Ajde dobro s 1.5 sam prošo.
Printable View
Ajde dobro s 1.5 sam prošo.
Falio mi danas na ispitu 1 bod da prođem kolegij. FFFFFFUUUUUUUU
Mislim da sam si jucer ujebao kicmu kad sam se rasuo pri neuspjesnom skoku u vodu.
To jos kombinirano sto spavam na kaucu dobrih godinu i pol.
Hilarity ensued.
Putovanje vlakom je vrlo bolno iskustvo u neki slucajevima
@Kroati: I feel ya pain, bro.
Jučer, prekjučer i dan prije sam morao spavati na kauču zbog toga što su moj krevet zauzeli rođaci. Pain = vrat, križa, kičma.
Also, prehlada. Le fu-
Spoznao sam da vjerojatno neću moći često dolaziti na forum u sljedeća tri tjedna.
Ja sam umro na moru.
Od 11 ujutro do 7 navečer, koji me je kurac uopće tjerao tamo :(
Sedmero nas, troje ljudi znam (ajde bar razvijam socijalne skillove s nepoznatima), ja i dva lika s četiri ženske.
Onda jedna ženska i jedan lik odu već oko 3 sata popodne, a mi ostali i dalje stojimo. I onda još negdje oko 6 sati popodne prošetali Omišem, nikad više po ovakvom vremenu majke mi :( Jes bilo super druženje s njima i sve to ali zato skoro svi liče na one nakvarcane Skandinavce, meni su zato leđa izgorjela ko blesava, imam osjećaj da me netko struže onom metalnom spužvom. I boli glava od suncaaa, jedva, jedva smo izašli iz busa u polusnu.
Spavao sam u busu nekoliko dana, šuti.= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Ja sam zato jučer uživao na moru u Dugom Ratu, bilo je predivno i ubio sam gospu u sebi kad sam skočio s mola na leđa 8)
Meni je dosta busa od Dubrovnika do Zg-a kojom si ti rutom iso?
Hrvatska - Španjolska.= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Kako si prezivio bez par promila ili painkillera?
Sto se niste mazali?= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
:D
Zapravo mi nije mnogo smetalo, malo me bolio vrat i tako. Na povratku sam si kupio onaj jastuk na napuhavanje.= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Ko je uopće mislio na takvo što :)= Citat =:
Izvorno postao Carp
Da sam skoro usavršio kickflip
da assasins creed brotherhood credits traje predugo, a ako izades onda sve ponovo
http://3.bp.blogspot.com/_B56_tlyCRS.../fuuuuulll.jpg
Moram piti Uvin H caj danas...feels bad.
Danas? Kolko znam on je efektivan na duze staze...
Zadnji put kad sam imo upalu mjehura trebo sam samo jedan dan piti i sve me proslo.
Pa to je neka blaza upala onda. Ima bezevezan ukus al max zdrav caj.
A ja sam spoznao da mi ljetovanje ove godine nece bit tako jeftino, u "okolici" samo Ulcinj ima nize cijene smjestaja al iz BiH da putujem dole... :(
R.I.P. Hugh Hefner
Jako su male sanse da ove godine odem negdje na more :'(
Jeste skužili da su "U just got trolled" preveli kao "Vi ste upravo preveslani"?
http://29.media.tumblr.com/tumblr_lm...4eyeo1_500.png
Gdje?
Fagbook ofc
Wait, what?= Citat =:
Izvorno postao hrčak
Trolololo
Preveslao si nas.
Bar mi post na redditu nije instantno dobio gro komentara, nadam se da će tako i nastaviti. :)