http://i1.kym-cdn.com/photos/images/...05/411/f73.gif= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Printable View
http://i1.kym-cdn.com/photos/images/...05/411/f73.gif= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Tvrtko je tako dobar u pecanju jer ribe misle da je drvo.
....wat?
@storm
:))))
Cimerova teta je uhićena zbog krađe 14 milijuna kuna od firme :pray: :pray:
Kak su ti ljudi retardirani.. Vjerojatno da ju nisu sad ulovili bi krala sve dok ju ne bi ulovili. KAD JE DOSTA? Pa staneš nakon 50000, ili nakon 100k, gle miljunček, ipak je to granica, ma ajde 14mil.. Bokte.
Google. <3
Možda je bilo 14 milijuna take it or leave it. http://i.imgur.com/D6ictqV.gif= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Da je nisu skužili bi je prosralo svaki put kad bi se čula sirena vani ostatak života.
Možda bi se preselila u neku otočnu državu i uživala u preostalim danima svoga života.
:pray:= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Da ju muči savjest, ne bi ukrala.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Savjest != Strpat će me u zatvor.
A i savjest neće nužno spriječiti krađu.
Kaj je s ovim prognozama vremena?! Bolje da to ni ne gledam :/
Karabaš je super kul i sve i bit ću mu vječno zahvalan. :friends:
Imam jos jednu kopiju L4D2 ako netko hoce
E karabas koliko tvoj steam account sad sveukupno vrijedi? Kad bi ga isao prodati, to jest
Steam accounti se ne prodaju
Ma samo me zanima sveukupna vrijednost, znam da se ne smije. :)
Wise shit right here. Uvijek me nervira read i ostali glagoli koji ne mijenjaju oblik u vremenima.
Jaooooo jel imas jos uvijek= Citat =:
Izvorno postao Kid A
isuste admire 10 soma dolara :))))))))))))))))))))
pro gejming right there
Zanimljivije mi vidit ono koliko igara nikad nije igrano. Meni je prihvatljivih 49% znači više od pola sam ih bar zaigra.
A cesto igre hoardam kao vjeverica ljesnjake lol pa odigram nesto kad se sjetim. Evo bas neki dan mi doslo da probam Fallout 3, kompletirana igra + svi dlcovi za 45 sati u tri dana
@ Tino
A dao sam vec nekom al mogu ti uzet kopiju ako hoces
koliko spavaš dnevno?= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Ma netreba hvala :)
S frendom trazim kaj da igramo pa smo brijali l4d2 posto on ima jednu kopiju , al ipak cemo malo majnkraft :D
4-5 sati max
Dobar dio vremena ode na posao i vodjenje/volontiranje u azilu za pse. Ostatak je gejmanje i poneko prespavanje vikenda
Bokte, da ja tako malo spavam bio bih zakurac cijele dane ;_;
Ja, dok sam na faksu, ne spavam vise od 6 sati. Also, postalo mi je normalno ostat budan 24+ sata. Nije zdravo. :(
@xarabas
Nisam znao da volontiras. :O
Bas super, i ja volontiram u Otvorenoj Racunalnoj Radionici u Remetincu. Poducavamo penzice informatici :)
Ako spavam manje od 8 sati, taj dan sam mrtav zombi.
To će biti sutra. :(
Ja ove godine još nisam spavao duže od 6 sati. Najbolje mi je kako se veselim vikendu, jej naspavat ću se, pa se probudim nakon 4 sata sna. Jeben bioritam.
Ja sad nastojim spavat sada čim duže da kompenziram, jer po ljeti ću ko i obično spavat nekih 5-6 sati.
Ja jos uvjek zivim u nadi da cu jednog dana opet redovito moc spavati +6 sati u komadu bez da prethodno radim no sleep maraton.
Najvise mi nedostaju snovi. :(
Divin vam se, ja spavam u prosjeku 9-10 sati dnevno i ubi me kad nekad ima predavanja jutri pa nemogu spavat duže od 7-8 sati.
Kad ste svi razmazeni...