-
Re: Što ste danas spoznali. Part Deux
Luka ovime si pretjerao, ne shvaćam zašto si imao potrebu sad iznjeti neki privatni detalj jednog svog nekadašnjeg prijatelja. Poprilično prljavo.
I iskreno Sonik je puno bolja osoba od tebe jer je svom prijatelju pružio orgazam. Kad si ti zadnji put nekom popušio i pružio mu užitak? Bolja je osoba od svih nas. Osim od Admira, Admir je peder.
-
Oh sad tek vidim.
Kakav je osjecaj kad ti je kurac u ustima sonik?
Ozbiljno pitanje posto znamo da se svaki muskarac jednom u zivotu to zapita.
-
Al vi ne kuzite da je on samo iskren i emotivan muskarac s dozlaboga kompliciranom seksualnoscu pored nas djece ovdje
-
-
@Maloki
Zato jer tko normalan ide slat nekom takav SMS. Puko mi je film još tad, al eto trudih se suzdržat već duže vrijeme.
Nikom ne puših eto, dapače minimalno dodirujem muškarce na bilo koji način, gadni su.
@Kid A
Rekoh lezba.
-
Ne al fakat, ovo je bilo dosta ispod pojasa, ničime izazvan koristit privatnu informaciju za omalovažavanje.
Ne kužim ni zašto svaku priliku koristiš da blatiš Sonika.
-
Bar ti nisi njemu slao esemesove kako se trepuješ okolo i piješ hormone il neznam šta još lol.
Čekam na Bana.
Malokija za admina. Maloki bi to sve sredio.
Ili Maloki ili Staljin.
-
Što sve saznam u pet minuta prepirke, isuse.
-
I ono, prvo pričaš kako smo nezreli retaji jer nećemo pričati o seksu na gejmerskom forumu, a onda ti je odvratno zašto ti Sonik priča o oralnom seksu. Isto kao što tebe ne zanima kako Sonik guta nekome, tako nikog na forumu ne zanima jel pojedini forumaš jebe ili ne. Mislim da su svi došli do tog stupnja kada je imanje cure/dečka nešto najnormalnije i nije neki preveliki uspjeh, pa ni nemaju potrebu hvalit se time. Hvalit se da imaš partnera je isto kao da se hvališ da imaš noge pošto najveći dio populacije ima noge.
-
-
Sljedeći put idem sa Sonikom na maturalac.
-
= Citat =:
Izvorno postao Maloki
I ono, prvo pričaš kako smo nezreli retaji jer nećemo pričati o seksu na gejmerskom forumu, a onda ti je odvratno zašto ti Sonik priča o oralnom seksu. Isto kao što tebe ne zanima kako Sonik guta nekome, tako nikog na forumu ne zanima jel pojedini forumaš jebe ili ne. Mislim da su svi došli do tog stupnja kada je imanje cure/dečka nešto najnormalnije i nije neki preveliki uspjeh, pa ni nemaju potrebu hvalit se time. Hvalit se da imaš partnera je isto kao da se hvališ da imaš noge pošto najveći dio populacije ima noge.
/thread
Fakat je ružno objaviti nešto tako, čak i da se tiče takve skice ko što je Sonik. Takve stvari može napraviti samo najveći šupak od čovjeka. Drago mi je što nemam nijednog prijatelja ko šta si ti.
-
= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Drago mi je što nemam nijednog prijatelja ko šta si ti.
Dis.
Kameleone jesi za L4D2 večeras? Zasad smo tera, kita i ja.
-
Sad bih ja mogao iznijeti hrpu detalja o tebi koji su u rangu s ostalim legendarnim momentima, pa da se srdačno smijemo tvojoj kompliciranoj personi, ali nisam seronja i imam nekog poštovanja iako se svakim postom upućenim meni otkrivaš kao sve gora osoba. Ako te moram podsjetiti Luka, nisam te ja silom tjerao da se sa mnom sporazumijevaš i obećavaš mi razne stvari koja ne trebam spominjati. Ali očito tebe poznanstvo sa mnom vrlo pati u životu pa si krenuo ostavljati zle komentare na moje postove svakom prilikom, iako eto imaš tolike silne interakcije sa ženama pa mi nije jasno zašto ti ja predstavljam predmet ismijavanja.
Na kraju krajeva, ja definitivno imam više razloga da budem ljut na tebe i mogao sam tu stavljati sadržaje raznih sms poruka, ili čak osobama koje znaš, ali smatram da sam ipak bolja osoba od toga i prešao sam preko propalih obećanja. Sretno ti.
-
Predo je s Korčule.
Korčula je otok.
Poznato je da su se otočani karali međusobno zbog izolacije i zbog toga i jesu udareni u glavu.
