mislim da ti je berserker's call bolji, a ionako kako ces ovi drugi zbavit u ovo vrime
Printable View
mislim da ti je berserker's call bolji, a ionako kako ces ovi drugi zbavit u ovo vrime
cek kaj se to vise nemre dobit ?= Citat =:
Izvorno postao Wizard
sheath
lol ma moze ... nego danas rijetko ko raida ahan hiraj :D
:cry: :cry: :cry:= Citat =:
Izvorno postao lizard
shhh n00b :rotfl:
ma pitam... nije meni tesko rajd napravit :D
ima ekipe :D
E jel moze neko poslat mailom, prek msna, ili bilo kako joana's lvling guide.
Dizem roga sad a na moru sam a guide u zagrebu :S
Srami se što uopće koristiš botove pa čak ako su i za pecanje nemoj ih koristiti. Rađe uzmi mlađeg brata/sestru/rođaka i kažeš mu da peca, čak će i lootati sve što upeca ;P
BTW botovi su jadni. Ima jedan bot na Darksorrow koji cijelo vrijeme grida fire i air motove na elemental plateue. Pa vidite kako je jadno koristit botove. Em smetate drugim igračima, em uopće ne uživate u igri, em je to blizz zabranio tako da ne bude onih igrača koji su nešto zaradili lako a netki na teži način.
jeli ko imo problema kad je htio platit karticom ono char transfer ili prepaid da mu kaze da je kartica rejected a sve je u redu s njom ?
Mislim malo rerollat sa frendome allya prista. Sada koje talente da ulažem disc ili holy. S time da ču cijelo vrijeme biti u grupi s frendom koji ce biti hunter i da ću uglavnom hilat i ponekda nabacit pokoji spell.
I još jedno pitanje. Koji bi ste mi server preporučili da je full ili high pop. i da je omjer horde i allya 50-50 i da isto tako je u bg-ovima.
levelat ćeš sa hunterom i hilat ga?? lol? čak ni peta nemoraš hilat
odi shadow i pomaži u dpsu
ups mislio sam biti ce on warr a ne hunter. ne znam odakle mi je hunter došao :D= Citat =:
Izvorno postao Beaster
= Citat =:
Izvorno postao Ripaz
hmm. Nasao sam zanimljivu stranicu o EU serverima..Pise i koliki je omjer H-A samo neznam kolko je to tacno... Evo link pa provjerite...
http://www.wowrealmstatus.net/index.php?t=eu#O
Eto Ripaz nadji sebi 50-50 i da je full/high pa creepaj :D :D :D
fala ^^
http://www.wowrealmstatus.net/servers/eu/karazhan.phpSmislim da se nemos bas pouzdat u tu stranicu, pogleda sam par servera i prije bi reko da su pogadjali brojke, samo pogledaj primjer :D , a bila je neka stranica sto je pokazivala omjere i koliko koje rase i klase ima u postocima
= Citat =:
Izvorno postao lizard
so... any1 ?= Citat =:
Izvorno postao B4j4
Ovaj ''gabor'' bi onda za duele koristio , a ovaj drugi ak ides u raidoive ili di vec jer u tih 2 min koliki je cd ces vec ubiti nekog ako znas igrat roga ... dobit ces vise ap s gabrom ak sam dobro shvatio :thumbs2:
meni Berserker's Call izgleda bolje, em ima equip bonus od 90apa em ti daje 360apa svako 2 minute za 20 sec, ovaj gabor ti vise povecava ap, max je 650 ako sam dobro izracuna, ali do toga dojedes postepeno, znaci imas tick svako 2 sec, znaci da bi dosa do onoga bonusa koji daje berserker treba ti 12 sec, sto znaci da samo 6 sec ti taj trinket daje vise apa od ovog trinketa, a s obzirom da ces imati manji ap do 12 sekunde, u pocetku dosta manji, mislim da bi Berserker's Call bio moj prvi izvor
da...
razmisljam sad...
berseker bi bolji bil u raidu a jom gabbar ( gom jabbar ustvari :D ) za pvp...
jer kad bi se AP nakupio u onih par sekundi taman da roknem jos 2-3 hemmoa ili rupture...
neg sad iam problem...
imam DST i dobro mi u pvp-u dode... i sad ak uzmem berseker moracu maknut DST jer bez pvp trinketa = pljuga...
jedino da ga mjenjam kad resetam combat i ako sam ga vec iskoristio... :S
Ovo mi sad vec pocinje ic na k, jel mi molim vas netko moze reci zasto je shaman OP?!
