Wat, ti imaš samo 19 godina?
Ja sam mislio da imaš 20+
Printable View
Wat, ti imaš samo 19 godina?
Ja sam mislio da imaš 20+
hehe :)
Vidim, nisi sparao na pixelima^^ :D
evo mene, ako netko pita zas nosim gas masku to je zato sto sam jeo grah par minuta ranije 8)
i ovdje malo isprobavam summer look sa gas maskom
ReiKo, koliko je ta slika stara?
Imam 40 zapravo no vječno sam mlad jer sam kao mali, tamo negdje 70' godina prošlog stoljeća pao u eleksir vječne mladosti.
Svi u mojoj familiji izgledaju mladoliko.
@Antiša
A oš da ti resize slike napravim kao neki ovdje da nevidiš ništa? Barem ti sada kada si ušao u ADSL flat rate vode možeš priskrbiti koju megu viška :P Čemu onda postanje slike :)
@Talični Tom a nemam pojma brijem da je to tek kad smo ja i cura uselili u stan, a bit će godina dana dunno u fajlu piše da je datum izrade 2002 a to je nemoguće... bit će da je aparat bio krivo namješten (date/time jel) ili neka malfunkcija bila.
Nije problem ADSL flate rate, nego moj 17'' monitor :D
Di si bio kad sam prodavao onog od 22".= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
A ne, ne mislim mijenjati jos svoj monitor. Nekak mi je srcu prirasel :P
Al dobro, nebumo sad spamali topic. Nema sta, lep si decec 8)
Ma pitao sam od kad je fotka, jer si na WCG fotkama izgledao full mršavo, a ovdje si onak malo popunjen u faci, tak da...
Ili to ili sam previše bumbio prošle noći pa sam sada nabubrio ko' hijena hahah :D
da, stvarno izgledaš malo šire u faci. lijep stančić, btw, imaš isti luster ko moja baka, ja ga išao kupit s njom pred par godina :)
Super, sad ja sa svojih 69/70kg na 181cm izgledam debelo.
Razočarali ste me dečki. Idem se ubiti hahah.
Dakle, misliš da mi je i luster star? Ok, budem to prenio curi ona ga je izabrala.
Have fun 8)
samo u faci :P
i nije star, rekoh da sam ga ja išao kupit predd par godina. osim ako si neki koji mijenja lustere svake godine :)
To si suptilno rekao.... priznaj! :)= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
hehe, ne, ozbiljno, samo za facu :P po tome bih i ja s 178cm i 70kg izgledao debelo
Daj koristi interpunkcijske znakove ništa te ne kužim :D
nitko nije komentirao moju socnu guzicu :(
Sve ok.... ali maska me plaši, čovječe. Daj jednu normalnu!S:D= Citat =:
Izvorno postao SirZizzy
njet, necu da me nitko prepozna :)
Jebiga onda, čemu stavljat fotke?= Citat =:
Izvorno postao SirZizzy
Sada si me dobro podsjetila, budem stavio masku Michael Myersa sa prošlog Halloweena pa se slikam ekskluzivno za PCPlay forum...
@SirZizzy
daj e, pa što se slikaš ako nosiš masku, poanta je u tome da vidimo kako izgledaš zar ne? Ajde da je neka "normalna" nego je ona stara iz kasarni JNA :D
stajala je u kucici za alat preko 20 godina. Stari mi ju je zdipio kad je bio u vojsci, imam cijeli vojni paket sa konzervama i svim :)= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
For them lolz?= Citat =:
Izvorno postao Medolina
Vjerovatno ne želi da ga osuđujemo zbog godina. :D
Nemoj to govorit. Takve stvari ne laješ na javnom forumu.
@reiko:SMože... fakat bi mogli napraviti takav topic... Slikanje za maškare, obučeni u svoje najdraže likove...
ma imam 16 god, kao sam vec jednom rekao, nosim masku jer zelim izbjec bojne otrove od ukucana i ne zelim da me itko prepozna.
-_-= Citat =:
Izvorno postao Medolina
pa nije da je pusku ukrao. Izmedju ostalog te vojske i drzave vise niti nema. Go get me a sandwich.
Ti nemaš baš pravo spominjati kuhinju. I neću to dozvolit nekom novom. Ako misliš da to možeš, varaš se. Nisi Pingvin. Njemu je to dopušteno i to je njegova fora. Uostalom, ne primam naredbe od klinca. Go get me a m16, so I can blow your pretty head away...= Citat =:
Izvorno postao SirZizzy
Inače je sve ok. A svejedno se smatra krađom, bez obzira u kojoj se državi otuđilo. Nema za nju dozvolu. Al ne ulazim u raspravu.
Kuzim, dobro tih dana se moralo zdipit što se moralo jer nismo imali oružja... kasnije smo dobili oriđiđi naše pa smo im pokazali čija ovca crnu vunu prede :D
@medolina
Ja sam se to malo zej... ali ajd, očito iz zej... dođe ideja za relativno dobru temu na forumu :P
btw. radi se o ovoj maski: http://images.buycostumes.com/mgen/merc ... /32234.jpg
Kupih je prošle godine u Njemačkoj, samo je moram naći ali nema svrhe se slikati umaskiran u ovom topicu imho :)
Pa, zato sam rekla da napravimo novi topic!S:D
Službeni dres progamera "Park Jung Suk" poznatijeg kao "Reach" kojeg je nosio kada je osvojio StarLeague sa njegovim potpisom:
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_bf2b7390.jpg
A ti si ovaj desno? :eyebrows:
Tvoje ili moje desno? :P= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
kako je suptilno ubacio laki strajk da ispadne kuler. Rajko, sine.
Sorry što sam stavio cigarete u ladicu. Što ima kulersko u pušenju? Tu sam fazu prošao, najvjerovatnije si ti u njoj još uvijek pa percipiraš to kao "Kulenje".= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
lp!
gle, nisi cak ni cijelu majicu uhvatio u kadar a imas mjesta za laki strajk. gg.
Majca je u ladici složena i nisam lud da je vadim cijelu van jer se to više ne dira. To je relikvija. Odrasti.= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
Neki gejmer se znojio u nju. Odrasti. :pray:= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
Moja stvar hoću li to vaditi ili ne. Nema veze sa odrastanjem. Konstantno prcanje bez potrebe, provociranje preko neta i ostale điđe-miđe koje je lako raditi dok si pod protekcijom monitora i mamice te tatice je očiti znak za odrastanje.= Citat =:
Izvorno postao Feanor
Osim toga Mantoss se ne znoji. Previše je hladan da bi se oznojio. Esports je relikvija. Reach je heroj. gg!
Cool story brah.
Paradox much ?= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
Nekome govoriš da odraste, dok istovremeno majicu koji je nosio sjeverno korejski igrač Starcrafta nazivaš relikvijom.