Net mi je ovih tjedan dana spor jer sam preso limit pa sam ocekivo da ce se neki link il slika loadati :P.
Printable View
Net mi je ovih tjedan dana spor jer sam preso limit pa sam ocekivo da ce se neki link il slika loadati :P.
Prije nego što se oženite, svoju mladu odvedite u saunu.
http://www.radiosarajevo.ba/novost/1070 ... moc-sminke
Nekoliko ih bez šminke izgleda ko da su vještice, a nekoliko sa šminkom.
Also ne kužim te spike kad likovi kažu da si žensku nikad nisu vidjeli bez šminke lol. Pa valjda svaka ženska sa zrnom soli u glavi ju skine prije spavanja i stavi ujutro.
Možda ne žive zajedno?
Impresivno, ali ovo su ipak profesionalci, rijetko tko će izgledati značajno bolje.
@StormCr0w
I nikad nisu spavali zajedno? Gg veza.
@Sonik
Ispraksiraš se, znam ja žena koje čuda rade s time.
da, jer ce cura definitvni prije seksa ic skidati sminku.
cak suprotno.
odi budi gej negdje drugdje
Postoji vrijeme poslije seksa a prije spavanja herp derp, samo što ti valjda odmah kad svršiš zahrčeš.
Also, ak si s curom duže vrijeme i kežualno spavate skupa, nije ništa čudno da skine šminku prije. Tvoj bed ak su tvoje ružne ko noć pa ih trta. ;D
I mama ti gej, ja sam lezba.
Predo's sex tips
isuse prelose, ne zelim ulazit u spiku jebe li predo i kolko al dobijem flesbekove na onu sliku s kosom i zao mi je jadnice
btw oce ko l4d2? xara, neko?
:pray:= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Moze sutra? Gledam Luthera, ovo sranje je veca zaraza od The Wire= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
moze moze, ja sam se navuko na house of cards
kevin spacey <3
Baš mi je prejadno ovo suptilno hvaljenje na seksualni život.
@terabajt
Komentiraš kako izgledam retardirano na slici koja je slikana s namjerom da izgledam retardirano. Gg.
@Sonik
Rofl hvaljenje, onda ispada da je svaki razgovor o ženama hvaljenje; onak, napravim point, netko kaže da serem, kažem da nije jer sam to vidio na djelu. FAKJEA KAK SE HVALIM.
Meni je prejadno što se svako spominjanje da je netko u vezi smatra hvaljenjem, onak, ljudi imaju žene, get the fuck over it.
Gg
Gg-isanje
Bio sam u vezi sa curom godinu i sedam mjeseci i nije prespavala niti jednom kod mene. Znači li to da je vgg veza ili je lame reported for being a whore veza?= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Da se imaš čime pohvalit ne bi ti bilo prejadno. :wink:= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Oh wait...
Meni osobno je to lame dozlaboga, al ono, svatko ima tvoje standarde. Ako ti želiš da se ona pokupi doma to je tvoja stvar, ali meni je draže da ostane kad može.
Nego ovako, nagađajući, šta je, roditelji joj nisu dali da prespava? :P
Kolko si izdrzao prvi put?
Nadam se da ce prestat padat snijeg da mogu otic normalno na picu.
I moram se obrijat :(
Ja sam se obrijao jučer. Osjećam se kilo lakši.= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
neću se hvalit jer to ovdje nitko ne želi čuti, lol.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Kosa mi je narasla na ~5cm. Moram se ošišati što prije. =(
http://www.elipso.hr/mali-kucanski/apar ... N-BHT2000/= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Hvala, ali ne treba. Imam frizerku koja me sredi za 20kn. :D
What.= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
[quote=Sonic_Moronic]neću se hvalit jer to ovdje nitko ne želi čuti, lol.[/quote:1gxf7o7j]= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
A dobro, istinu kažeš, većinu ovdje ne zanimaju homos gone wild. :D
Welp, that concludes it.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Da elaboriram; "what" as in, "za koji prozor bi to išao pitat"?
Zašto se sramiš?
Rofl, implying da se imam čega sramit. Izdržao sam dugo, dapače punkurac, te mi općenito to nije problem, no stvar je u tome što razlog toga proizlazi iz moje dozlaboga komplicirane seksualnosti o kojoj mi se ne da raspravljat ovdje s hrpom nezrele trolovske đubradi, a da to jeste idiotarije poput ove samo potvrđuju.
Ono, ne znam jesu li polovica foruma foruma fakat takva dječurlija mentalno da čim se spomene suprotni spol ispadne da se netko kurči ili štajaznam. Mater varm retardiranu, bilo gdje drugdje ljudi sasvim kežualno pričaju o vezama ili pak bičaju o istima, samo ovdje je to neka tabu tema ko da svi još imaju trinaest godina i nisu nikad žensku dotakli.
Ne znam, koji kurac.
:pray:
:pray:= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
ne znam
Zadnji post ovdje sam napravio prije 6 mjeseci, ali...
:pray:
Haha xD= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Vidiš, da ovo nije ova rupa PUNA TESTOSTERONA HEHE, bio bi negdje neki thread i ljudi bi o nekim stvarima sasvim normalno pričali.
Ali ne, ovdje se treba klanjat i cerekat kako netko može bit takav idiot pa da bude iskren.
No, očito previše očekujem od vas.
@Maloki
The joke is da je Sonik pušio frendu kurac na maturalcu, i osjećao je potrebu da mi tijekom ručka o tome pošalje SMS.
There, rekoh konačno. Sori Sonik, pun mi je kurac bilo više tog trenutka po glavi~
Ja nebi imao nista protiv da cujem tu pricu.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Nego predo jesi ikad jebao bez kondoma?
Kak nisi skužio do sad da nije uopće jebo?
Also, Maloki je sarkastičan jebo te.
Znam da jest mamu ti.
Tražim Jelačića za predatora zbog familijarnih uvreda i omalovažavanja usera Sonic_Moronic.