Jako dobar film. Tek sad sam se uvjerio koliko je remake debilan i nema nikakve veze sa originalom i porukom koju prenosi. Imam par zamjerki, većinom za pomalo djetinjast rasplet, ali dio gdje lik promatra prolazak vremena i daje svoje utiske je urađen savršeno.
8.5/10
08-04-2011, 16:39
whiskey
Re: Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
Ponovo sam pogleda Full Metal Jacket.. good times :) Sad mi pada na pamet da pogledam šta više vijetnamskih ratnih. Platoon ide next.
08-04-2011, 23:42
The Boz
Rubber ne valja. Da traje 25 minuta i kad bi bio kompletno drugi film bio bi zakon. Možda. Ovako je samo naporan.
08-04-2011, 23:44
Kid A
Taj film ima toliko potencijala da postane hipsterski kult kinematografije ili nesto na sta bi Thierry Guetta bio izuzetno ponosan
09-04-2011, 01:03
Wishmaster
What's Eating Gilbert Grape
Johnny Depp + Leonardo DiCaprio + Juliette Lewis = 10/10
Definitivno jedan od filmova koji se gledaju više puta..
Prouzročio je prometnu nesreću u kojoj je stradalo sedmero ljudi te se odluči iskupiti za to donirajući vlastite organe ljudima (koje najprije upozna i odluči jesu li vrijedni tih organa).
10-04-2011, 07:58
Cid
Htio sam pogledatu Umri Muški 4 na RTL-u sinoć, al sam došao samo do pola jer je film retardiran.
E da, haker =/= Isus
10-04-2011, 09:52
Kid A
Ja jos ne kuzim na koju foru su oni detonirali kompjutere, jedino da je netko od njih postavio prije eksploziv tamo, drugacije nema smisla
10-04-2011, 09:56
Duke of Earl
= Citat =:
Izvorno postao Cid
Htio sam pogledatu Umri Muški 4 na RTL-u sinoć, al sam došao samo do pola jer je film retardiran.
wtf, ona ekipa s helićem bi do kraja filma sravnila valjda cijeli grad sa zemljom da Brus nije auto poslao na njih.
što je najgore, možda bih ga čak i cijelog pogledao da nije bilo onoliko reklama.
The Queen of Trees http://i.imgur.com/36Mzx.jpg
Za sve koje zanima priroda i njeno savrseno djelovanje, evo jedan predivan dokumentarac koji govori o africkoj smokvi Ficus sycomorus i njenoj ulozi u sredistu ekosistema, te fenomenalnoj povezanosti sa obliznjim organizmima pomocu kojih stvara cjelokupan krug zivota
Jako opičen i totalno lud film, kraj je mogao biti malo bolje odrađen ali mislim da bi to čak pokvarilo dojam filma jer je previše po holivudskim standardima :D
Prouzročio je prometnu nesreću u kojoj je stradalo sedmero ljudi te se odluči iskupiti za to donirajući vlastite organe ljudima (koje najprije upozna i odluči jesu li vrijedni tih organa).
Odgledo sam taj film jucer, nije me se nesto dojmio, zapravo, bio mi je dosadan, predug je, i lejm je to sto tek na kraju filma otkrijes o cemu se radi..
11-04-2011, 12:19
Sonic_Moronic
Je li itko gledao onaj treš horor sinoć o poludjelom autu bez vozača koji gazi ljude :pray: :pray:
Odgledo sam taj film jucer, nije me se nesto dojmio, zapravo, bio mi je dosadan, predug je, i lejm je to sto tek na kraju filma otkrijes o cemu se radi..
Nije do filma, već si retardiran i vjerojatno imaš oko 13, 14 godina...
Sad sam pogledao do kraja, i ponovio scene, jelte, gaženja. :D
Moram priznati da je genijalan za film B produkcije, uzeli su savršen auto, baš je zastrašujuć :)
Sad možda pogledam Spielbergov DuelS :)
11-04-2011, 14:14
_baldrick
nije ni death proof loš izbor ako volite takve stvari.. samo što ima sat i po prilično dosadnog pričanja pre dvadesetominutne jurnjave koja je zakon, ne znam da li je to standard u takvim filmovima..
11-04-2011, 14:34
Death By Sexy
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Sad možda pogledam Spielbergov DuelS :)
Duel je meni jedan od boljih idražih filmova, ikad!
Svima preporuka!
11-04-2011, 14:55
Duke of Earl
Duel je vrhunski film, grijeh ga je uspoređivati s ovim trashom od "The Car" koji je bio na telki jučer.