Iskreno, SPECIAL je u ovoj igri pojednostavljen do bola, ali pošto sam davno prestao očekivati pravi Fallout nastavak, nije mi smetalo previše.
Printable View
Iskreno, SPECIAL je u ovoj igri pojednostavljen do bola, ali pošto sam davno prestao očekivati pravi Fallout nastavak, nije mi smetalo previše.
jap... u dvojci 1 bod manje na Agility a vise na perception prakticno promjeni komplet strategiju u borbi...
SPECIAL je fantastican za TBS
Ma moglo se to izvesti super i ovako, samo treba sjest i malo mozgat, smišljat ideje, al di će Bethesda s onim defektom koji je glavni joj.. Dobra igra, bolja od Obliviona u svakom slučaju,ali ništa više od toga.
A na kakav si nacin dosao do kuce? Da te je sram i stid bombasu bolesni :P= Citat =:
Izvorno postao Sony Ericsson
kveščn ...
jel se kome događa kao meni da kad upalim antialiasing, i malo igram - on se zgasi sam od sebe? tražio sam na netu i nisam našao riješenje problema... probao sam ga force-ati preko ccc-a, ali onda ne radi kako bi trebalo :)
hvala..
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Doggy
Kuca se dobije i kad onesposobiš bombu 8)= Citat =:
Izvorno postao BokalVode
Malo surfam netom kad ugledam ovo:
http://3.bp.blogspot.com/_l2B5tvTbqM8/S ... apyard.bmpS(vidi fort Constantine)
Ukrali mi nick i stavili ga u Fallout 3 :(
:rotfl:
Jel'? Hmmmmm...... Odjednom imam potrebu da opet instaliram Fallout :)= Citat =:
Izvorno postao Sony Ericsson
A od kof si ti ukro nick??? :D= Citat =:
Izvorno postao Constantine
poceo i ja igrati, tutorial mi je odlican, sad sam u megatonu, dobio kvest od one milf rančerice, al sam joj pokusao popalit neki alat pa mi ga je uzela. kvest. :(
sad se vucaram oko onog supermarketa, super mi je kak nisam našao 2 ista raidera.
u malim sitnicama...tako velka radost...
npr kad ti meatdog donese 8 shotgun shellsa, a ja imao jos samo 2 u vukojebini
odma sam na njega potratio 2 stimpaka
nego, totalno su promašili fallout atmosferu. ne smeta mi to previse jer fakat na ovo gledam kao na neku drugu igre, ali ovo ne može biti fallout.
i da, super mi je, sad u D.C. odbijam neke mutante sa bratstvom, treba mi municije a i xp-a. jedva cekam lvl da si puknem vise u repair jer mi je condition vecine itema mizeran. ćaleta ne mislim tražit do 15+ lvl-a. :D
da, meni je tumornija atmosfera u fallout 2 i ovo definitivno nikad necu zvati falloutom, iako je jako dobra igra koja samo ima neke minimalne slicnosti s origi falloutom
(i glupani za to davali milijune dolara :? )
IDI BOLA TRCI ZA NJIM ako bas nemas municije, jer jedino sam tako uspio besplatno zbaviti 500 metaka za kalas= Citat =:
Izvorno postao cropir
meh, snalazim se nekako. nego, kad cu vise nac nekog s kim mogu pricat? govorio sam jedino sa trebom iz bratstva i to na kratko, s kim mogu trgovat i sve što uz to ide? sad sam u D.C, u podzemnoj napucavam ghoule... težina stvari mi je na max, moram prodat negdje sve te usisivače, šrafcigere i šta ja znam šta. :(
nije tako teska igra iako sam poceo na normal, pa prebacio na hard
ja sam poceo igrat na easy i prebacio sam na normal... Do sada nisam primjetio neke posebne razlike
brate, vjeruj mi kako su igre bolje kad se igra na normal
dobro, mozda sad fallout nije nesto teze, ali zar imas TAKO malo samopouzdanja ili nezz cega da pocinjes igrati igre na easy
malo se zapitaj :rotfl:
Igram normal možda promjenim na Hard jer je uvjek viška municije i Stimpackova.
