes sexual immorality, lasciviousness, and feminist rebellion
:pray:= Citat =:
Rod Stewart: bi-sexual, promotes immoral sex
Kako sam umro na Freddyja Mercuryja i Ronnie James Dia :pray:
Crkle mi slušalice.
guitarist admitted to being 'possessed' while on stage. Band-name AC/DC purportedly stands for Assault Christians Destroy Christians. Promote pedophilia (guitarist dresses like a school boy on stage)
No comment...