e kladim se da je tvoj datum rođenja isprika od tvrtke kondoma= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Printable View
e kladim se da je tvoj datum rođenja isprika od tvrtke kondoma= Citat =:
Izvorno postao Kid A
tvoj je isprika sto ga nisam izvadio na vrijeme :(
aha,sad vidim na koga sam fail
Hej hej hej! Nema potrebe za takvim rječnikom ipak je ovo obiteljski forum! Inače meni treba još jedan guest pass.
Dobices danas ili sutra
Okej nastavite vi samo.
Prošo kemiju. :D
gz!
Nećeš mi preuzet Zombije, nikada!!!! :D
Nitko se ne odupire kompaniji.
Imperij će pasti bez brige.
Da , kasnili smo sa narudzbama:(= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
:pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
@ (mo\e li mi netko objasniti ZA{TO se de[ava ovo premjestanje znakova na tipkovnici__+) Di je upitnik kvragu!) chameleon_ Da, vidio sam to na teletekstu, nije mi bilo jasno. Lijepo bi to bilo svejedno da je iy dobrodusja, ali nesto meni to smrdi. Je li zbog skorog ulaska u europsku uniju da se dokazu ili sta, ne znam.
Mislim da ces morati kupiti novu tastaturu, meni se to desilo par puta i to je znak da se input u tipkovnici polako "kvari". Eventualno ce prestati raditi pa ono, najbolje da odmah kupiš novu
ne budi zao kenane i reci mu da pritisne shift i alt istovremeno.
vrati si na hrvatsku tipkovnicu= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
e fala beba, bar sad nisam sjebo sve
kako vratit
Da je frendica došla do mene danas i donijela mi Malibu Playboy aftershave :)
I da su na prijavama za upis u srednju bili sve neki teški degenerici, mada sam zamjetio čak tri neloše ženske tamo.
1. usemio san se u witchera
2. rulam na softcore cod4 serverima
3.prosjecan san na hardcore serverima
4. ovaj momak iznad je mladi od mene
Čak tri?= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
WoW...
you poor poor man
Pa ono, općepoznato je da ima malo cura u tehničkoj školi. 3 je pozamašan broj :)
True true. Ali opet, zavisi koji smjer. Kod nas su u gradjevini i spediciji bilo hrpa dobrih zenskih. Dok je kod mene u razredu od 32 ljudi, 4 zenske, a jedna zgodna. :(
bolje je ne imat dobru ribu u razredu
Ma ima oko te škole bar još 5 drugih (i fakseva, jel) i park Emanuela Vidovića odmah tu do škole gdje cijelo fakin krdo učenika dolazi na odmor. Tako da nema problema što se toga tiče :)
najljepsa igra koju sam dosad igrao
Samo polako tigre, ostavi i ostalima par cura.= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Izgleda jako lijepo, i podsjeća me na vrhunske flash igre u tom ambient štihu. Igraćese.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
spoznah da se Links otvorio u Karlovcu <3 napokon
i dobio maxtv na 3 mj free, brijem da bum uzel za stalno, stvarno ovaj Discovery i History <3 a i ženski nogomet :D maknul bum se sa tele 2 pretplate i uzel pretplatu na max tv
Primljen na redovne na Ekonomiji
4. na listi.
grats