ma mene ta igra jebe..ima tu kakva mapa osim one prek onog uređaja...jel se na početku piše da istražim grad..i nađem neke informacije za tatu...e sad jel ja to moram iči nekim putem kojim ja hoču ili šta...i da el ima tam na mapi kakva ikonica za osobu koja ti daje quest itd...ja je na mapi nisam nigdje našo.... 8)
udji u grad i trazi, raspituj se
imas world map i local map... i na jednoj i na drugoj je strelica kud trebas ici (ko i u oblivionu), al ti, naravno, treba taj quest biti odabran... i nebude ti strelica ako ne pise u questu kaj treba... i cim udjes u megaton, serifa pitaj, sve ti veli...= Citat =:
Izvorno postao crowap
mođete mi objasnit kak se hacka terminal neki? i da, kad cu nac neku civilizaciju zaboga? samo nalazim neke wastelandere s kojim razmjenim par itema i to, di ima neki grad sa ducanom, barom i bordelom? :(
Jesi ti bio ikad u Megatonu?
ne, samo D.C. :D
di je to uopce? :D
ti selo, kako si ga mogao promašit? :rotfl:
kad izađeš iz vaulta već ga možeš vidjet, mislim da je malo prema desno :)
omg, megaton promasiti je isto kao promasiti imperial city u oblivionu
:rotfl: E, izađeš iz faking Vaulta i trčiš 30 sekundi naprijed, i voila- Megaton.= Citat =:
Izvorno postao cropir
Nisam se ovako nasmijao na ovom forumu nikad, pa... ma joooj :rotfl: :rotfl:
sve o igri - http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_3= Citat =:
Izvorno postao cropir
mapa - http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_3_map
trazi trazi pa ces naci... skora svaki drugi koji nije podzemna il tak nest, je grad s ljudima...
al rijetko di imas neke ducane, vecinom ti ljudi vele kod koga mozes kupovat, u barovima se uglavnom trguje alkoholom i hranom (nis koristi ni od jednog ni od drugog), a bordel zaboravi, toga ni nema... samo jedna treba nudi usluge, i to u megatonu...
jel to ono di je osnovna škola i super duper mart?
Čovječe , čim izađeš is Vaulta , idi samo ravno i naći ćeš Megaton.. pod nosom ti je..
na ovoj gore mapi koju sam ti stavil, vault 101 iz kojeg izadjes je broj 49, a megaton 59... makar ni meni nije jasno zast bi prvo trebal u taj grad, osim zbog main quest-a... znaci cim izadjes iz vault-a, idi jugoistocno, na kompasu dolje ljevo ti bude prazni (ili popunjeni, nisam siguran dal se odma zna lokacija) trokutic... (ak je puni, znaci da ti je lokacija na mapi oznacena i da mozes fast travel do nje, a ako je prazni, znaci da ju jos nisi otkril, i nema je jos na mapi)...= Citat =:
Izvorno postao cropir
evo, našao, fakat ne znam kako sam ga promašio, jednostavno sam išao odma u D.C... :D
Ma kako si uspio proći kraj svih mutanata tamo malo dalje od Megatona. Ja sam baš naišao na borbu nekih vojnika i Super Mjuntanta i gledam ja njih oni se kolju, na kraju osto jedan robotić kojem sam jako efikasno otkinuo glavu sa njegovim vlastitim oružjem. Laser Rifle je jako kuuuul! :D
ništa čudno, izvana izgleda kao hrpa smeća, a ni iznutra nije puno bolji :)= Citat =:
Izvorno postao cropir
jebem ti kolko živina....meni igra ima malo onak depresivnu atmosferu.... 8)
depresivna atmosfera je glavna stvar u falloutu, na tom se zasniva cijeli serijal
preso sam, malo mi je prekratka igra!! i kad pređes nemres recimo ko u oblivionu nastavit igrat i prelazit side questove!!
depresivnu? daj molim te, svi su tako otvoreni prema tebi i svi ti zele pomoc. odigraj, ako nisi, prijašnje falloute pa ces vidit depresiju. :D= Citat =:
Izvorno postao crowap
Upravo sam ju prošao. I žao mi je što nemogu nastavit dalje poslje sređenih main questova. Igra je fenomenalna. najžešći su Tesla Armour i Helmet (kupujmo hrvatsko !!! :D ) i Plasma Rifle. Ubitačna kombinacija, ali je problem što to dobiješ tek na kraju.