Users browsing this forum: PR3DAT0R. Bijedniče.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Printable View
Users browsing this forum: PR3DAT0R. Bijedniče.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Pa nemoj ga tjerat bokte :(
Evo, ne znam šta da napišem, ovo mi je zadnji clip.
ZADNJIH PAR STRANA :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
predatore vjerujem da ti je psihologija bliska grana onome sta studiras, stoga malo pogledaj - sonik te ocito htio preobratiti na gay side, i to je islo sve do neke tocke gdje si vec poceo sumnjati u svoju seksualnost, prestrasen tom cinjenicom tvoja prvobitna reakcija negiranja presla je u projekciju, te si svoju nemogucnost da imas ribu projicirao na nas forumase i zato otvoreno prozivas sonika, koji je ni kriv ni duzan pusio kurac jer je peder.
cudno je kako sad forum vise postuje sonika od tebe. onako, on ga je barem primio muski u usta, dok se ti opravdavas "kompliciranom seksualnoscu". svaka cast sonik, zagrgljali ti jos 100 kurceva u ustima, a ti se predo vrati na svoj incestuozni otok otkud su te skovali.
= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
:pray: :pray:
Di si bio dosad
Nego predo je'l imaš tumblr?
:pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
Šta me sve dočeka na povratku s faksa, nebi čovik nikad ovo očekiva.
Ja bi l4d2, ako je u redu šta sam mnogo loš.
Meni ostala jos jedna epizoda Luthera, moze u 21:00 onda?
= Citat =:
Izvorno postao Wizard
Dodaj me na Steam, ime isto.
TKO SE SJETIO BRČIĆA :))))))))))))))
Selo kraj Poreča, ili negdje u Istri? If I remember corectly :D
Stojiš mi na steamu kao Brčić. Svaki dan se sjetim.
Podlo.
Zašto? :)
To ti je bio božji znak. Potraži svoju sudbinu u BRCICIMA.
Bek, malo prokrestiniram do prokrastiniranja. Planiram gledat neke animeje, al nemrem si izbit iz glave naviku da ih gledam ful kasno, pa sad gubim vrijeme dotad. Ololol jebo se sjebanog.
Da. What else is new?= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Inače treba like 15 min dok ti status ode offline nakon što ekšueli odeš offline.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Bar nemam kolegij seksologiju. No shit da me Sonik pokušao preobratit, al eto ga ne ide jej. Previše sam androfoban i gade mi se muški. Što je u jednu ruku "šteta", jer s obzirom da sam TS bilo bi puno jednostavnija situacija da volim kite. Al jebiga, bit ću hardkor lezbača izgleda.= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
Što se tiče zašto sprdam Sonika; eto zato što me razočarao, ne znam. Bio mi je ful kul lik u startu, ali onda kroz debilne stavove, spike o RL mađijanju i što sve ne me zabolila glava od njega. Spomenuti SMS o pušenju mi je bio najwtf trenutak, no sad kad sam i to izbacio iz sebe evo trudit ću se više ne sprdat ga, kunem se. <3
Dok ne kaže nešto retardirano, jel'te.
Spike o tome da nemam ribu su mi komične.
I da lol nemam ja problema s time što je peder, ali majke mi, tko šalje frendovima svoje gej seks avanture na mob.
Komentar o otoku je mnogo loš. Šta ću tamo, veći idioti neg ovdje.
http://hr.pcplay.wikia.com/wiki/BRCICI= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Ajde napišite nešto tamo, ja nemam više ideja. :)
Otkad je ovo slobodno za uređivanje?
S OTOKA SI, POMIRI SE S TIME DA SI LUD
Moj otac je s Hvara pa je isto lud u glavu.
A mati iz BRCICA.
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))
Ne znam, ali očekujem da se artikl o predatoru nadopuni.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Ne može se njegov page uredit.
Mislim da admir, tera i roršak imaju akaunte, ali su ova dvojica zaboravila pass, tako nešto.
@Chevap
Pa no, ne kažem ja ništa protiv toga, samo eto spletom okolnosti nisam lud na isti način kao i većina tamošnje populacije, pa nemam tamo što radit.
Predator želi postati žena da bi mogo jebat žene. Ne znam, ovo već mora bit trolanje.
Nope, Korčula.
EDIT: To je napravio jedan lik iz mog grada. Isto je lezba
http://www.rtl.hr/vijesti/novosti/23951 ... -je-kiara/
Ogulin lel
Ti si poremecen, a ne lud.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Ti si iz Ogulina? Nisam to znao.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
@Stormcr0w
Joj da e, ta ženska mi je tako zgadila život kad je bila na TVu. Ono ne znam, samo ime mi je dosta da se facepalmam, obleku neću ni komentirat.
Kako ne? Već si mi pisao nešto da si pio u em geu.
E PA
Pa šta? To što sam TS ne znači da ne mogu bičat po drugima, dapače. Ima ljudi koji stvarno nemaju ukusa ni za lijek.
Ova pogotovo, umjesto da bude normalno žensko, hoće bit sad neka Lejdi Gaga il štajaznam.
Ja bi isto volio da mi se ovo pojasni.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Voli izgledat kao žena ali ga privlače žene.
Imam jedan kul PDF tekstić o tome, al avaj forum ne dozvoljava atačmente.
Uglavnom ukratko cijela stvar s TS osobama se svodi na to da hormoni sjebu u trudnoći pa se mozak naopačke prikopča. Oko pola MuŽ TS osoba zanimaju muškarci, pola žene. ŽuM TS osobe uglavnom zanimaju žene.
E ček Predo, jesi onda ovo ti
I ako ti se muškarci gade oćeš onda kad promjeniš spol bit anti-muškarci?
Koja kita se događa u ovoj temi?
Nijesam, ne bi svoju sliku postao u onaj thread, rofl.
Kako misliš anti-muškarci? Hardkor feministkinja? Ne, one su retardirane. Samo me ne zanimaju muškarci nimalo.
neznam više
laughingwhores.jpg
Kako reagiraš kad te neko potapša po leđima?