Ide mi uzasno na k frend koji je rouge i stalno me razbije u duelu! Jednostavno ga nemogu dirnut, i stvarno bi htio da mi netko kaze kak da ga dobijem da mu se smijem u facu jer mi stvarno vec ide na racku, nisam ga dobio u duelu vec 2 mjeseca i to mi tako digne zivac da bi si najradije zbrisao shamana!! Zbilja molim da mi pomognete i odgovorite na pitanje...
kažeš prvo da je shaman OP (=overpower) onda kažeš da nemoš dobit lika u duelu, ti neznaš šta je značenje OP?
nego, kao enhan shammy nećeš dobit roga u duelu, jedino ako je rog nob ili ima 0 resila
kao elem gotovo neoguće, dok kao resto bi ga trebao ownat ...
Znam znacenje nego prvo sam napisao tu prvu recenicu i onda otisao igrat, duelo se protiv frenda i frend me ubio, i popizdio i doso tu edito post jer necu radit dvostruki post, ispricavam se ako sam te naveo da me krivo shvatis al daj shvati da mi je pun kurac rougova,= Citat =:
Izvorno postao Beaster
i da samo da ti kazem probao sam sa resto i opet nisam znao s cim da udarim rouga a opet kak ne shvacas da meni on oduzme vise od 2/3 hp-a u prvih 5 s i onda imam racku i jos mi rokne onaj prokleti posion za usporavanje castanje spella, manje hilanje i eto ti resto shammyja u kurcu...( a opet nemres lupat po tipki za cure posion jer ti on nanese posion cim te dirne) tak da morat ces mi malo bolje objasnit kak to milsis dobit ako si resto i samo da ti kazem nisam noobara nego mi je pun k rougova i njihovih sranja i zato tolko pisem...
Najradije bi sjeo i plako od jada :cry:
imaš full pvp gir?
Imam t6 ali i on ima nema nista od pvp geara
EDIT: full t6
jel igraš orginal igru na pravim serverima ili na ##$$$$#"
Al kuzis vjerojatno nebi tu pito da igram na priv'ate serverima, samo reci kak da slozim talente i po cemu da lupam i ja cu se snac nisam noobara samo sam noobara u pvp-u(dobro samo protiv rougova)
pa neznam kad postavljaš nob pitanja, kak misliš duelat protiv roga sa 0 resilencea? pa normalno da ga nemoš dobit
Isuse daj mici mi 5 postova jbt, evo upravo sam ispao idiot, bio sam tolko ljut da se nisam sjetio resilienca... Aj fala na pomoci, sry zbog debilana pitanja al sam jednostavno popizdio kad mi se onak fino frend nasmijao u ovom zadnjem duelu...
full pvp resto shammy = earth shiled + poison removing totem, + earthbind + searing totem + frost shock + lažna castanja (kad mu kick nije na cd počneš castat npr healing wave i prekineš, imaš velike mogućnosti da ga sjebeš) , neokreći mu leđa jer onda mu nemreš dodgat/parry itd
plus je ak si ork i imaš meta gem +5% stun resist :)
moze ele shaman stuc roga ...
Imas full t6 ti? Aj de armory....= Citat =:
Izvorno postao bornathepicek
spam shockz?= Citat =:
Izvorno postao lizard
malo heala ... malo cc ... malo shockz sve po malo al se moze ... nekad mi se cini da je teze rogu zderat mailere (shama , hunt ) nego platere ..
ček jel sam ja to čuo CC kod shamana
jao šta danas neću čut još
= Citat =:
Izvorno postao Beaster
tocno to.... ak shaman zna igrat gubim redovito al ak napravi gresku nema ga......
cc shaman :bravo: :rotfl:
Stvarno di ti je armory link, ako si na offical?= Citat =:
Izvorno postao m0dkayZ
= Citat =:
Izvorno postao H3mero1d
i zaboravio sam reć da počinješ duel u ghost wolfu jer te nemože sapat
= Citat =:
Izvorno postao H3mero1d
pa shaman ga moze konstantno drzat usporenog to nije cc ... ??
pa nije, cc je kad ga potpuno kontroliras, ako ga usporis sam ga usporis, ali dobit ce i shamani cc u ekspanziji
shstep roga shaman stalno moze drzat usporenog ?= Citat =:
Izvorno postao lizard
jel odkad to ?