Predo je s Korčule.
-
Sonik ti si gora osoba jer sa stima brišeš ljude bez razloga.
-
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Sad bih ja mogao iznijeti hrpu detalja o tebi koji su u rangu s ostalim legendarnim momentima, pa da se srdačno smijemo tvojoj kompliciranoj personi, ali nisam seronja i imam nekog poštovanja iako se svakim postom upućenim meni otkrivaš kao sve gora osoba. Ako te moram podsjetiti Luka, nisam te ja silom tjerao da se sa mnom sporazumijevaš i obećavaš mi razne stvari koja ne trebam spominjati. Ali očito tebe poznanstvo sa mnom vrlo pati u životu pa si krenuo ostavljati zle komentare na moje postove svakom prilikom, iako eto imaš tolike silne interakcije sa ženama pa mi nije jasno zašto ti ja predstavljam predmet ismijavanja.
Na kraju krajeva, ja definitivno imam više razloga da budem ljut na tebe i mogao sam tu stavljati sadržaje raznih sms poruka, ili čak osobama koje znaš, ali smatram da sam ipak bolja osoba od toga i prešao sam preko propalih obećanja. Sretno ti.
Znači predo je obećao pušit kurac, ali mu je bilo previše kompleksno. Cccc.
-
Da sam predator pokrio bih se usima od srama i nikad vise ne vratio na ovaj forum.
-
Razmotrite moj prijedlog.
-
-
E da, tek sad sam vidio kako sere i prikazuje moje slanje poruke kao traumatični doživljaj od kojeg se nije oporavio, pa samo da nadodam: lol.
Meni se činilo da je u tom vremenu bio prilično zainteresiran i postavljao pitanja kako je bilo.
-
PA KAKO JE BILOOOO
Stvarno me zanima,a ko kaze da ga ne zanima laze.
-
= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Predo je s Korčule.
Korčula je otok.
Poznato je da su se otočani karali međusobno zbog izolacije i zbog toga i jesu udareni u glavu.
Predo je s Korčule.
On barem zna odakle je!
BRCICI
-
Koja ljiga od covjeka je ovaj predator, uzas. Najgora moguca sorta covjeka. Lik je nasao nesto pricat o ljudima, civilizacije nije vidio dok nije otisao u ZG. Strasno.
-
-
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Xero
Najbolji forum ikad.
Did you mean "Najbolji BRCICI ikad"?
-
= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
= Citat =:
Izvorno postao Xero
Najbolji forum ikad.
Ček u čemu je fora sa BRCICIMA
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Azer
= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
= Citat =:
Izvorno postao Xero
Najbolji forum ikad.
Ček u čemu je fora sa BRCICIMA
Samo 3 osobe na ovom forumu znaju legendu koja stoji iza tog imena.
-
@Maloki
Pa znam eto al puna mi kapa. Što se tiče zrelosti, pa znam da je normalno, ali ak je normalno onda obično ljudi o tome normalno i razgovaraju, k i o bureku il ne znam čemu, a ne ponašaju se ko da je neki bauk.
@Stormcrow
I onda sam ja govno lol, a otkud ti to znaš. Also nisam na hormonima. Još.
@Sonić
A sori frende, bio si mi ful fora prije, no što sam više komunicirao s tobom nakupilo se takve retardacije da sam umalo lupao glavom u zid, pa mi je svojevremeno puko film; ovo povremeno sprdanje sad odraz je frustracije koja se tad nakupila. Sad sam doduše i ovo izbacio pa sam brijem s time gotov.
Also nije da ja tebe ne bi htio nikad vidjet, al ono obećanja lol, ak još dok smo pričali nisi skužio koliko smo nekompatibilni (za početak, meni se gade muškarci, i to sam ti odma reko)onda ne znam. I kužim da si tad bio full zacopan a ja otresito đubre, al bilo mi je u jednom trenutku dosta nekih tvojih anticsa, oprosti, jebiga.
/ drama
Što se tiče interesa za pušenje lol, nije trauma, neg lulzy i retardirano.
-
-
Pogodio sam. I znaš predo možda bi te ljudi više slušali kad ne bi pisao "lolzy" i slične stvari.
-
Nek netko ovo zabilježi u PCPWiki.
-
Faggot in denial.
Temelji mu leže u Svetoj Planini.
-
Ovog predatora treba dobro zašamarat.
-
= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
Da sam predator pokrio bih se usima od srama i nikad vise ne vratio na ovaj forum.
Cisto ako ti je promaklo za prosloj strani.
Kako te nije sramota, bas si supak od covjeka
EDIT
+1 na Dukea
-
Pa dobro netreba ga odmah tuc jer je peder.
-
Braniš kolegu pedera. Pederu.