ma poslušaj si sve s barlowom, meni je Horror Show čak jedan od slabijih s barlowom. Poslušaj si Something Wicked This Way COmes i obaveno Burnt Offerings :pray:
Printable View
ma poslušaj si sve s barlowom, meni je Horror Show čak jedan od slabijih s barlowom. Poslušaj si Something Wicked This Way COmes i obaveno Burnt Offerings :pray:
Čekam odgovor.= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
imam ja Something wicked, al horror show najvise slusam ^^= Citat =:
Izvorno postao Morgoth
Barlow je majka... IE bez njega me ne zanima :cry:
sluša ko Anal Mandicu ? :)
predobar bend iz đakova :pray:
al čujem da su se raspali.. :cry:
Slusa Valnješ! 8)= Citat =:
Izvorno postao Jerry
I napravili novi...= Citat =:
Izvorno postao Jerry
stvarno mi je glupo šta je lik izašao iz IE, a riper nije loš ali nije to to. Niti barlow nebi spasio novi album= Citat =:
Izvorno postao kowE
JebigA :D= Citat =:
Izvorno postao Frky
wtf?= Citat =:
Izvorno postao Frky
Mandica rulzorx pwnzors 8)
Evo kupio kartu za Dimmu Borgir 15.10 u ljubljani. 36.04€ me koštala.
neznam dal da idem to...pošto je koncert fifti fifti s amarthima pa se bojim da borgiri nebi prekratko svirali,a amarthi me ne zanimaju bas...neznam,neznam= Citat =:
Izvorno postao Lord Jambrek
Mislis na "framing Armagedon"? Danas bili na izletu u Rijeci pa ga kupih u nekom music shopu i zasad mi je album vgg...= Citat =:
Izvorno postao Morgoth
Još 20 dana do GWtD-a...
njih sam davno čuo i vrlo bolesno 8)= Citat =:
Izvorno postao Flippy
eh da Pirun Nyrkki je prezakon pjesma od njih
jebeno... definitivno bolje od ramsteina :wink:= Citat =:
Izvorno postao olio
FW6WY-YB ... ed&search=
:pray:
Došla mi karta za Borgire yeaaaaaaaaaaah
GwtD je izuzetno dobar album, reko bih čak iznenađenje, definitivno mi je najdraža pjesma broj 3 - Saints...
amen,mislim da je to i meni favorit,al album je fakat jebenica.mada nije bolji od keepera 3 :nonono:= Citat =:
Izvorno postao Simon the Dreamer
anal mandica legende,rjesit cemo konc we come one+anal+djubrivo:)
aj dođite jednom u Osijek (da ja znam!!) da vas dođem gledati :D ...gledo sam par videja na yutubu i na majspejsu one pjesme i zakon su... :D
evo malo da pokrenem jednu temu unutar teme...
dakle radi se o jednom žanru, tj neki ce reci zanru unutar zanra..
NWOBHM ilitiga New Wave of British Heavy Metal
Dakle glazbena sila koja je sokirala malu naciju prije skoro 3 desetljeca te koja je izazvala revoluciju i daljnji razvoj heavy metala.
Mnogo bendova je nicalo iz nicega, dok su se rijetki uspjeli probiti na scenu(Iron Maiden,Saxon,Def Leppard,GrimReaper,Angel Witch)
Meni osobno najzanimljivije i najdraže područje metala... Svaki dan nađem neki odličan bend koji je izdao samo 1 singl ili demo, te slušanjem potonjega osjećam snagu toga anti punk pokreta te kvalitetu same mjuze... Ne kaže se uzalud da su gitaristi s Otoka najbolji na svijetu...
Čak sam kupio NWOBHM enciklopediju koja me stajala pozamašnih 400 kn iz Njemačke.. Stvarno odlično napisana i daje milijun informacija o životu bendova te razvoju.
Slika enciklopedije
http://www.iron-pages.de/grafik/books/b_uk_eng.gif
Dali ste vi čuli za taj žanr, neki bendovi koje volite... Pisite :)
NWOBHM je divna stvar,pokretac onakvog metala kakvog danas poznajemo.Naj bendovi naravno Iron Maiden i Venom,al onda su tu i Judas Priest,Angel Witch (samo na pocetku karijere,sad mi nisu tak dobri) , Blitzkrieg (jebeni bend,inferno najdraza stvar),Diamond Head (lightning to the nations album), te jedna stvar od Demona :)
ajron mejden :D 8)
inferno i pull the trigger :)= Citat =:
Izvorno postao Hanzaplast
blitzkrieg je super bend, a brian ross mi ima najjace screamove, bolji su mi čak i od dickinsonovih... btw prvi album od Satan-a je predobar,također Brian Ross na vokalu :)
sviramo ti sad sa let 3 na danima piva u Osijeku ,5.10 petak= Citat =:
Izvorno postao Jerry
ja dolazim :pray:= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
ako ste zainteresirano za svirku u labinu, (sad je brzo fest : UČinimo nešto , koji okuplja bandove iz cjele hrvatske, uglavnom underground bandove ) javite mi se ;)= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Neznam baš da bi Def Leppardi bili NWOBHM, pogotovo kasniji albumi, puno više vuku na hard rock...
pa NWOBHM je trajao početkom 80 tih i to vrijeme se uzima da je def leppard bio nositelj razvoja...= Citat =:
nitko ne prica o kasnijim albumima, jer je NWOBHM prestao 1984. , a opet ima bendova koji su i dalje prašili..cijele 80-te su odlične godine u kojima je nju vejv rokao
Jel neko zna oce biti koncert HammerFalla u Hrvatskoj?
također :D= Citat =:
Izvorno postao Nightyx
Znam ja, neće.= Citat =:
Izvorno postao Hamti Damti
[quote=Simon the Dreamer]Znam ja, neće.[/quote:1ytizt7d]= Citat =:
Izvorno postao "Hamti Damti":1ytizt7d
Banda jedna. :(
Od NWOBHM-a su mi najbolji Maideni, Venom i ofkors Judas Priest.
[quote=Simon the Dreamer]Znam ja, neće.[/quote:pq563ywd]= Citat =:
Izvorno postao "Hamti Damti":pq563ywd
oce oce pitanje je samo vremena...probably kad krene turneja nakon novog albuma...nedavno su bili u budimpesti
[quote=MasaKrisT]oce oce pitanje je samo vremena...probably kad krene turneja nakon novog albuma...nedavno su bili u budimpesti[/quote:1g7d3xeg]= Citat =:
Neće nikad bit.
forget it