Al' mi znaju popraviti dan ovi iz Bioware-a kad dobijem mail: Hvala što ste učinili igru boljom ALI dajte platite neke pare pa postanete Star Wars founder. Nagradimo vas medaljom. Haha :)
Printable View
Al' mi znaju popraviti dan ovi iz Bioware-a kad dobijem mail: Hvala što ste učinili igru boljom ALI dajte platite neke pare pa postanete Star Wars founder. Nagradimo vas medaljom. Haha :)
I to medaljom tj cinom koji ce nestati nakon par tjedana :D
http://i.imgur.com/OsMg0.jpg
Poll godine :rotfl:
Ne, jednostavno me oduševljava EA-ov marketing :pray:
http://i.imgur.com/sa6KA.jpg
Izgleda da ponovo gase servere nama po danu. Hvala Bogu sta ionako moram nes radit oko kuce :(
= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
:pray:= Citat =:
Some players have found a workaround link, but have received a warning and seen their threads shut down by moderators as violating the Rules of Conduct.
Trebali su ih banat.
Umirem :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Nadam se skoroj propasti Biowarea...
Kolko sam shvatio, ovo nije do Biowarea, već do EA koja je izdavač.
Već novi planovi za budućnost.
Neka prvo srede postojeće probleme, al ovo obećava :)
EA se bavi distribucijom, plaćanjima i ostalim, BioWareov je posao da se brine o igri.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Dobro je znao Bioware tko i sto je EA kada je odlucio s njima zaplesat kolo...= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Pa no, samo hoću reči da nije Bioware kriv za ovu situacija s accountima.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Sve pet, mislio sam da tražiš dodatno pojašnjenje :D
Ne želim previše ulaziti u to tko je kriv, a tko nije, no više-manje očigledno sve je to EA-ova politika. Koje gluposti izvode s Originom, ovo je zapravo samo nastavak niza idiotluka. Žao mi je što igra ispašta zbog takvih stvari, a dobra je.
Nisu programeri u BioWareu odlučivali o tome, jebemu. Dioničari su vidjeli di je lova i rekli "prodaj Bajover, dobićemo pare". Pare> sve.= Citat =:
Izvorno postao kulamasta
SWTOR unsubscribe option goes missing for some
Čini se kako je u konačnici bile greška u web kodu, no opet, slučajnosti je nekako previše :)
[quote=McPingvin_v2.0]Nisu programeri u BioWareu odlučivali o tome, jebemu. Dioničari su vidjeli di je lova i rekli "prodaj Bajover, dobićemo pare". Pare> sve.[/quote:di6oejf2]= Citat =:
Izvorno postao kulamasta
Pa zar cemo svakoga poimenice programera navoditi on je bio za, on je bio protiv?
Pa onda nije niti EA kao kompanija kriva vec jedan ili dva vodeca direktora. Pa onda kada pricamo negativno o EA suzdrzimo se toga vec samo navedimo imena glavesina koji su odgovorni za trenutnu politiku EA...
A druga stvar, kao sto ponekad Deadwalker zna rec za piratice, ako nemas love nemoras igrat, tako se moze rec i za programere Biowarea, ako ti se ne svidja politika firem u kojoj radis, promijeni ju, ima i drugih poslova i drugih zanimana naposlijetku...
U suprotnom se slazes s politikom firme i stovise, svojim aktivnim radom u njoj podrzavas ju...
Imena glavešina znaš, jel? :)
Sve super, ali zaboravljaš nekoliko stvari. a) ljudi vole raditi međusobno b) neki od njih su više nego samo kolege (O-MfrT0wvMg) c) shitload of moneys.
Meni sad bed sta nema u algoritmu game cardova a zavrsava mi vrijeme za 9 dana :(
You have 0 days of play time remaining. When your play time runs out, you will be billed automatically.
Preloše, samo 3 sata ovaj tjedan :(
Faks, posao, faks, posao :(
Najbolji photoshop ikad
:pray: :pray:
Kako mi se prokleto ne da pogledati ni pola tog stripa. *scroll*
Gamad mi je naplatila misec dana besplatnog igranja!
Dobro je.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
No, kaj je v?
5? :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Videogames podforum na 4chanu, pretpostavljam.
Od kuda god došao, pošteno me nasmijao. Puno istine ima u tim montažama :)
Meni su te "montaže" tako jako nesmješne, pričala se istina ili ne ;(
Ne znam, meni je valjda kul jer sam igrao igru, čitao o svim tim silnim problemima, a netko je to sve povezao u jednu cjelinu :)
Koji uživljeni šmokljani su ti /v/oteveri xD
pusabok svima, ja sam novi stari.
Stigla igra jučer. Obožavam dvd.co.uk, brzi su i jeftini (dobije se popust ako ste već kupovali kod njih). Btw. bez PDV-a i carine :D
Sendit.com ću ubuduće izbjegavati, ali barem su mi vratili novce jer pošiljka nije stigla.
Chuundar, Republic ;)
Se vidiamo! Samo ne znam kada, fax prokleto pritišće =(
Ja nikako da se odlucim za klasu,evo sad cu skoro lvl36 za agentom a 43 sith warrior mi skuplja prašinu. Možda cak pocnem troopera igrat.....il inkvizitora
Zasto ne igras Warriora?
Planovi za idućih 4-5 patcheva.
http://www.torhead.com/guide/leaks
Gunslinger odmara na lvl 50. Jednostavno nemam neku volju igrat dalje s tim likom kad je prica završila i svim companionima je influence dignut na 10000.
Krenija sam ponovo sa sith inquisitorom, sad sam lvl 22 i grindam lagano na uthar wynu dok ne puknem. Bye :)