Svaki put gledam, iako ga već znam napamet. Napetost se da rezati nožem. Rekao bih da je film savršen, ali ne, Shawshank Redemption ga kolje u meni omiljenom "zatvorskom" žanru filmova.
20-03-2011, 18:06
unknown
Re: Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
može preporuke za neki lagani battle shounen(može biti i ozbiljniji ali ne grobarski ozbiljan)
20-03-2011, 19:06
_baldrick
= Citat =:
A zanimljivo, lik ima odlične stand-upove... s druge strane, ne znam kako ga uvijek castaju i povlače valjda isti producenti koji na filmskom platnu rade od njega kretena
prodao se, verovatno glumi sad tako zato što u tome ima više love..
20-03-2011, 19:30
bezimeni
= Citat =:
Izvorno postao _baldrick
= Citat =:
A zanimljivo, lik ima odlične stand-upove... s druge strane, ne znam kako ga uvijek castaju i povlače valjda isti producenti koji na filmskom platnu rade od njega kretena
prodao se, verovatno glumi sad tako zato što u tome ima više love..
Ma katastrofa .Osamdesetih je imao nekoliko odličnih filmova .48 Hrs ,Beverly Hills Cop i meni osobno najdraži Trading Places .Coming to America mu je bio zadnji gledljivi film .
20-03-2011, 19:39
Totoro
Trading places mi je odličan film, uživao sam ga gledati u božićno vrijeme, ima baš ugodnu atmosferu :D
Also vidim večeras Nosferatu, valja li to išta?
Koju je 99% mladih potpuno pogresno protumacilo.
Sa te tacke gledista,film je katastrofa.
Ali ovako,nije los.Iako je taj prelaz is nerda u rasistu i ubicu lose predstavljen i previse je brz.
20-03-2011, 21:30
m0dkayZ
= Citat =:
Izvorno postao Forengner
Koju je 99% mladih potpuno pogresno protumacilo.
Sa te tacke gledista,film je katastrofa.
Ali ovako,nije los.Iako je taj prelaz is nerda u rasistu i ubicu lose predstavljen i previse je brz.
Slazem se sa tobom. I malo mi je kraj tupav sto je osto vani a ne u strpan u zatvor da se nauci zivotu uz supruznika iz celije. Sto je najgore ja znam 50tak frendova iz mog kraja koji se loze na naciste a niko nije stariji od 20..... Bitno da su celavi i u martama
20-03-2011, 21:32
Forengner
Govorim iz licnog iskustva,vidim kako klinci na Facebook-u citiraju neke od likova u filmu:
"Ubij cigane"
"Ziveo nacionalsocijalizam"
Itd itd.
I jos se time ponose..
:facepalm:
Sto je najcrnje (PUN) video sam neko romkinju kako to govori.
:o
Dobar epski film..glavne zamjerke su što je malo predugačak, mada je prilično dobro režiran tako da nije dosadan, al 20-ak min. ipak previše; i scene borbe su relativno loše
7,5/10
21-03-2011, 13:13
_baldrick
= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Ma katastrofa .Osamdesetih je imao nekoliko odličnih filmova .48 Hrs ,Beverly Hills Cop i meni osobno najdraži Trading Places .Coming to America mu je bio zadnji gledljivi film .
pa dobro, imao je i posle toga nekoliko (ako ništa drugo) gledljivih filmova. recimo, harlem nights je dobar (ima nekoliko potpuno rofl scena), life nije loš, pa čak i prvi šrek (za gledace koji nisu alergični na animirane filmove)
21-03-2011, 13:48
Da_killah
= Citat =:
Izvorno postao crnisokol
Lawrence of Arabia
Dobar epski film..glavne zamjerke su što je malo predugačak, mada je prilično dobro režiran tako da nije dosadan, al 20-ak min. ipak previše; i scene borbe su relativno loše
7,5/10
Although 227 minutes long, this film has no women in speaking roles. It is reportedly the longest film not to have any dialog spoken by a woman :D
21-03-2011, 14:01
Wishmaster
Lawrence of Arabia je film koji ima jedne od najljepših kadrova. One scene pustinje s kilometar-dva su predobre.
Nisam jučer gledal ali sam gledal prije jedan mjesec i ocjena je 10/10.
Neznam kak vam dobar film more biti predugi.